Ja samo zelim da ispadnu iz LP. Strah me je sto nece.messilla je napisao/la:3/4 a i dalje punite gace i to pred gostovanje Zutaljima iz Domuza. Sto ti je strah.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ja samo zelim da ispadnu iz LP. Strah me je sto nece.messilla je napisao/la:3/4 a i dalje punite gace i to pred gostovanje Zutaljima iz Domuza. Sto ti je strah.
O kakvim gacama ti druge messilla?messilla je napisao/la:3/4 a i dalje punite gace i to pred gostovanje Zutaljima iz Domuza. Sto ti je strah.
Pusti ove neznalice. Veceras ko plitak potok. 1:4 u vrh glave, Taraba zabija nakon 100 godina bitan gol u LP.messilla je napisao/la:3/4 a i dalje punite gace i to pred gostovanje Zutaljima iz Domuza. Sto ti je strah.
Kawhi je napisao/la:Ja samo zelim da ispadnu iz LP. Strah me je sto nece.messilla je napisao/la:3/4 a i dalje punite gace i to pred gostovanje Zutaljima iz Domuza. Sto ti je strah.
Sve dok imaju LP kao popravni neće davati sve od sebe u ligi. Kad bi ispali iz LP ne bi izgubili boda do kraja lige.L-Train je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Ja samo zelim da ispadnu iz LP. Strah me je sto nece.messilla je napisao/la:3/4 a i dalje punite gace i to pred gostovanje Zutaljima iz Domuza. Sto ti je strah.
Puca mi neka stvar za vasim rezultatima u grupnoj fazi LP.madridist je napisao/la: Ja kako vidim udaras jinx Vol.5 .
Yebogati ,da nije do tebe
e onda okmessilla je napisao/la:Puca mi neka stvar za vasim rezultatima u grupnoj fazi LP.madridist je napisao/la: Ja kako vidim udaras jinx Vol.5 .
Yebogati ,da nije do tebe
Za njega navodno imamo usmeni dogovor da imamo pravo prvootkupa.Furymaker je napisao/la:nego, jeste upratili ovog Mariana Diaza kako ore u Lyonu? Jel moguce da ste i njega pustili kad i Moratu?
Ovakvog igraca imati i pustiti ga, ebote idealna zamjena za Benzemu.
Ma djaba ti to sve kad je Benzema produzio, svaki drugi napadac pored njega bi Zidanu bio rezerva pa kad bi i Lewu doveli.Kawhi je napisao/la:Za njega navodno imamo usmeni dogovor da imamo pravo prvootkupa.Furymaker je napisao/la:nego, jeste upratili ovog Mariana Diaza kako ore u Lyonu? Jel moguce da ste i njega pustili kad i Moratu?
Ovakvog igraca imati i pustiti ga, ebote idealna zamjena za Benzemu.
Popusili smo od Betisa s Ronom.emir18 je napisao/la:Rona je Rona,bez njega bi nula ovaj tim bio,samo da nam je WC napadac veceras bi ih nakantali sa 5-6 komada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.