hahaha, bolje Kovaču dati ekipu nego ovim majstorima.bavaracmujo je napisao/la: P.s. Sad ce emeri da bude slobodan, ima enrike eto nam sanse hehehe
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mislim da je bila prica da odskoro Bayern skautira i trenera. I gleda kako se uklapa u Klub. Tako da mislim da ova buranija nece doci (Favre, Kovac i sl.) jer ljudi imaju taktiku 'prilagodi se protivniku' koju Bayern treba jedno 3, 4 puta u sezoni, a ostatak vremena drugi trebaju da se nama prilagodjavaju jer imamo izgradjen svoj stil. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ako već ne razmatramo Stogera. Ili zvjerke poput Kellera i Schaafa, nadam se da uprava ima ovog gospodina na radaru.

Odlučnost u očima, vjerovatno je odbio barem 5 velikana do sad čekajući Bayern.

Odlučnost u očima, vjerovatno je odbio barem 5 velikana do sad čekajući Bayern.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
schickeria
- Kontakt:
Navodno se borimo s bvb za halsenhutla....
Realno sve polovicna rjesenja objektivno gledano
-
schickeria
- Kontakt:
Stvar je principa,cekao nas je i zbog nas odbio Everton i Sevillu a ti do zadnjeg trenutka se nadas ostanku sadašnjeg trenera i ignoriras rijec.Tuchel je po meni apsolutno u pravu.Treba imati kicmu.ledar je napisao/la:Tuchel je još uvijek u pregovorima sa Chelseom i PSG-om, ništa nije odlučio, i jednako tako je sad mogao biti u pregovorima s vama da je htio. Ja mislim da još nije kasno, ako mu se kobasičar ispriča i skrušeno ga zamoli da dođe na razgovor.
-
schickeria
- Kontakt:
Usput je klauzula 10miliona euraschickeria je napisao/la:Navodno se borimo s bvb za halsenhutla....
Navikli naši da su svi u Njemačkoj kujice. Ko god nije taj ih je i odbio. Sammer, Reschke i Pep, pa i Lahm, otišli a trebali da budu temelj jednog modernog Bayerna. Nek su oni vratili doktora da dokažu svoje kako su tradicionalizam i zasluga bitno. Reschke predao aplikaciju da bude SD, obećavali mi svašta, a oni kasnije, dok je to došlo Uliju u san, odabrali potrčka Hasana.
Oni klauzulom jedino i mogu dovesti čovjeka, poturajući kofere love ljudima.
Bayern je ovo već skoro pola stoljeća. Ova generacija Bayern-a a i zadnje 3-4 generacije su produkt Heonessa, KHR i još par ljudi koji su legende kluba a otišli su u penziju poput Beckenbauera, Sepp Meiera, Gerd Mullera itd. Oni su to radili, vodili i organizovali zadnjih 30 i plus godina. Od tvrdoglavosti, neimaštine početkom 90tih, propadanja transfera zbog 1 milliona, "podmetanje kofera" (ne pravdam ih ali eto kao to niko nije radio od uprava drugih velikih klubova) ali i dobrih stvari kojih je mnogo više od loših.
I sada ti našao pljuvati po osobama, koji su razlog što je Bayern u vrhu Evrope, zbog Tuchela ili Pep-a Guardiole. Po ovome se vidi da ti ne pratiš dugo Bayern ali nije to problem jer očigledno si relativno mlada osoba. Problem je što se ti imaš stav "ja znam sve, ja sam najpametniji a vi ste neznalice jer ne mislite kao ja" a ustvari nisi niti istražio prošlost Bayerna a da ne pričam o nekim dubljim temama oko situacije kluba kroz historiju jer da jesi ne bi pričao tako o ovim osobama.
Između ostalog svake godine ima glasanje fan cluba ili ti navijača Bayerna koji su članovi istoga decenijama i koji mnogo više brinu o Bayernu i njegovom uspjehu nego ja ili ti i svaki put te osobe daju povjerenje upravi.
Pozdrav
Nije Njemačka za ove "new age" fanove...
I sada ti našao pljuvati po osobama, koji su razlog što je Bayern u vrhu Evrope, zbog Tuchela ili Pep-a Guardiole. Po ovome se vidi da ti ne pratiš dugo Bayern ali nije to problem jer očigledno si relativno mlada osoba. Problem je što se ti imaš stav "ja znam sve, ja sam najpametniji a vi ste neznalice jer ne mislite kao ja" a ustvari nisi niti istražio prošlost Bayerna a da ne pričam o nekim dubljim temama oko situacije kluba kroz historiju jer da jesi ne bi pričao tako o ovim osobama.
