Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la SamoZeljo » 30 nov 2014, 17:37

Nemoj se praviti da si toliko plitak kad nisi. Namjerno povrsno i plitko gledas na situaciju.
Wenger je u situaciji "jare i pare" birao ovo drugo, a znamo da jare i pare rijetko kad mogu zajedno, tako je i postala ta poslovica.

Sta ti mislis na osnovu cega ovaj sadasnji Wenger prima platu 10 miliona eura?
Razmisli malo. ;)

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 30 nov 2014, 17:39

Vama da profa ode tek tada nebi vidjeli LP.Taj covjek je **** geni da vas povrede zaobidju da se vrate Wolcot Ozil Wilshere i da pocnu igrat u kontinuitetu mogli bi ste osvojit EPL

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 30 nov 2014, 18:40

Rooney88 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la: Ja ne znam kad je Mourinho sebi dozvolio da mu neko utrpa 5-6 komada? Da li je ikad?
Barca 5:0
Nije problem ok blamaza i debakl se svakome moze desiti, tezak poraz se moze dozivjeti tvoja losa noc, protivnikova odlicna noc, neka sudijska odluka tipa rani crveni karton, debakl je veoma realan ali mi ne pricamo o jednom debaklu nego o konstantnosti poraza. Pazi Mourinha je Barcelona jedan mec razvalila u debitantskoj sezoni njegovoj oni nisu nikad bili jaci ali sta se kasnije desava Mourinho ih je procitao i sve im vratio uzeo titulu pa cak i u toj prvoj sezoni uzeo im je kup, poceo da ih pobjedjuje a sta je Wenger radio protiv MOurinha? Nastavio isto dozivi debakl pa nastavi da gubi, i gubi i gubi, dakle pravi trener dozivi debakl i iz toga nauci i napreduje, Wenger dozivi debakl i idalje nastavlja isto da gubi...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 nov 2014, 19:09

koliko je Wenger dobar strucnjak najbolje govori cinjenica da ga konkurentski treneri hvale i podržavaju :mrgreen: :P kažu Dobar je, neka ga u Arsenalu....to je cesto isticao Ferguson, stari kvarnjak :D

šta mislite zašto ;) dva puta pogađajte

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 30 nov 2014, 22:48

Chamberlain will be available to face former club saintsfc on Wednesday after taking a kick to the knee against West Brom.(@TelegraphSport)

Yaya Sanogo is also again fit after suffering cramp in the 2-0 win against Borussia Dortmund last Wednesday.
Vraća se ubica/poštar/crna mamba
Pld W D L
38 26 12 0

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2014, 00:41

let3 je napisao/la:koliko je Wenger dobar strucnjak najbolje govori cinjenica da ga konkurentski treneri hvale i podržavaju :mrgreen: :P kažu Dobar je, neka ga u Arsenalu....to je cesto isticao Ferguson, stari kvarnjak :D
Jučer sam napisao da mi je drago što su pobijedili, da se malo smire strasti oko njegovog otkaza. Baš je lijepo ući u sezonu a znaš da imaš minimalno četiri boda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 dec 2014, 00:51

Nema brige za vas, ne bi taj otkaz dobio a kamoli dao ni da je izgubio 10 zaredom, pricao bi svoja standardna sranja mental strenghth, stick together, unlucky, injuries itd...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 dec 2014, 00:55

Virtu4l je napisao/la:
let3 je napisao/la:koliko je Wenger dobar strucnjak najbolje govori cinjenica da ga konkurentski treneri hvale i podržavaju :mrgreen: :P kažu Dobar je, neka ga u Arsenalu....to je cesto isticao Ferguson, stari kvarnjak :D
Jučer sam napisao da mi je drago što su pobijedili, da se malo smire strasti oko njegovog otkaza. Baš je lijepo ući u sezonu a znaš da imaš minimalno četiri boda.
:lol: :lol: Gdje si ti nama vois of Amerika. Ovaj sebi umislio da je u najmanju ruku Obama pa da su ljudima bitne njegove izjave. Eto ti si njima u Londonu sukno svojim komentarom. Nevjerica.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2014, 08:43

BigBigBang je napisao/la:Klop je takticki miljama ispred Wengera kao takticar, motivator i u radu sa igracima. Pravio je mnogo bolje rezultate od Wengera zadnjih godina sa smijesnim resursima u poredjenju sta je Wenger imao u Aresnalu pa cak i u onom periodu kad nismo pravili transfere ala Alexis i Ozil...

Poslije Wengera ce biti veoma tesko jer nije to samo otjerati Wengera taj lik je napravio stetu u svakom segmentu klubu valja se rijesiti svih spodoba koje je uhljebio ugovorima, valja se rijesiti spodoba iz medicinskog osoblja, pomocnog osoblja itd itd... koje tu drzi, ako se ja pitam ja bi sa odlaskom wengera i cistacice promjenio i sve sto je imalo veze sa njim...
Bas sto nama treba je dobar qurac ,odlican MOTIVATOR. Zalosno je da svaku manju utakmicu koju igramo imamo problema s motivacijom, zeljom, i ostalim sranjimaa.. Tesko je vidjeti hodanje Zirua po centru, Ozilovo kretanjee mi ubija svaku zelju da pogledam utakmicu.. Ozil kad nije motiviran on je qurac od igracaa, a to smo vidjeli zadjih 3-4 utakmice prije povrede, ma od feb-mart on nije na nivou..
Wenger je totalni macak sto se tice motivacije

Ako bi birao nekog menadjewra nakon Wengera, to bi bio Martinez iz Evertonaa!!

