PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kraljica Zla glavna na prepucavanjima. Uzbudio se što se muški svađaju 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
De nam ba reci jel ubo hrasno za tuborg i pricu ? 
- MocMahale444
Zašto bežiš bre Breno? Ljuta?
Okreces mi ledja, i odlazis, u meni cak ni druga sad ne vidis

Okreces mi ledja, i odlazis, u meni cak ni druga sad ne vidis

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- TobeYarabi
- Kontakt:
jesu li i tebe izbacili sa stadiona?Neandertalac je napisao/la:Pitari se ližu sa likom koji im je hebavo mrtvog Kelija nazivajući ga ratnim profiterom a još navijao da ih murija tuče palicama postavljajući slike drotova po forumu.
Kakve ste vi piqke, gluho bilo.
hrasno je ACAB

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MEdikament je lobotomac.cij kako ofirno prijeti sudbinom zelje..ccc
Streberuuu
Streberuuu
- TobeYarabi
- Kontakt:
medikamentu je nestalo medikamenataSariel je napisao/la:MEdikament je lobotomac.cij kako ofirno prijeti sudbinom zelje..ccc![]()
Streberuuu
- Medikament
- Kontakt:
pa ne pišem na tebi sarajevaSariel je napisao/la:MEdikament je lobotomac.cij kako ofirno prijeti sudbinom zelje..ccc![]()
Streberuuu
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Vidis kako coporativno napadaju odjednom se i djordje balasevic slusa.ima tu i nekakvih buba zunzara...ajsenbahnera..plavacaTobeYarabi je napisao/la:medikamentu je nestalo medikamenataSariel je napisao/la:MEdikament je lobotomac.cij kako ofirno prijeti sudbinom zelje..ccc![]()
Streberuuu![]()
![]()
Medikament je manji od diazepama trenutno.u panici su jer ne uspijevaju zausataviti ovu pricu gazda ce ujutro biti nezadovoljan.mozda i njima zabrani dolazak na trebinu.jos gore ispadaju skroz iz miloshte..
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 20 apr 2017, 22:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- escobarpablo
- Kontakt:
Može li neko da napravi tabelu da se svrstaju mitomani koji su Senadovi a koji Amarovi, da nam je lakše pratiti. Hvala.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma ubi se Tobe. FujTobeYarabi je napisao/la:jesu li i tebe izbacili sa stadiona?Neandertalac je napisao/la:Pitari se ližu sa likom koji im je hebavo mrtvog Kelija nazivajući ga ratnim profiterom a još navijao da ih murija tuče palicama postavljajući slike drotova po forumu.
hrasno je ACAB
Kada vam je psovao Kelija nas par banove fasovalo. Isto tako zadnji put ja odrađivao ban jer sam vas branio a sada mu ližete jaja.
Smiješni ste.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Hajde jednom zapevaj. Muha voli disko, disko a ja kolo šumadijsko.DenchiNL je napisao/la:![]()
Breno voliš li plave?

hajde smirite se , evo još sat pa:

bit će vremena za svađanje, npr kad svi planovi propadnu sljedeće sedmice
razgodite to
što ste navalili... 

