FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 26 avg 2011, 10:33

Pustite više i Dinamo, Partizan i Zvezdu. Ulažu milione, vraćaju im se milioni, pa opet...Protiv nekog Malmea, svi smo čuli za Malme, ali opet je to tamo neki Malme, u to budite sigurni. Ljudi ništa specijalno ba, i Dinamo JEDVA prođe.
Partizan proda Savića u City, pa opet Šemrok, ko je Šemrok ba...mi da smo njih izvukli u 2.pretkolu rekli bi solidan žrijeb. A Zvezda posebna priča, ljudi ih spustili ko mi Čelika u finalu Kupa!

Ne zanimaju nas oni, mi smo trenutno u takvoj situaciji da Olimpik moramo pobjediti, i zbog toga svi koji su u mogućnosti večeras na trening, da ih podržimo ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 10:39

babilonTM je napisao/la:Pustite više i Dinamo, Partizan i Zvezdu. Ulažu milione, vraćaju im se milioni, pa opet...Protiv nekog Malmea, svi smo čuli za Malme, ali opet je to tamo neki Malme, u to budite sigurni. Ljudi ništa specijalno ba, i Dinamo JEDVA prođe.
Partizan proda Savića u City, pa opet Šemrok, ko je Šemrok ba...mi da smo njih izvukli u 2.pretkolu rekli bi solidan žrijeb. A Zvezda posebna priča, ljudi ih spustili ko mi Čelika u finalu Kupa!

Ne zanimaju nas oni, mi smo trenutno u takvoj situaciji da Olimpik moramo pobjediti, i zbog toga svi koji su u mogućnosti večeras na trening, da ih podržimo ! ;)
Poptisujem :)
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 10:40

babilonTM je napisao/la:Pustite više i Dinamo, Partizan i Zvezdu. Ulažu milione, vraćaju im se milioni, pa opet...Protiv nekog Malmea, svi smo čuli za Malme, ali opet je to tamo neki Malme, u to budite sigurni. Ljudi ništa specijalno ba, i Dinamo JEDVA prođe.

mislim da je trening sutra u terminu tekme, ali još nema potvrde
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 avg 2011, 10:44

alan ford 26 je napisao/la:Ma smijesno je porediti dinamo ili partizan sa nama, predaleko su oni nama, oni prodaju igrace za milione eura i to u prave klubove iz liga petice a to nije slucajno. Neg brinimo se mi o sebi, pustimo druge. Ovaj kolega s mejtasa nista nije pogresno rekao u ovom kilometarskom postu, naveo je cinjenice svidjalo se to nekome ili ne. I ja sam misljenja da se moglo i moralo u ove dvije godine uraditi vise, narocito na marketingu a bili su svi preduslovi tu nakon sampionske sezone, iskoristiti taj momenat. Pocelo odma naopako vec od proslave titule, jako lose organizovane a toliko smo dugo cekali na to. Cinjenica je da nismo ni napredovali u igri, nismo se izdigli nimalo, kazu ne moze sve odma, pa ne moze al nije ni kratak period dvije god da napravis pomak u igri makar, dovedes kvalitetnog napadaca ako vec preferiras igru sa jednim napadacem, pa do tih nekih finesa tipa fan shop ili da neko ima uvijek u klubu u odredjenom vremenu i sl. Dosta amaterizma je prisutno u klubu. Nisam za smjenu Amara, daleko od toga al se nesto treba mijenjati.
U pravu si kada kazez da se ne poredimo sa Partizanom ili Dinamom ali brate zar treba da strahujemo i svake godine dozivljavamo poraze od Travnika,Slavije ili Zvijezde(ne potcjenjujem niti omalozavam te klubove) i zar netreba da trazimo ozbiljnost i dobru igru kada je nasa liga u pitanju to nema veze sa Evropskim utakmicama.A sto se tice Evrope i tu moras priznati odmah pocnemo skidati gace bez razloga i traziti opravdanje kako su oni mnogo bogatiji i imaju puno bolje uslove.U utakmicama sa Serifom i prvoj utakmici sa Makabijem smo pokazali da se srcem i velikom zeljom i dobar dio toga moze premostiti i da se netreba odmah predavati.
Najbolji primjer da novac i uslovi nisu najbitniji desio se sinoc kada Maribor prosao Glazgov Rendzersa,mnogo veci jaz u budzetu,uslovima,kvalitetu lige i tradiciji je izmedzu Glazgova i Maribora nego sto je bio izmedju Zelje ili Sarajeva u odnosu na njihove protivnike pa ljudi odigrase srcem i prodjose velikog Škotskog šampiona.Sve je stari u glavi i mentalnom sklopu,postujem da je neko bolji i kvalitetniji od tebe ali ne toliko da se unaprijed moras predati i blamaze dozivljvati svake godine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 10:55

