Ne prosipam ja tebi nikakve lekcije, već ti objašnjavam zbog čega mi smeta to kako pišeš o meniEdin TM87 je napisao/la:Ma daj bolan ne prosipaj meni lekcije odgoja, ako ti je smijesan uvreda onda se vrati u svoj savrseni svijet iz kojeg si dosao.
Imas trokutic pa prijavi post ako je uvrijedljiv, pa vidi sta ce ti administracija reci.
Ajd mi molim te objasni zašto imaš potrebu da nekoga uopšte nazivaš smiješnim
Ja sam uvijek sa tobom pokušavao na lijep način i nikad ti nisam zamjerao, ma šta god napišeš i nikad te, što je najvažnije, nisam nazvao smiješnim, iako sam imao prilika, sam Bog zna koliko
Ne znam zašto odjednom takav odnos i ismijavanje, iako sam ti prethodno bezbroj puta pokušao objasniti neke stvari o Patsima i BB jer ih pratim puno duže od tebe
Isto će ti i Amer potvrditi, dakle ti pokušavaš nama navijačima Patsa pokušati reći neke stvari koje znamo puno bolje od tebe jer iste pratimo puno više i bolje od ostalih timova (isto kao ti svoje Coltse)
Na kraju, ne znam da li si uopšte primjetio onaj zeleni smiley kod moga posta, jer sam pokušavao Amera malo odobrovoljiti (jer smo ja i on rapravljali o tim stvarima), iako bez obzira na to, nema potrebe da nekoga nazivaš smiješnim jer ne zastupa isto mišljenje kao i ti ,a ima argumente za to, jer ajd dokaži da se našim porazima do kraja i pobjedama Ravensa (bez obzira radi li se o tankiranju ili ne) neće desiti da mi na kraju uzmemo 4 poziciju, jer to je jedna od mogućnosti, isto kao što je mogućnost da dobijemo svoje tekme do kraja i završimo 3, a uz malo pomoći drugih ekipa možda i 2, što je opet jedna od mogućnosti
Dakle nisam isključivo tvrdio da se radi o tankiranju, već mogućnosti da završe 4, isto kao što postoji mogućnost da završe na 3 ili 2 mjestu, odnosno seedu