Vama i remi paše oni nek ganjaju rezultat.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Samo naprijed Olimpic zaslužili ste da izađete konačno u evropu, drago bi mi bilo i radi Vašeg trenera Nedima, negdašnjeg našeg igrača jer je tip korektan i sasvim ok stisnite se i ostavrite željeni cilj.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Kako Zeljo,FKS igraju na Kosevu i mi se odlucili da svi evropski klubovi igraju na jednom mjestu.Prijavljeno je Kosevo.
Sta ces i kod prezidenta pobijedio lokalpatriotizam.
Sta ces i kod prezidenta pobijedio lokalpatriotizam.
Zamisli TRI KLUBA,TRI KRALJA... 
- Crni gavran
- Kontakt:
Opet trcis pred rudu, tako si trcao kad ste govoriio o duploj kruni, nista nacuturi vas Siroki Brijeg.Elegant je napisao/la:Tri sarajevska kluba u europi ! Do godine jos Slavija i kud ces bolje !
Nista dupla vec - chuna.
Nista ni od tri sarajevska tima u Evropi, mozda za zelenim stolom, Čelik je 3. ili 4, na vasu zalost, ali ima apaurina
Slavija nije sarajevski, vec istocno sarajevski klub. Da je rijec o Vrbanjusi ili Vratniku pa hajd.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Može Sarajevo
U pravu si
Bolje imat kantu lima(pehar),nego "Bosanski teatar snova"
Uzivaj u "limu"
[/quote]
Uzivamo vjeruj mi,iz godine u godinu,uzivamo i gledajuci kako se vi ostali koprcate...a da vam nije repke,ne bi ni imali to sto imate,u stvari nemate...
da se vratimo na temu. NAPRIJED OLIMPIC!
Doci ce robijasi da vas bodre u evropi na "svom" stadionu[/quote]
Jok nemamo,vi imate eto
Pa dovedi repku i ti na Grbu
Misliš repka pravila Bilino???Pa eto dovedite je vi na Grbu pa nek se i vama pravi
Naš i jest stadion,nije vaš
NAPEIJED OLIMPIC
i od mene

Uzivamo vjeruj mi,iz godine u godinu,uzivamo i gledajuci kako se vi ostali koprcate...a da vam nije repke,ne bi ni imali to sto imate,u stvari nemate...
da se vratimo na temu. NAPRIJED OLIMPIC!
Jok nemamo,vi imate eto
::::SAMO ČELIK::::
Stvarno mi nije jasno zasto svi podcjenjuju Borca i ocekuju pobjedu Goska.Pa Borac ce lagano da uzme goska,dzaba sto njima gori pod nogama razlika u kvaliteti je ogromna.To sto Gosku gori pod nogama samo znaci da ce u utakmicu uci pod pritiskom a vecina nasih ekipa uopste nije sposobna igrati pod pritiskom.Ako Olimpik i Celik remiziraju ja sam siguran da je Borac putnik u evropu.Uzet ce oni Goska hladno u hendikepu. Da ne bude iz supljeg u prazno pozivam nekog od forumasa da se kladimo u ban od sedam dana da ce ih Borac uzeti.Moderator nek bude sudija i ispostuje ban.
Olimpik ovo mora uzeti inace od evrope nista.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ma stipu borca, vazno je dobro odigrat.. europa bila-ne bila.. Ako olimpic bude treci, sretno mu. Nemojte se bojat ako budete igrali na BP nece robijasi baklje ubacivat da vas uefa ne mlati po usimaarhimed89 je napisao/la:Stvarno mi nije jasno zasto svi podcjenjuju Borca i ocekuju pobjedu Goska.Pa Borac ce lagano da uzme goska,dzaba sto njima gori pod nogama razlika u kvaliteti je ogromna.To sto Gosku gori pod nogama samo znaci da ce u utakmicu uci pod pritiskom a vecina nasih ekipa uopste nije sposobna igrati pod pritiskom.Ako Olimpik i Celik remiziraju ja sam siguran da je Borac putnik u evropu.Uzet ce oni Goska hladno u hendikepu. Da ne bude iz supljeg u prazno pozivam nekog od forumasa da se kladimo u ban od sedam dana da ce ih Borac uzeti.Moderator nek bude sudija i ispostuje ban.
- ficobahtic
- Kontakt:
Olimpic je zasluzio europu mozda i nekih ranijih godina ali ove su definitivno sazreli za medjunarodnu scenu. Mnogo srece u nedelju, bolji ste sigurno jos da na terenu to i potvrdite. Samo hrabro i pobjeda nece doci u pitanje!
P.S. Izvlačenje je 24.06.