nookey je napisao/la:

kad mi saznamo satnicu bice kasno za objavljivanje eventa frupe i stranice. nego hajmo napravit event i stranicu na FB samo da vidimo ima li zainteresovanih i koliko ih ima a satnicu naknadno da objavimo. racite ako ste za to da na vrijeme pocnemo?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 10:56

dino lj je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Ma smijesno je porediti dinamo ili partizan sa nama, predaleko su oni nama, oni prodaju igrace za milione eura i to u prave klubove iz liga petice a to nije slucajno. Neg brinimo se mi o sebi, pustimo druge. Ovaj kolega s mejtasa nista nije pogresno rekao u ovom kilometarskom postu, naveo je cinjenice svidjalo se to nekome ili ne. I ja sam misljenja da se moglo i moralo u ove dvije godine uraditi vise, narocito na marketingu a bili su svi preduslovi tu nakon sampionske sezone, iskoristiti taj momenat. Pocelo odma naopako vec od proslave titule, jako lose organizovane a toliko smo dugo cekali na to. Cinjenica je da nismo ni napredovali u igri, nismo se izdigli nimalo, kazu ne moze sve odma, pa ne moze al nije ni kratak period dvije god da napravis pomak u igri makar, dovedes kvalitetnog napadaca ako vec preferiras igru sa jednim napadacem, pa do tih nekih finesa tipa fan shop ili da neko ima uvijek u klubu u odredjenom vremenu i sl. Dosta amaterizma je prisutno u klubu. Nisam za smjenu Amara, daleko od toga al se nesto treba mijenjati.
U pravu si kada kazez da se ne poredimo sa Partizanom ili Dinamom ali brate zar treba da strahujemo i svake godine dozivljavamo poraze od Travnika,Slavije ili Zvijezde(ne potcjenjujem niti omalozavam te klubove) i zar netreba da trazimo ozbiljnost i dobru igru kada je nasa liga u pitanju to nema veze sa Evropskim utakmicama.A sto se tice Evrope i tu moras priznati odmah pocnemo skidati gace bez razloga i traziti opravdanje kako su oni mnogo bogatiji i imaju puno bolje uslove.U utakmicama sa Serifom i prvoj utakmici sa Makabijem smo pokazali da se srcem i velikom zeljom i dobar dio toga moze premostiti i da se netreba odmah predavati.
Najbolji primjer da novac i uslovi nisu najbitniji desio se sinoc kada Maribor prosao Glazgov Rendzersa,mnogo veci jaz u budzetu,uslovima,kvalitetu lige i tradiciji je izmedzu Glazgova i Maribora nego sto je bio izmedju Zelje ili Sarajeva u odnosu na njihove protivnike pa ljudi odigrase srcem i prodjose velikog Škotskog šampiona.Sve je stari u glavi i mentalnom sklopu,postujem da je neko bolji i kvalitetniji od tebe ali ne toliko da se unaprijed moras predati i blamaze dozivljvati svake godine.
Slažem se u potpunosti s tobom, ja mislim da je jedino po meni objašnjenje tih slabih igara protiv nazovimo ih tako 'malih' ekipa, MOTIVACIJA.
Ako odigramo bez greške protiv Dinama, pobijedimo Šerifa, razvalimo kući Makabija, a s druge strane, ne možemo tri pasa sastaviti protiv Zrinjskog, primamo golove protiv Širokog i Travnika što ih ne bi Pofalićki primio, onda je to jedino objašnjenje.
Eh sad, neko će reći, problem je u treneru, on ih mora motivisati. NIJE! Da je samo do toga, Braco i Vrbanjuša bi osvajali ligu prvaka.
Amar radi sve što je u njegovoj moći, posljednji dokaz je i ovo rezanje plata. Problem je u njihovm glavama. Jednostavno kad oni sebi kažu da mogu, rezultat ne može doći u pitanje (dokaz finale sa Čelikom).
Možda bi dobro bilo angažovati kakvog psihologa, jer fakat se kod njih može primjetiti nekakav strah i nesigurnost, što je posljedica ničeg drugog nego onog demoliranja od Maccabija, a znamo da nam se i prošle sezone ovo isto desilo nakon Hapoela i treba vremena da se sve stvari vrate na svoje mjesto.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 10:58