Između ostalog svake godine ima glasanje fan cluba ili ti navijača Bayerna koji su članovi istoga decenijama i koji mnogo više brinu o Bayernu i njegovom uspjehu nego ja ili ti i svaki put te osobe daju povjerenje upravi.
Pozdrav
Nije Njemačka za ove "new age" fanove...
Izvini, Bayern nije rezervisan samo za takve kao što si ti niti je ovaj forum tvoje vlasništvo da kategorizuješ i etiketiraš ljude po njemu niti da govoriš šta će ko pisati. Niti možeš braniti bilo kakav pogled na bilo šta. Moje je ako imam dovoljno argumenata da kritikujem ili ako nemam onda neću. Ako imaš argumente osim ad hominema izvoli reci a očigledno nemaš jer se uvijek pozivaš na to kakav je ko navijač i koliko ima godina. Ako ti se ne sviđa vjerovatno možeš naći forume jednoumlja pa tamo možeš bez ikakve prepreke i nerviranja pisati do mile volje. Dotad me ignoriši, zaobilazi, traži da me banuju, šta god hoćeš jer ja neću prestati iznositi svoje stavove, za koje i priznam kad su pogrešni a što je očigledno kod tebe naučna fantastika.
Ja nemogu da vjerujem da bi jedan navijac bayerna napisao ovakvo nesto za ljude koji su doveli bayern o dje gdje je sad pa ti ljudi su svoj zivot posvetili bayernu digli ga ucinili ovakvim kakav jest i ti pises kao navijac bayerna protiv njihsljivo je napisao/la:Navikli naši da su svi u Njemačkoj kujice. Ko god nije taj ih je i odbio. Sammer, Reschke i Pep, pa i Lahm, otišli a trebali da budu temelj jednog modernog Bayerna. Nek su oni vratili doktora da dokažu svoje kako su tradicionalizam i zasluga bitno. Reschke predao aplikaciju da bude SD, obećavali mi svašta, a oni kasnije, dok je to došlo Uliju u san, odabrali potrčka Hasana.
Brate ti si nula
Ja nisam navijač Ulija Henesa već Bajerna iz Minhena (i to iz ugla iz kojeg ga trenutno mogu posmatrati). Taj isti klub je i Uliju dao karijeru i Kalletu i svima koji su bili unutar istog. I to nije klub dvije osobe već mora navijača i zajednice koja se udružila da ga prvo osnuje pa finansira i razvija. Bio da je to Uli ili neki navijač koji je kupio Bajernov privjesak oni su za mene isti, oba su radila na snazi kluba samo što ovaj prvi ima odgovornost i obavezu koja se opet dobro naplaćuje i takve osobe ne smiju biti izuzete od bilo kakve kritike. I sad kao ne trebam kritikovati što radi sukoba moći na vrhu Bayern već pola godine ne zna ko mu je trener i ko će to biti. Boli me ona stvar ko tamo sjedi ja hoću za klub da ima najbolje a ne da se spekuliše o nekim Strajhovima, Kovačima i sličnim jer se oni tobože uklapaju u koncept a ne šta i kako mogu.
Braniti ne mogu, prozivati mogu. Kategorizujem i etiketiram da, kao i ti...sljivo je napisao/la:Izvini, Bayern nije rezervisan samo za takve kao što si ti niti je ovaj forum tvoje vlasništvo da kategorizuješ i etiketiraš ljude po njemu niti da govoriš šta će ko pisati. Niti možeš braniti bilo kakav pogled na bilo šta. Moje je ako imam dovoljno argumenata da kritikujem ili ako nemam onda neću. Ako imaš argumente osim ad hominema izvoli reci a očigledno nemaš jer se uvijek pozivaš na to kakav je ko navijač i koliko ima godina. Ako ti se ne sviđa vjerovatno možeš naći forume jednoumlja pa tamo možeš bez ikakve prepreke i nerviranja pisati do mile volje. Dotad me ignoriši, zaobilazi, traži da me banuju, šta god hoćeš jer ja neću prestati iznositi svoje stavove, za koje i priznam kad su pogrešni a što je očigledno kod tebe naučna fantastika.
Kao što ti nazivaš ljude glupim jer nemaju isto mišljenje kao ti i ja tebe mogu nazvati LAŽNJAKOM jer si pun SRANJA. Ne iznosiš ti nikakve argumente jer kada sam te pitao davno za objašnjenja/argumente ti si izbjegavao te konkretne odgovore i argumente koje u ovom postu kao tvrdiš da daješ i davao sranja odgovore tipa "nisam ja kriv što neko ne zna osnove fudbala". Izvini naučniČe, doktore sportskih nauka smjera fudbaLj mislim da je vrijeme da unovčiš to znanje. Pa izvoli jer sramota je da takav um truhne na ovom forumu među fudbalskim "analfabetama".
