rambo16 je napisao/la:SamoZeljo je napisao/la:
Opet hoces da kazes da je Wenger stvorio Bergkampa? Znaci, bio si ozbiljan kad si ono govorio?
Šta sam govorio?
Očigledno nisi upoznat sa tokom Bergkampove karijere.
Ajax-Inter-Fijasko-Arsenal-Wenger-Uspon-Ende! U kratkim crtama.
Imaš i dokumentarce u Bergkampu (pošto vidim da se ložiš na ytb klipove

).
O njegovim izuzetno teškim počecima u Premiershipu pa do Wengera i svega ostalog. . .

HAHAHAHA, ja sam Dennisa gledao dok jos nije postojao Youtube a i internet je bio u pocetnoj fazi (nisam ga tada imao). Meni youtube nije potreban da znam ko je Dennis.
Inace sam simpatizer Ajaxa vec +/- 20 godina i znam mnogo o Ajaxu i njegovim igracima, pa tako i Bergkampu koji je kad sam ja poceo pratiti Ajax tek otisao.
Za tebe nisam siguran da li si uopste bio rodjen kad je ovaj velikan potpisao za Arsenal?! Bez interneta ne bi mozda znao ni kako izgleda. Zato ti i postavljam klipove.
Dennis je u Arsenal dosao kao veliki igrac, a to sto mu u Interu nije islo nije njegova greska, kao ni pocetak u Arsenalu sto nije bio najbolji. Ako ne znas, Arsenal je u ono vrijeme oborio transfer rekord da dovedu taj "fijasko" Logicno? To da je Wenger poslozio kockice je i vise nego poznato i meni i svakome i ne osporava mu se to, ali nije mu ni bilo tesko da ih slozi. Sto ih sada ne slozi, evo 10 godina se muci. Muci i nas, ne samo sebe.
Ono sto je Dennis se ne uci od trenera, jednostavno se rodis sa takvim talentom, tom tehnikom i elegancijom, koju je uz Dennisa imao Zidane i Maradona. Vise nikog se ne sjecam da se moze staviti u istu recenicu po toj lakoci i eleganciji u igri, kakvu je on imao.
To se ne moze pripisati nikome, iako si ti u vise navrata govorio kako je Dennis Wengerov proizvod. No way!