diego_TM je napisao/la:
nookey je napisao/la:

kad mi saznamo satnicu bice kasno za objavljivanje eventa frupe i stranice. nego hajmo napravit event i stranicu na FB samo da vidimo ima li zainteresovanih i koliko ih ima a satnicu naknadno da objavimo. racite ako ste za to da na vrijeme pocnemo?
Ja sam uvijek ZA :D

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 10:59

nookey je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
nookey je napisao/la:mislim da je trening sutra u terminu tekme, ali još nema potvrde
Ja sam uvijek ZA :D
Evo sacu ja napravit event i stranicu pa cu ovdje stavit link da malo prosirite
1. Željo
2. Liverpool

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 11:10

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 48&pending" onclick="window.open(this.href);return false;

evo istipko sam svu raju (pozvao) nemojte da i vama mrsko bude :D
1. Željo
2. Liverpool

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 avg 2011, 11:11

diego_TM je napisao/la:http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 48&pending

...Event organizuju forumaši SportSport.ba. :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 11:12

babilonTM je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... 48&pending

...Event organizuju forumaši SportSport.ba. :mrgreen:
pa ja jbg glupo mi bilo da ne stavim :mrgreen:
1. Željo
2. Liverpool

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 11:15

'Ajmo sad onih 800 manijaka pozivati po FB :mrgreen:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 11:24

http://www.facebook.com/pages/SVI-NA-TR ... 8180840493" onclick="window.open(this.href);return false;

evo i stranica :lol: :lol:
haj sad nemojte lijeni biti
1. Željo
2. Liverpool

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2011, 12:02

kliknuo,pozvao sve manijake sa fb.bujrum i ostali ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 26 avg 2011, 12:32

Intervju: Samir Bekrić

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/in ... mir-bekric" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 avg 2011, 12:34

Sada je sve na nama, mada sumnjam da će biti više od 200 ljudi...

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 26 avg 2011, 12:44

Ma ako neko ima account na tm.org forumu nek to vidi... nek tamo pita ostale
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 26 avg 2011, 12:51

Idemo to sutra aBd odraditi kako nam dolikuje,kako samo mi znamo..Sta?Proslo 4 tekme i sad treba da placemo i odustajemo od titule(drugog ili treceg mjesta)?Nema sanse,a i ako ne uspijemo doseci cilj,opet treba podrzati,jer moramo se sjetiti perioda izmjedu Amarovog prvog i drugog mandata..Samo strpljivo... ;)

LIMVO TE LJOZE !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 avg 2011, 12:56

Valjda nećemo doživjeti blam na kraju sa ovim potezom oko treninga! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 26 avg 2011, 12:57

Prvo gdje se odrzava trening pomocni ili glavni???

I to treba fino organizovat!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], NeSamSafetee, Orvel, Proximic, Sarun, sebalos i 68 gostiju.