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 01 dec 2014, 10:59

Sigurno vas je obradovala ova vijest o ostanku Wengera jos dugi niz godine :mrgreen:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 dec 2014, 15:49

Henry se oprostio :salut: :cry:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 dec 2014, 16:10

topnik1 je napisao/la:Henry se oprostio :salut: :cry:
Nije se oprostio...
I am taking this opportunity to announce that unfortunately Saturday was my last game for the New York Red Bulls. The decision has always been that I would leave after the duration of my contract and although that was never going to change, I didn't want it to distract from the progress of the team.

I have immensely enjoyed my four and half years here and would like to thank everyone involved with this club who has made my time here so enjoyable.

Thanks must go particularly to Erik Soler, Hans Backe, Gerard Houllier, Andy Roxburgh, Mike Petke, all my team mates, the technical staff, medical staff, all the personnel who work for the Red Bull organisation, the MLS and of course the owner Mr Mateschitz whose vision and passion brought me to this wonderful city.

A special mention must go to the Red Bull fans who have supported this team through the good, the bad and the ugly times in the sun, rain and snow. You guys have really meant a lot to me and thank you for all your wonderful support.

I will now take the next few weeks to reflect and decide on the next chapter of my career.

Thank you all

Thierry Henry
Pld W D L
38 26 12 0

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 dec 2014, 16:16

Šta ti misliš da će zaigrat fudbal još ? :mrgreen:

Ja mislim da je to to što tiče ganjanja lopte
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 dec 2014, 16:48

Zavrsio je sa New Yorkom i sada sve zavisi o njemu i njegovom motivu da nastavi igrati dalje... Fizicki bi on mogao iznijeti 'ladno jos jednu sezonu ali ako se umorio vise od svega penzionisat ce se ako ne dodje negdje jos bar do kraja sezone... mislim da ceka januar u start prelaznog roka pa da vidi ponude.
Moja neka zelja da dodje kod nas i zavrsi ovde karijeru... Ali bice kod nas trener to sigurno...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 dec 2014, 17:07

https://www.facebook.com/ThierryHenry?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

SLIKA NASLOVNICE :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Vraćajte ga ako Boga znat :tokralju:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 dec 2014, 17:21

Ne bi me cudilo da strucnjak izvuce asa iz rukava i odigra na staru kartu emocija i stare slave pa umjesto stopera i defanzivnog veznog ovcama potpise Henrya na neki short term...

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 01 dec 2014, 17:54

Ako sebe smatras ovcom to je tvoj intimni problem.

Ja bi volio vidjet Henrya u bilo kojoj ulozi i bilo kada.
Defanzivni vezni se nece dovest u Januaru,ali stoper vjerovatno hoce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 dec 2014, 17:57

Wenger je govorio da će 99% dovesti jednog igrača možda i više u kontekstu da ima previše povrijeđenih igrača na sredini terena tako da bi nas mogao iznenaditi sa DM-om :hmmmmm:

A uzmite u obzir da je Chambers treći štoper po vokaciji

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 dec 2014, 18:03

Ne znam ja ko pusi Wengerove ublehe i dalje...Voljeli bi Henrya ali nazalost nemate nikakav razlog za takvos to mada realno vodeci se logikom kad jedno drvo Sanogo moze igrati u Arsenalu i imati minutazu sto i matori Henry koji je i ovakav star bolji od ovog panja ne bi mogao? Henry kao trener je smijesna prica, dati tim kao sto je Arsenal jednom amateru bi bio idiotski potez, Henry je legenda Arsenala igracka a da bi postao trenerska mora se poceti ispocetka a ne hop trener i odma Arsenal voditi. Mada me taj potez ne bi iznenadio ukoliko bi Wenger nastavio da se blamira i ispustio top4 pa u slucaju kad bi ga otjerali da ode a ustvari i dalje ostane trener preko Henrya...

Uopste me nece cuditi da panj ne dovede defanzivnog veznog ali to dovoljno govori kakav je to trener, jer realno kad za ove 3. godine nije skontao da Arsenalu treba defanzivni vezni sumnjam da ce i u Januaru osjetiti potrebu za istim...mozda cete se vi sjetiti toga kad nas Chelsea opet pobjedi ili kad u osmini opet ispadnemo vec poslije prve utakmice...

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 01 dec 2014, 18:34

Ako ćemo dovesti nekog prosječnog defanzivnog veznog bolje i da ne dovodimo nikog. I sam Wenger je izjavio da je tržište skromno u zimskom prelaznom roku.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.