bit će vremena za svađanje, npr kad svi planovi propadnu sljedeće sedmice
razgodite to
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- escobarpablo
- Kontakt:
Miske ili Amar?Neandertalac je napisao/la:Ma ubi se Tobe. FujTobeYarabi je napisao/la:jesu li i tebe izbacili sa stadiona?Neandertalac je napisao/la:Pitari se ližu sa likom koji im je hebavo mrtvog Kelija nazivajući ga ratnim profiterom a još navijao da ih murija tuče palicama postavljajući slike drotova po forumu.
hrasno je ACAB![]()
Kada vam je psovao Kelija nas par banove fasovalo. Isto tako zadnji put ja odrađivao ban jer sam vas branio a sada mu ližete jaja.
Smiješni ste.
Kamata ili Lutvo?
Megamix ili Tuborg?
Hadž ili godišnji odmor u sred sezone?
Da, i fino se igrajte tamo na temi, nemoj da sankcije budu.
FK Sarajevo 1946
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa tobe je jedini pisao ovdje da te podrzava hajvane. a one koji pisu takve gluposti treba trajno banovati. direktni krivci za to su aco, admini i moderatori. ljude izbacuju zbog gluposti a takve gnjide koje pisu gadosti i psuju mrtve legende ostavljaju jer imaju neku korist.Neandertalac je napisao/la:Ma ubi se Tobe. FujTobeYarabi je napisao/la:jesu li i tebe izbacili sa stadiona?Neandertalac je napisao/la:Pitari se ližu sa likom koji im je hebavo mrtvog Kelija nazivajući ga ratnim profiterom a još navijao da ih murija tuče palicama postavljajući slike drotova po forumu.
hrasno je ACAB![]()
Smiješni ste.
a to gore pitanje je bilo ozbiljno, jer znam da su namlatili neke ljude na derbiu i izbacili ih sa stadiona a nekima nisu dozvolili ni da udju
Zenzo medikament balasevic.eisenbahner1921.neymar11.manijakdv.monci.-lobotomci.escobarpablo je napisao/la:Može li neko da napravi tabelu da se svrstaju mitomani koji su Senadovi a koji Amarovi, da nam je lakše pratiti. Hvala.
Muha neutralac.qwerty jos neutralniji.
Nea.irfo. amarovci.i onaj mohikanac.
Hrasno niko ne zna ciji je.sluzbeno lice garant
Zadnja izmjena: Sariel, dana/u 20 apr 2017, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.
- MocMahale444
Obrazovani eskobar, nacitan ovaj je izucio školu na glavnom acc.
- Neandertalac
- Kontakt:
Nemaš ti mene šta podržavati, ja to ne tražim samo je degutantno da svršavate na postove lika koji vas je hrakao u facu. Ne zahebavao i prcao kao ja već hrakao, bukvalno. Naravno uvijek će biti debila kao Escobar ali mora biti neki normalan front među vama kao što smo ga mi imali kada vas je ponavljam HRAKAO a mi ga napali.
Ili ode sve u tri lijepe pm pa će nam takvi bljutavi likovi biti normala i ok.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Medikament
- Kontakt:
al' im se nagovori
doduše istinu je reko, vjerovatno dobili platu pa negdje troše pare od kredita
Mujaba TG
15 min. · Pofalici ·
ŠTA LI JE DANAS SA HORDAMA I POPAROM. ZABRINUO SAM SE.. JA CIJELI DAN PROZIVAM TE **** OD NAVIJAČA.ZOVEM IH . TRAŽIM TOG POPARU PROZIVAM. AL MOŽDA SNIJEG PA TEŠKO BILO DOĆ DO MENE. HAMAN SVE HORDE BILE VAN SARAJEVA.SAMO ILI SU IMALI OBAVEZE NE ODLOŽI VEĆ PA NISU MOGLE DOĆ DO MENE. EJ MOJE HORDE.. CIJELI DAN VAM HODAM PO SARAJEVU I PROZIVAM TU GAY SKUPINU HORDE I POPARINE FRAJERE. I OPET ****. NIŠTA. OPET SAM POKAZAO MUDA DO PODA VAMA HORDE TASTATURA HOOLIGANI. NEMOJ DA MI SE KO OD HORDI JAVI I KAŽE ČEKAMO TE U SARAJEVO DA DODJES. horde zla+red barby= tastatura bolest.. JOŠ JEDNOM POZZ ZA MANIJAK PRIJATELJE MOJE
sloboda72 je napisao/la:
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ti si procitana kajdanka, kako je ovaj izucio skolu tako si ti jos brze procitan, sve okolo kole a po fazama radis i mutljas, ali polako ima da te mezim ko stelju ovciju ...Neandertalac je napisao/la:Nemaš ti mene šta podržavati, ja to ne tražim samo je degutantno da svršavate na postove lika koji vas je hrakao u facu. Ne zahebavao i prcao kao ja već hrakao, bukvalno. Naravno uvijek će biti debila kao Escobar ali mora biti neki normalan front među vama kao što smo ga mi imali kada vas je ponavljam HRAKAO a mi ga napali.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.