Tjesi se momak mojne tako.topnik1 je napisao/la:Eto u man utd procvjetao napad bez welbecka,nepricaj glupostitajger je napisao/la:Samo aminati sto ovaj Welbec ode iz mancestera,hvala wengeru sto ga odvede

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Tjesi se momak mojne tako.topnik1 je napisao/la:Eto u man utd procvjetao napad bez welbecka,nepricaj glupostitajger je napisao/la:Samo aminati sto ovaj Welbec ode iz mancestera,hvala wengeru sto ga odvede
Samo to i zna da trci i kad udje u priliku pogubi seAA23 je napisao/la:Šta je Welbeck zajebo? Pa frajer je bolji od Girouda i to ne samo danas, Giroud ništa ne radi a Welbeck je i nazad i naprijed stalno
I dalje bi bio isti rezultat kao ovaj sadPistol je napisao/la:I neko rece da je ubleha Welback bolji od klade Girouda , iz one dvije prilike Francuz bi barem stativu pogodio
Barem bi znali da je kriva fortuna , a ne igrac koji nije u stanju prvo da se zagradi - a ima 3 metra prednosti , drugo da pogodi bilo kako osim na prazan golanell je napisao/la:I dalje bi bio isti rezultat kao ovaj sadPistol je napisao/la:I neko rece da je ubleha Welback bolji od klade Girouda , iz one dvije prilike Francuz bi barem stativu pogodio
A iz one prilike nakon greske golmana bi vecina napadaca mnogo bolje reagovala nego francuska hrastovina.Pistol je napisao/la:I neko rece da je ubleha Welback bolji od klade Girouda , iz one dvije prilike Francuz bi barem stativu pogodio
Moguce, ali francuz se ne bi znao naci u onim prilikama, jednostavno nema taj osjecaj za igruPistol je napisao/la:I neko rece da je ubleha Welback bolji od klade Girouda , iz one dvije prilike Francuz bi barem stativu pogodio
**** mu mu grob i igru, kako je ovo prazan gol? Hajde mi molim te objasniPistol je napisao/la:Barem bi znali da je kriva fortuna , a ne igrac koji nije u stanju prvo da se zagradi - a ima 3 metra prednosti , drugo da pogodi bilo kako osim na prazan golanell je napisao/la:I dalje bi bio isti rezultat kao ovaj sadPistol je napisao/la:I neko rece da je ubleha Welback bolji od klade Girouda , iz one dvije prilike Francuz bi barem stativu pogodio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.