P.S. Izvlačenje je 24.06.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- el-fighter
- Kontakt:
Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sve si upravu osim podebljanogel-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Hahaha pile samo za Info nisu samo manijaci gledali i bili na kosevu protiv Newcastlepile87 je napisao/la:Ubjedljivo najmnogoljudnija pogledas snimak tekme protiv NC na kosevu pa mi kazes koji to kulub jos u BIH moze ? **** ga stadion nam nije najsvjetlija tacka ali zato dodjemo u zenicu, hladno otresemo celika i uzmemo kup a vi eto imate stadion i mozete na njemu igrat hrkljusa kad imate karinu od ekipe.zamorano je napisao/la:
Jeste najmnogoljudnija skupina al u UstikoliniKoliki ti je prosjek gledalaca mnogoljudni
I šta ti raspravljaš @kile o uslovima na stadionu kad "tvoj" stadion ne ispunjava ni jedan uslov UEFE
Nema govora da je u nekim utakmicama na stetu Olimpika pocinjena nepravda,dok sa druge strane je stvarno rijedak slucaj da se neko zali da je pokraden od strane Olimpika.Mada realno gledajuci i sami igraci su podbacili u nekim utakmicama kad nisu smjeli,iako su podbacili i Borac i Celik.Ko god ostane kratkih rukava imat ce za cime zaliti zbog nekih utakmica gdje su sa sigurnoscu trebali upisati bodove.
Sad protiv Celika je jako teska tekma i ja se licno nebi mogao usuditi i reci da ce Olimpik uzeti jer su u par tekmi ove sezone kad sam ocekivao da razbiju protivnika oni odigrali upravo suprotno.Isto tako ni za Celik ne mogu reci da moze racunati na pobjedu na Otoci,padao je i jedan Siroki Brijeg pa zasto ne i Celik,ali celik ima trenutno jako dobru formu i imat ce jaku podrsku sa tribina.U svakom slucaju ko god na kraju obezbjedi mjesto u evropi mislim da ce na kraju biti zasluzeno.
Sve su ekipe imale neke svoje momente uspona i padova i ostalo im je ovo zadnje kolo da razigraju i da se vidi koja je ekipa ipak psihicki i fizicki najspremnija,a koja bude ta i zaslujuje da nas predstavlja u evropi.
Sad protiv Celika je jako teska tekma i ja se licno nebi mogao usuditi i reci da ce Olimpik uzeti jer su u par tekmi ove sezone kad sam ocekivao da razbiju protivnika oni odigrali upravo suprotno.Isto tako ni za Celik ne mogu reci da moze racunati na pobjedu na Otoci,padao je i jedan Siroki Brijeg pa zasto ne i Celik,ali celik ima trenutno jako dobru formu i imat ce jaku podrsku sa tribina.U svakom slucaju ko god na kraju obezbjedi mjesto u evropi mislim da ce na kraju biti zasluzeno.
Sve su ekipe imale neke svoje momente uspona i padova i ostalo im je ovo zadnje kolo da razigraju i da se vidi koja je ekipa ipak psihicki i fizicki najspremnija,a koja bude ta i zaslujuje da nas predstavlja u evropi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- el-fighter
- Kontakt:
Pa dobro pokusavali su nekim "bombama" kao sto su prelazak u drugi grad i strani investitori skrenuti paznju javnosti na sebe, ali svi znamo da u nasem novinarstvu, sto se sporta tice, primat ima par klubova dok su ostali potpuno zaboravljeni.Heller je napisao/la:Sve si upravu osim podebljanogel-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.![]()
Velež do groba života mi moga
Pa znaci nisu bili u tišini, al slažem se za naše medije, i nije problem samo sporta, dva grada (zavisi od medija) i dva-tri kluba i to je toel-fighter je napisao/la:Pa dobro pokusavali su nekim "bombama" kao sto su prelazak u drugi grad i strani investitori skrenuti paznju javnosti na sebe, ali svi znamo da u nasem novinarstvu, sto se sporta tice, primat ima par klubova dok su ostali potpuno zaboravljeni.Heller je napisao/la:Sve si upravu osim podebljanogel-fighter je napisao/la:Olimpik mi je veoma drag klub, jer rade u tisini i stvaraju nesto. Ove sezone su najblizi svom cilju i zaista bi volio da izadju u Evropu. Mogli ste ovo i ranije rijesiti, ali je u nekim utakmicama bilo umijesano nesto vise od sporta i nadam se da protiv Celika tako nece biti. Prije svega tu mislim na sudjenje koje je u nekoliko utakmica bilo na strani protivnika i u tim utakmicama Olimpik je pokraden.![]()
Nullius in verba
- ficobahtic
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/duljevic ... edu/105460" onclick="window.open(this.href);return false;
On jos nije zaboravio demoliranje u finalu kupa...Trajna kobasica, mislim trauma..
U nedelju mu je prilika da popravi neke stvari jer vise nije u redovima gubitnika.
On jos nije zaboravio demoliranje u finalu kupa...Trajna kobasica, mislim trauma..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Komsije hajmo to rutinski odradit.
... i s tom recenicom slozno se dogovorise i zapocese kopanje kanalizacije u jednoj mahaliAlipasino je napisao/la:Komsije hajmo to rutinski odradit.
OlimpiC zasluzuje da predstavlja nasu zemlju u europi ,zato vam zelim puno srece protiv celika.
Moja neka prognoza 2-1
Moja neka prognoza 2-1
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- zeljo4life
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.