Ti sebe predstavljaš kao osobu koja ima zn(v)anje "doktorata" u oblasti sporta, ekonomije i nađe se još par nauka kroz tvoje postove. Osoba koja ima takav stav o svojoj intelegenciji bi proučila par jednostavnih činjenica iz prošlost i ne bi imala tako ograničen stav u kojem pljuvanje zauzima dobar dio.
Između ostalog udruženje navijača Bayerna koje sigurno više brinu od tebe i mene o Bayernu svake godine izglasa povjerenje upravu. Glavni argument koji je tebi potreban.
Ako jesam, izvini. Ne želim više počinjati išta niti ulaziti u takve rasprave, i nisam takav kakav se zaključak nameće u tvom postu i onaj dojam što drugi steknu o meni ja tu ne mogu ništa niti sam moćan šta ispravljati. Nebitno je, moja najveća "greška" ovdje je što sam stao iza nečega što nije tradicionalno i što sam kritikovao nešto što je nekom izvor određenog identiteta ili dio životnih snova. Trebao sam znati da ono čim se vodim, na ovom mjestu i u ovom svijetu ne može proći. 
Opet on po starom "ja pokupio svu pamet svijeta, ja veliki vi ostali mali". Stvarno si arogantan momak
Postoje ljudi koji mnogo više troše svoje vrijeme i novac na Bayern od nas i ti ljudi "udruženje navijača Bayerna" svake godine izglasa povjerenje upravi. Sad ne mora to da znači da neko radi nešto dobro ali evo sužava procenat tih tvojih tvrdnji jer vjerovatno postoje i pametniji ljudi od nas dvojice u tom udruženju...
Dalje ni ja nisam fan KHR i sam sa ga kritikovao sam ga za neke stvari koje se meni nisu sviđale, poput njegovog stava oko Pepa Guardiole a tebi su se te stvari sviđe tj. odobravao si ih, ali nikada nisam pljuvao i tražio da ta osoba nema šta tražiti u Bayernu, da ga uništava i da je pod muss da ode.
Mašio si uveliko... Nije meni Bayern izvor identiteta ili životnih snova. Možda je bio kada sam imao 10-15 godina ali nakon toga ne
Postoje ljudi koji mnogo više troše svoje vrijeme i novac na Bayern od nas i ti ljudi "udruženje navijača Bayerna" svake godine izglasa povjerenje upravi. Sad ne mora to da znači da neko radi nešto dobro ali evo sužava procenat tih tvojih tvrdnji jer vjerovatno postoje i pametniji ljudi od nas dvojice u tom udruženju...
Dalje ni ja nisam fan KHR i sam sa ga kritikovao sam ga za neke stvari koje se meni nisu sviđale, poput njegovog stava oko Pepa Guardiole a tebi su se te stvari sviđe tj. odobravao si ih, ali nikada nisam pljuvao i tražio da ta osoba nema šta tražiti u Bayernu, da ga uništava i da je pod muss da ode.
Mašio si uveliko... Nije meni Bayern izvor identiteta ili životnih snova. Možda je bio kada sam imao 10-15 godina ali nakon toga ne
Vidiš, nisam o tebi ni govorio u zadnjem postu već o ljudima koji su od starta bili protiv, djelovali potcjenivački, ismijavajući i pisajući svašta na sve što napišem, ne gledajući šta. Ti nisi bio početkom takav ali si postao iz drugih razloga (ili mi bar djeluje tako) i to onda kad sam počeo da se branim. Stao si na stranu grupe s kojima si se više identifikovao, što je ok, ali tada više nisi ni gledao da li sam upravu ili ne. Ja napišem da Muller nije bitan za Karlov sistem i da u njemu nema pojma, ili da Gotze generalno je flop, odmah ide čopor vukova koji se okome ne na tvrdnju već na mene i pišu svašta od pepovštine, nemača pojma, tjeranja ... i nisam te vidio da u tom smjeru promovišeš pravdu.
Realno, ovo sve ovdje je dječija priča, što sam fudbal i igra i nose za sobom ali eto makar i tako saznamo neke stvari. Volio bih kad bi bio neko s kim bi se moglo diskutovati o igri, stanju na terenu a ne da se ratuje zbog toga što neko Lahma podržava da igra u sredini terena.
