FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 05 feb 2016, 16:13

tuzlak1987 je napisao/la:slika
HAURDIĆU I LAKIČEVIĆU , DOBRO DOŠLI U FK SLOBODU I TUZLU. NEKA VAM JE SA SREĆOM.
Ja volim FK Tuzla City

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 feb 2016, 16:23

Mortus je napisao/la:ovdje treba zamiliti administratore da onaj ko sledeći put spomene Borogovca, bude odmah banovan trajno.
jbg led kad god se lik spomene, otovri se iskusija ii sve jedno te isto.
Najgore je što se momak ismijava zbog jednog forumaša, a većina ovdje nije svjesna koliki je Slobodaš Borogovac :) na stranu njegov igrački kvalitet. Nije čovjek zaslužio da mu se iko podsmijava, pustite joksimovica što je malo nostalgičan za našim omladincima.

Nego, ima li kakvih informacija ko se povezuje s nama kao zamjena Moranjkiću i Kisi ? da znamo koga nećemo dovesti :mrgreen:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 05 feb 2016, 17:17

Ma nećemo bez još barem jedne prinove ući u drugi dio prevenstva to je sigurno. Mislio sam da je Azmir došao s porodicom ovamo, ali eto nije, a sad znamo i zbog čega. :D svejedno, kad god dođe očekujem dobre vijesti, pogotovo o ovome oko čega se šuška u poslijednje vrijeme.
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 feb 2016, 17:30

desni bek i zadnji vezni su kriticne pozicije..naravno svi mi prizeljkujemo i ofanzivca jer sa Killerom nikad ne znas na cemu si :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 feb 2016, 17:35

Blackmore2
Kontakt:

Post Postao/la Blackmore2 » 05 feb 2016, 17:59

Chinaglia je napisao/la:Husrefeee, ima l' pojačanjaaaa

Hajde ba sta te briga... ti svakako gledas Roma-Lazio kod kuce, dok u isto vrijeme Sloboda igra na Tusnju :rol: :rol: :opaopa: :opaopa:

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 05 feb 2016, 18:26

Blackmore2 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Husrefeee, ima l' pojačanjaaaa

Hajde ba sta te briga... ti svakako gledas Roma-Lazio kod kuce, dok u isto vrijeme Sloboda igra na Tusnju :rol: :rol: :opaopa: :opaopa:
nemoj tako čovjek je veliki simpatizer slobode i mrzitelj Azmira i Husrefa. Očigledno je poslan od onih mešetara da unosi nemir.
Sloboda je cijeli život moj !

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 05 feb 2016, 18:43

Da je dozivjeti da se neko iz kluba obrati saopcenjem nekim za javnost:
1. Kako napreduju radovi na sanaciji i sminkanju tribina, mokrih cvorova (bio sam na stadionu, ne mozes vidjeti nista kako treba golim okom)
2. Dokle smo dosli s reprogramom duga
3. Kada treba biti raspisan tender (ako vec nije) za gradnju istoka, da li ce biti makar konstrukcija gotova do izbora

Eto da ne duzim, ako neko ima info na forumu neka napise ali ko mi stvarno moze odgovoriti na ova pitanja. Znam i ja sve ovo povrsno i mislim da bi bilo uredu da znamo na cemu smo, marketing kluba nam je 0 velika, cim je pauza niko nista ne radi. Evo strumfovi pola svojih radova na grbavici clanarinama otplatise?! Gdje su nama te clanarine, osim UG? Ja znam da cu biti "napadnut" odma od strane pojedinaca, ali mislim da su ove stvari za javnost.

btw. pitari i strumfovi ubise s ovim saopcenjima za javnost, makar daju i ludjacke ponude samo da se prica nesto o tim klubovima, placaju novinare i bore se za livestreamove s pripremnih utakmica dok mi cekamo sve na gotovo, da dodje ss da se ponudi pa da bi imali makar nesto. Mozda je njima lakse jer su sarajlijice, ali treba i ovdje upirati i nogama i rukama da se krene s tom praksom i za nas klub ;)

