Bilo je ovo zanimljivo sa dva komentatora. Dobro su odradili utakmicu.

Bilo je ovo zanimljivo sa dva komentatora. Dobro su odradili utakmicu.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:00Dobro lafe, jeste zalosno iz vase perspektive, ali Stila je prelomio tekmu, nije SD. I Stili je 36 haman, ali je opet Rui Costa za nasu ligu. Na kraju krajeva, ko vama brani da vratiite Skoru ili Zeku iz penzijemiky_hz je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:55Al morate priznati ovo koliko je smjesno toliko je i zalosno dal da kazem za nas fudbal,pa jedna ekipa ubacuje sportskog direktora ubacuju u igru dva puta i sa njim se vracaju.
Kontam da nema nigdje na svijetu ova situacija gdje SD jos igra fudbal i sto je najtuznije igra u utakmici koja nosi epitet kakav nosi kao najveca utakmica u zemlji ,odigra covjek ono egal tih par minuta,proslu nam da go cak sta višeMislim da bi se malo zapitao da sam na mjesto ovih "profesionalaca".
![]()
Prošlo kolo su ih mogli pogurati protiv Slobode.Suki46 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:34Da nije malo simptomatično da baš ta utakmica nema prenosa od svih utakmica ovo kolo?LeonProfessional je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:32Ma ne mogu spasiti Leotar. Oni ispadaju sigurno.
Moguće je da Tuzla City ide ka donjem dijelu , zadnje 2 utakmice umjesto da su 4 poena uzeli 0 im je bila.
Ma znam ba, zato ja i pominjem havera Zeku s kvadranta. Sjecas se da su trpali on i Alen Mesanovic sa pivskim stomacima. To je PLBiH, nema ovakve lige nigdje.miky_hz je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:10Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:00Dobro lafe, jeste zalosno iz vase perspektive, ali Stila je prelomio tekmu, nije SD. I Stili je 36 haman, ali je opet Rui Costa za nasu ligu. Na kraju krajeva, ko vama brani da vratiite Skoru ili Zeku iz penzijemiky_hz je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:55Al morate priznati ovo koliko je smjesno toliko je i zalosno dal da kazem za nas fudbal,pa jedna ekipa ubacuje sportskog direktora ubacuju u igru dva puta i sa njim se vracaju.
Kontam da nema nigdje na svijetu ova situacija gdje SD jos igra fudbal i sto je najtuznije igra u utakmici koja nosi epitet kakav nosi kao najveca utakmica u zemlji ,odigra covjek ono egal tih par minuta,proslu nam da go cak sta višeMislim da bi se malo zapitao da sam na mjesto ovih "profesionalaca".
![]()
E to to, Emira Hadzica vratiti sad kad nije SD da igra svakako su isto godiste on i Bekric![]()
Ma ono vise aludiram da se covjek bavi vise skoro drugim poslom ,ovo mu dodje ko rekreacija realno.
Nije ovo nikakva provakacija bila na racun vašeg kluba ili nesto tako (cak u ovom omjeru bi obratno trebalo biti da je nase sramota da takvog nemogu pobjediti) ,vec vise na sam "kvalitet" fudbala ovdje i lige.
Ma nema govora da će oba ispasti , to si upravuLeonProfessional je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:14Prošlo kolo su ih mogli pogurati protiv Slobode.Suki46 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:34Da nije malo simptomatično da baš ta utakmica nema prenosa od svih utakmica ovo kolo?LeonProfessional je napisao/la: ↑12 maj 2023, 23:32Ma ne mogu spasiti Leotar. Oni ispadaju sigurno.
Moguće je da Tuzla City ide ka donjem dijelu , zadnje 2 utakmice umjesto da su 4 poena uzeli 0 im je bila.
Ne znam, nekako mislim da bi previše bilo da naštele oba Tuzlanska kluba.![]()
I sta velis 4:0?? Pa ovakve ciganske poteze kao vasa ekipa nije furao ni Travnik u svoje vrijeme. Kakav ste vi odron od ekipe, to je strasno. A nazivali sebe bosanski Dinamokillafrommanilla je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:04Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.
Je l' ti žao što si glup?obagol je napisao/la: ↑13 maj 2023, 00:43I sta velis 4:0?? Pa ovakve ciganske poteze kao vasa ekipa nije furao ni Travnik u svoje vrijeme. Kakav ste vi odron od ekipe, to je strasno. A nazivali sebe bosanski Dinamokillafrommanilla je napisao/la: ↑12 maj 2023, 10:04Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.![]()
A i bas namazanRaonffa je napisao/la: ↑13 maj 2023, 01:03Balta je opak igrač, bije k'o Žandarmerija, trči, zatvara prostor, a nije ni tehnički toliko loš. Jedan od boljih zadnjih veznih što sam gledao u našoj ligi zadnjih godina.
Kyeremeh onako vala, nije me nešto dojmio, mislim da ga je Jašarević prilično dobro zatvorio. Onaj Brazilac u napadu je solidan, u skoku ga je Kosorić pojeo ali Boga mi na zemlji je opasan, školovan igrač vidi se po načinu na koji prima i odlaže loptu za saigrače.
Ovo govorim jer nisam faktički nikako gledao FKS ovog proljeća, pa komentarišem ove nove meni nepoznate igrače![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Bejker, Beli98, BeYaZ, delko, ELDIABLO20, Fudbalmozak2, gh0stHZ, guadalupe, Hrammm1921, Morgen19, OsmanhodzicBuco, riki46, Venom, Zeko87 i 121 gost.