Realno, ovo sve ovdje je dječija priča, što sam fudbal i igra i nose za sobom ali eto makar i tako saznamo neke stvari. Volio bih kad bi bio neko s kim bi se moglo diskutovati o igri, stanju na terenu a ne da se ratuje zbog toga što neko Lahma podržava da igra u sredini terena.
Sevillu je odbio zbog premale plaće (5 milja), a Everton je ispod njegovih ambicija. Čekao je primjeren klub i bilo je jasno da će ga dočekat jer uvijek ima velikih koji imaju lošu sezonu. Da ste ga pitali prije 2 mjeseca vjerojatno bi pristao, možda bi bio nešto skuplji ali nema takve taštine koja se lovom ne bi mogla iskupit.schickeria je napisao/la: Stvar je principa,cekao nas je i zbog nas odbio Everton i Sevillu a ti do zadnjeg trenutka se nadas ostanku sadašnjeg trenera i ignoriras rijec.Tuchel je po meni apsolutno u pravu.Treba imati kicmu.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 27 mar 2018, 13:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Digla se hajka ko da je ferguson u pitanju 
Ovo je zapravo velika istina i podsjeća na onu dvojbu "kokoš ili jaje". Jesu li vrhunski igrači promovirali trenera u "vrhunskog" iako je on možda sasvim prosječan ali je eto imao sreću da radi sa najboljima, ili je vrhunski trener u "vrhunske" promovirao igrače koji bi bez njega bili samo solidni tj. prosječni. Jednako tako kod usporedbe dva trenera uvijek treba gledati ko je imao kakav materijal na raspolaganju, jer nekad veću težinu ima izboreni opstanak nego osvojeni naslov.coelho41 je napisao/la:Do prije jedno 4-5 godina treneri u klubovima su imali ulogu minimiziranja troškova kluba, igrači su se puno više plaćali, a treneri radili za 'crkavicu' u odnosu na plate fudbalera i onda sa dobrim trenerom si mogao praviti dobre rezultate, bez da kupuješ najskuplje fudbalere na tržištu ili da trenera platiš jeftino a uštediš para za fudbalere, danas je sve nelogično, platiš trenera skuplje nego igrača i onda on dovodi još skuplja pojačanja, pa valjda je logično da će biti rezultata.
Iduća stvar je varijabilnost tj. sposobnost prilagodbe. Je li trener uvijek dere istu kozu gdje god da dođe ili način igre i taktičke postavke prilagođava igračkom kadru kojeg ima. Ovaj drugi je po meni bolji i puno korisniji za klub, pogotovo ako si klub ne može priuštiti kompletnu zamjenu rostera.
Evo Tuheljko upravo šarmira gđu Granovskayu. Iako bi njemu zapravo najbolje bilo u Arsenalu, tamo nije velki druk i oni su navikli na pušione, samo kad ne bi bilo Mislintata. Al tako je to u životu, uvijek je neka kvaka. Ako nisu Granovskaya/Abramovič onda je Al-Khelaiffi, ako nije Nassser onda je Sven, ako prođeš Rumenog zaglaviš na Uliju...
-
Bundesliga
- Kontakt:
I dalje smaraju sa Tuchelom. Nije njima krivo što on lično neće doći već što nema ništa od fudbala kakvog on praktikuje, to njjih izjeda iznutra.
Drugo, proziva se Ulija i Rumenog u kontekstu da su njih dvojica grobari Bayerna, a da njih nije bilo Bayern ne bi nikada dostigao ovaj nivo. I oni imaju grešaka, kao i svi ljudi uostalom. Međutim, tako gnusne optužbe iznositi je van svake pameti. Pogotovo jer to dolazi od ljudi koji se pretvaraju da su sveci, kao da oni nisu nikada ništa loše uradili. Po njima bi Hoenessa trebalo na lomaču jer je utajio porez i odležao neko vrijeme u zatvoru. Greške nisu dozvoljene, odmah nož pod grkljan jer to nije prihvatljivo za forumske svece koji su bezgrešni.
Drugo, proziva se Ulija i Rumenog u kontekstu da su njih dvojica grobari Bayerna, a da njih nije bilo Bayern ne bi nikada dostigao ovaj nivo. I oni imaju grešaka, kao i svi ljudi uostalom. Međutim, tako gnusne optužbe iznositi je van svake pameti. Pogotovo jer to dolazi od ljudi koji se pretvaraju da su sveci, kao da oni nisu nikada ništa loše uradili. Po njima bi Hoenessa trebalo na lomaču jer je utajio porez i odležao neko vrijeme u zatvoru. Greške nisu dozvoljene, odmah nož pod grkljan jer to nije prihvatljivo za forumske svece koji su bezgrešni.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.