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 feb 2016, 18:48

ziviniceMetropola je napisao/la:Da je dozivjeti da se neko iz kluba obrati saopcenjem nekim za javnost:
1. Kako napreduju radovi na sanaciji i sminkanju tribina, mokrih cvorova (bio sam na stadionu, ne mozes vidjeti nista kako treba golim okom)
2. Dokle smo dosli s reprogramom duga
3. Kada treba biti raspisan tender (ako vec nije) za gradnju istoka, da li ce biti makar konstrukcija gotova do izbora

Eto da ne duzim, ako neko ima info na forumu neka napise ali ko mi stvarno moze odgovoriti na ova pitanja. Znam i ja sve ovo povrsno i mislim da bi bilo uredu da znamo na cemu smo, marketing kluba nam je 0 velika, cim je pauza niko nista ne radi. Evo strumfovi pola svojih radova na grbavici clanarinama otplatise?! Gdje su nama te clanarine, osim UG? Ja znam da cu biti "napadnut" odma od strane pojedinaca, ali mislim da su ove stvari za javnost.

btw. pitari i strumfovi ubise s ovim saopcenjima za javnost, makar daju i ludjacke ponude samo da se prica nesto o tim klubovima, placaju novinare i bore se za livestreamove s pripremnih utakmica dok mi cekamo sve na gotovo, da dodje ss da se ponudi pa da bi imali makar nesto. Mozda je njima lakse jer su sarajlijice, ali treba i ovdje upirati i nogama i rukama da se krene s tom praksom i za nas klub ;)
Jbg cekaj da izadje na zvanicnoj kao i svi.
Licno bih takodjer volio da se oglase ali mi o tome ne odlucujemo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 05 feb 2016, 18:53

Marketing 0 bodova, jedino sto moze publiku privuci na stadion jeste ostanak na jednom od prve 3 pozicije. Ako izgubimo kojim slucajem i to opet ce se sve raspasti, pljuvace se i Husref i Azmir i svi redom. Nelogicno mi je samo da se tokom ove pauze nista pozitivno nije desilo, osim istoka na kojem se treba uveliko raditi. Eto pocetka prvenstva za 23 dana, malo jace od 3 sedmice, kako misle Evropu na Tusnju igrati, osim ako nisam corav jer proletim makar jednom u dva dana pored stadiona i pogledam radi li se sta. Ali kako god okrenes bolje je i ovo, nego da je situacija od prije 3 godine ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 feb 2016, 19:01

Kod nas je sve nesto u tisini,suti i ne govori nikom,nemoj niko da zna e cuj reci cu ti ovo al nemoj da bi kome prenio ,kao da pravimo nuklearku. :)

Umjesto da se ovaj plasman i stanje na tabeli malo bolje iskoristi i izreklamira, da se smori raja vijestima o Slobodi iskoristi za clanarine,slabo nesto sve i stidljivo.

Primjecujem i dosta pitanja po stranicama ,gdje se moze kupiti trenerka,dres,sal Slobode,dresovi za malu djecu i sl. ...clanarine i rekvizite od kojih klubovi jako puno zarađuju kod nas prakticno ne postoje,ono prodavanje prije tekme kod zapada ne racunam,ono mi je na nivou vasera u Puracicu,al opet gledano s pozitivne strane u tom pogledu imamo puno prostora za napredak pa valjda ce i to uskoro doci na red.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 05 feb 2016, 19:07

Moja porodica ce i proljece na Tusnju provesti, a salovi i ostalo...ma docekacemo nekada. I dalje mislim da je barem jedna titula nasa ako nastave igrati kao jesenas. Barem se vise necu smrzavati na tribinama :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 feb 2016, 19:09

Zodiac je napisao/la:Kod nas je sve nesto u tisini,suti i ne govori nikom,nemoj niko da zna e cuj reci cu ti ovo al nemoj da bi kome prenio ,kao da pravimo nuklearku. :)

Umjesto da se ovaj plasman i stanje na tabeli malo bolje iskoristi i izreklamira, da se smori raja vijestima o Slobodi iskoristi za clanarine,slabo nesto sve i stidljivo.

