Wenger je u situaciji "jare i pare" birao ovo drugo, a znamo da jare i pare rijetko kad mogu zajedno, tako je i postala ta poslovica.
Sta ti mislis na osnovu cega ovaj sadasnji Wenger prima platu 10 miliona eura?
Razmisli malo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Nije problem ok blamaza i debakl se svakome moze desiti, tezak poraz se moze dozivjeti tvoja losa noc, protivnikova odlicna noc, neka sudijska odluka tipa rani crveni karton, debakl je veoma realan ali mi ne pricamo o jednom debaklu nego o konstantnosti poraza. Pazi Mourinha je Barcelona jedan mec razvalila u debitantskoj sezoni njegovoj oni nisu nikad bili jaci ali sta se kasnije desava Mourinho ih je procitao i sve im vratio uzeo titulu pa cak i u toj prvoj sezoni uzeo im je kup, poceo da ih pobjedjuje a sta je Wenger radio protiv MOurinha? Nastavio isto dozivi debakl pa nastavi da gubi, i gubi i gubi, dakle pravi trener dozivi debakl i iz toga nauci i napreduje, Wenger dozivi debakl i idalje nastavlja isto da gubi...Rooney88 je napisao/la:Barca 5:0SamoZeljo je napisao/la: Ja ne znam kad je Mourinho sebi dozvolio da mu neko utrpa 5-6 komada? Da li je ikad?
Vraća se ubica/poštar/crna mambaChamberlain will be available to face former club saintsfc on Wednesday after taking a kick to the knee against West Brom.(@TelegraphSport)
Yaya Sanogo is also again fit after suffering cramp in the 2-0 win against Borussia Dortmund last Wednesday.
Jučer sam napisao da mi je drago što su pobijedili, da se malo smire strasti oko njegovog otkaza. Baš je lijepo ući u sezonu a znaš da imaš minimalno četiri boda.let3 je napisao/la:koliko je Wenger dobar strucnjak najbolje govori cinjenica da ga konkurentski treneri hvale i podržavaju![]()
kažu Dobar je, neka ga u Arsenalu....to je cesto isticao Ferguson, stari kvarnjak
Virtu4l je napisao/la:Jučer sam napisao da mi je drago što su pobijedili, da se malo smire strasti oko njegovog otkaza. Baš je lijepo ući u sezonu a znaš da imaš minimalno četiri boda.let3 je napisao/la:koliko je Wenger dobar strucnjak najbolje govori cinjenica da ga konkurentski treneri hvale i podržavaju![]()
kažu Dobar je, neka ga u Arsenalu....to je cesto isticao Ferguson, stari kvarnjak
Bas sto nama treba je dobar qurac ,odlican MOTIVATOR. Zalosno je da svaku manju utakmicu koju igramo imamo problema s motivacijom, zeljom, i ostalim sranjimaa.. Tesko je vidjeti hodanje Zirua po centru, Ozilovo kretanjee mi ubija svaku zelju da pogledam utakmicu.. Ozil kad nije motiviran on je qurac od igracaa, a to smo vidjeli zadjih 3-4 utakmice prije povrede, ma od feb-mart on nije na nivou..BigBigBang je napisao/la:Klop je takticki miljama ispred Wengera kao takticar, motivator i u radu sa igracima. Pravio je mnogo bolje rezultate od Wengera zadnjih godina sa smijesnim resursima u poredjenju sta je Wenger imao u Aresnalu pa cak i u onom periodu kad nismo pravili transfere ala Alexis i Ozil...
Poslije Wengera ce biti veoma tesko jer nije to samo otjerati Wengera taj lik je napravio stetu u svakom segmentu klubu valja se rijesiti svih spodoba koje je uhljebio ugovorima, valja se rijesiti spodoba iz medicinskog osoblja, pomocnog osoblja itd itd... koje tu drzi, ako se ja pitam ja bi sa odlaskom wengera i cistacice promjenio i sve sto je imalo veze sa njim...
Nije se oprostio...topnik1 je napisao/la:Henry se oprostio![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.