Je li se ovo odnosi na tim koji je Pep imao ili Carlo? Bilo kako bilo ni jedan ni drugi nisu imali najbolji tim kada su vodili Bayern. Puno bolji tim je imao Jupp u sampionskoj sezoni. Mozda se neces sa mnom sloziti, no i to je ok, ne mozemo svi isto razmisljati.Bundesliga je napisao/la:Druže, on je tako rekao na presici, a za mene je riječ svetinja. Ako nešto obećaš, barem se potrudi da to ispuniš. To za Carla se slažem, pokušao je nešto što ne zna. A za tim, imao je strašan tim, sigurno najbolji na svijetu i tu ne treba tražiti isprike.
Niko ne kritikuje upravu za nesto sto ne stoji. Ti, Bundesliga, uz duzno postovanje vise preferiras upravu nego klub, sto je za mene totalno nepojmljivo. Jesu Uli, Kalle, Franz i ostali digli Bayern na taj nivo na kojem jeste, no sta sad, treba im oprastat svaku gresku i gledati kako klub pocinje stagnirati?
Treba im cestitat na potezima tipa prodaja Krosa (prodaja i nije toliko strasna koliko njihov pristup prema momku kada su ga okarakterisali kao igraca koji nije WC, koji nije vrijedan trazene plate)??? Treba cestitati na otjerivanju doktora Wohlfahrta u reziji Pepa? Prodaju Schweinsteigera? Mandzukica, Gomeza?
Dovodjenje "solidnih" igrača tipa Rode, Süle, Rudy, Schlaudraff i slicne samo iz razloga da se osteti konkurencija kako bi Bayern bio neprikosnoven u Bundeski? Za sve ove igrace si mogao dovesti jednog De Bruynea, tada Draxlera, nedavno Sanea, ali ti prkosis trzistu, ne damo mi 50,60,70 milki za igraca, no damo Pepu 18,20 milki po sezoni. Cisti apsurd za mene.
Jesu li to sve stvari koje treba pohvaliti, ili ti ga presutiti samo iz razloga sto su podigli Bayern na jedan veci level?
Jeste li svjesni da Bayern ima ogroman problem. Ima trenera koji je tu svega nekoliko mjeseci jos i nemaju njegovog nasljednika. Imaju problem u vidu igraca koji su stari, a nose ekipu. Neuer, Ribery, Robben, Vidal su sve igraci koji imaju 30godina i vise, a i dalje su okosnica ekipe. Sad cete vi reci kako oni mogu jos nekoliko sezona pruziti, mogu ali sve manje i manje i sve losije i losije.
Prodaja Coste? Opravdan potez? Za mene besmislica.
od 2013,2014 klub je u procesu stagnacije, krivac je za mene uprava. Ako ovo gore nisu dovoljni argumenti onda ja ni sam ne znam.
PS: Nacuo sam da je Pep derPe i da su Uli i Kalle bili protiv njegovog ostanka. Mozda je najveca patka na svijetu i mozda se nikad ne potvrdi. Eto vam materijala Pepoljubci.