Primjecujem i dosta pitanja po stranicama ,gdje se moze kupiti trenerka,dres,sal Slobode,dresovi za malu djecu i sl. ...clanarine i rekvizite od kojih klubovi jako puno zarađuju kod nas prakticno ne postoje,ono prodavanje prije tekme kod zapada ne racunam,ono mi je na nivou vasera u Puracicu,al opet gledano s pozitivne strane u tom pogledu imamo puno prostora za napredak pa valjda ce i to uskoro doci na red.
Postoji li mogucnost da se iskoristi taj Video zid ili sta ste vec spominjali ovdje za reklamiranje Slobode i pozive raji na utakmicu.jel taj Display u vlasnistvu okk ili sta.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 feb 2016, 19:22

Provlačilo se ovdje ranije pitanje za polusezonske al' nisam upratio, jel zna neko imal' gdje da se kupi?
Ako ima pa trebala bi se hampa dić' pa da se i to maksimalno isforsira, a eto i tu su zakazali. Kad Azmira nema stvarno se ništa ne radi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 05 feb 2016, 19:30

Ovako, moram biti iskren. Prvi put smo prvi, a apsolutno nijedan rekvizit nije u prodaji. Niti **** naljepnica. Znaci nismo klub u svim segmentima. Glupo mi je da ljudi po Tuzli traze stvari da kupe. Ali ok, idemo dalje. Sta ce biti ako ne odemo u evropu ili jos gore, ako izborimo evropu?
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 feb 2016, 19:34

Agamemnon je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Kod nas je sve nesto u tisini,suti i ne govori nikom,nemoj niko da zna e cuj reci cu ti ovo al nemoj da bi kome prenio ,kao da pravimo nuklearku. :)

Postoji li mogucnost da se iskoristi taj Video zid ili sta ste vec spominjali ovdje za reklamiranje Slobode i pozive raji na utakmicu.jel taj Display u vlasnistvu okk ili sta.
Display će se koristiti za promociju Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda, najavu svih sportskih dešavanja koja se održavaju u Mejdanu, kao i za reklamiranje sponzora kluba. Također, mogućnost saradnje je otvorena i za sve ostale sportske kolektive u Tuzli. Ovim potezom OKK Sloboda Tuzla nastavlja sa dizanjem marketniga na jedan viši nivo kako bi se ostvarila finansijska stabilnost kluba i mogućnost takmičenja u višim ligama. Detaljnije informacije se mogu dobiti u klupskim prostorijama ili na email [email protected] ili na broj telefona +387 (0) 35 258 109. (Sloboda.ba)
Po ovome u vlasništvu je OKK i vjerovatno se Aidu mora platiti da bi se malo reklamirali :) .

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 feb 2016, 19:38

Treba ga **** pm....
Prije svake utakmice dva dana pustati promotivni video spot o Slobodi i pozivati raju na utakmicu.
Treba to pokrenut.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 05 feb 2016, 19:42

Zodiac je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:

Display će se koristiti za promociju Omladinskog košarkaškog kluba Sloboda, najavu svih sportskih dešavanja koja se održavaju u Mejdanu, kao i za reklamiranje sponzora kluba. Također, mogućnost saradnje je otvorena i za sve ostale sportske kolektive u Tuzli. Ovim potezom OKK Sloboda Tuzla nastavlja sa dizanjem marketniga na jedan viši nivo kako bi se ostvarila finansijska stabilnost kluba i mogućnost takmičenja u višim ligama. Detaljnije informacije se mogu dobiti u klupskim prostorijama ili na email [email protected] ili na broj telefona +387 (0) 35 258 109. (Sloboda.ba)
Po ovome u vlasništvu je OKK i vjerovatno se Aidu mora platiti da bi se malo reklamirali :) .
Reklamirana je Sloboda cijelu polusezonu kod SodaSo, al' su to izgleda pojedinci prespavali ovdje. Dosta nabrojanih stvari je bilo, sad' kad' nema bitno je da se popljuje, a pohvalit' qrac dok su iste rađene.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 feb 2016, 19:44

Ko pljuje bolan samo pitao
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 05 feb 2016, 19:51

Ma neki je tajac, treba marketing pogurat malo, možda je i rano za toga ko će znat..
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.