Pa ne moras na svakoj temi imas Pik pa tamo tali karte levatima po 100-150 KM.Ha ja............Adi13 je napisao/la:Prodajem kartu ZAPAD Bih-grčka
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ne da igra cesto za Real,nego je trenutno i najbolji stoper Realaceze je napisao/la:Bas tako.viKK je napisao/la:Šta će on , ima 17 godina , nit se potpuno odlučio za Bosnu... A nit je bogznakakav igrač.elf1 je napisao/la:Sta je sa Seada Hajrovica dolazil on u zenicu???
Ja sam ga gledao onda protiv Manchester United U 21 i nije bio nesto posebno.
I ima 19 godina, a ne 17. Nastasic je sa 19 godina stub odbrane Srbije i City-a, Varane (19) igra cesto za Real, a ovaj igra za rezerve Arsenala i 3 puta bio na klupi.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Sesar za 3:27 min ca.22 puta koristio rijec "ovaj". Hajd nek neko opet prebroji.

I zbog toga si brojčano dodao još jedan post ispod svoga avatara. Čestitam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kolašinac odbio U21 reprezentaciju Njemačke, navodno operacija zuba.
DRUG NEBI TI PUNCA
- supermario
- Kontakt:
Idemo po pobjedu vcrs, nema sale, ovo se mora dobiti 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Kakvo je stanje sa vječnom rang listom najboljih strijelaca BIH svih vremena i da nema mozda gdje lista igrača sa najviše nastupa i asistencija.
Usput predlazem posebnu temu na forumu vezano za strijelce nastupe...
Usput predlazem posebnu temu na forumu vezano za strijelce nastupe...
Evo ima ovdje za strijelce http://www.nfsbih.ba/nsbih/tekst.php?id ... menu=a_rep" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sto ce Zuka dobro da se proda, jer ovakve utakmice prodaju igrace. Jos 3-4 nek odigra na ovom nivou u repki, stice ponude iz velikih klubova.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Evo nam našeg Piplice u najboljem izdanju
...LEGENDA i zasluzio je da bude dio reprezentacije,treba nam covjek koji ce podgrijati naše golmane pred utakmicu :
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sigurno nas najbolji "B" tim
" onclick="window.open(this.href);return false;
nebi se složio sa tobom Ademe, ima boljih igračavalterboy je napisao/la:Sigurno nas najbolji "B" tim

www.bigsoccerbosnia.com - Prvi web sajt o reprezentacijij BIH na engleskom jeziku!
http://www.bigsoccerbosnia.com/11/post/ ... break.html Strašno dobar članak na engleskom o usponima i padovima naše repke, pa ko zna engleski neka čita
Opisano od početka do kraja, uz par sličica i videa

www.bigsoccerbosnia.com - Prvi web sajt o reprezentacijij BIH na engleskom jeziku!
[youtube][/youtube]

Svaka cast i dzeki i svima ali Bolic je covjek kojem se treba skinuti kapa i reci da je stvarno nas najbolji igrac svih vremena od kad se takmicimo kao Bosna i Hercegovina. To je covjek koji je uvijek davao 101% za svoju domovinu i nema mu ravnog.
Dzeko mi je drag ko rod rodjeni ali jednostavno Bolic je nesto sasvim drugo i smatram da ga se ne moze Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem
Dzeko mi je drag ko rod rodjeni ali jednostavno Bolic je nesto sasvim drugo i smatram da ga se ne moze Neke stvari se jednostavno ne mogu kupiti novcem

Zadnja izmjena: dadnan, dana/u 31 mar 2013, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolji nije onaj koji se najvise trudi nego onaj sa najvise kvaliteta i talenta.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Pa eto, opet je bolji od dzeke
evo Zec igra protiv Sesara.
vodi Genglecibiri 0-1 ili kako se zovu
vodi Genglecibiri 0-1 ili kako se zovu

- brzitesanj
- Kontakt:
http://****/fudbal/hrvatski-nov ... aciju-bih/
"Begović je neupitna vratarska klasa, ali po kvaliteti ništa bolji od Stipe Pletikose čija je prednost veliko iskustvo nastupa za reprezentaciju."
Čuj Begović nije ništa bolji od Pletikose pa ako nije nista bolji pa što ne brani u Engleskoj a ne u Rusi u nekom lijevom klubu.
"U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?
Uostalom, kada je Uli Hoenes nedavno počeo stvarati možda i najjači Bayern u povijesti, između Džeke i Mandže izabrao je Hrvata.
Mandžukić se nametnuo kao prva špica Bayerna kojeg samo teorija može lišiti naslova prvaka Njemačke, a Bavarci su još debelo u igri za trofej Lige prvaka."
Uli je prvo htio dovesti Džeku pa kad nije uspoio transfer Džeke u Bayern onda se okrenuo alternativnom riješenju Mandžukiću.Džeko se davno harao u Bundesligi a Mandžukić tad nije možda bio standarda ni u Dinamu.
"Mensur Mujdža koji se nije previše istaknuo u redovima Zagreba"
Ali se istakoao u redovima Frajburga.
Pa o čemu više pričati kad je pola Hrvastke reprezetacije ustvari iz BiH
"Begović je neupitna vratarska klasa, ali po kvaliteti ništa bolji od Stipe Pletikose čija je prednost veliko iskustvo nastupa za reprezentaciju."
Čuj Begović nije ništa bolji od Pletikose pa ako nije nista bolji pa što ne brani u Engleskoj a ne u Rusi u nekom lijevom klubu.
"U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?
Uostalom, kada je Uli Hoenes nedavno počeo stvarati možda i najjači Bayern u povijesti, između Džeke i Mandže izabrao je Hrvata.
Mandžukić se nametnuo kao prva špica Bayerna kojeg samo teorija može lišiti naslova prvaka Njemačke, a Bavarci su još debelo u igri za trofej Lige prvaka."
Uli je prvo htio dovesti Džeku pa kad nije uspoio transfer Džeke u Bayern onda se okrenuo alternativnom riješenju Mandžukiću.Džeko se davno harao u Bundesligi a Mandžukić tad nije možda bio standarda ni u Dinamu.
"Mensur Mujdža koji se nije previše istaknuo u redovima Zagreba"
Ali se istakoao u redovima Frajburga.
Pa o čemu više pričati kad je pola Hrvastke reprezetacije ustvari iz BiH

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.