Premijer liga BiH - aktuelno

arelinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la arelinho » 13 maj 2023, 00:07

ZutiFKS je napisao/la:
12 maj 2023, 23:41
arelinho je napisao/la:
12 maj 2023, 23:39
ZutiFKS je napisao/la:
12 maj 2023, 23:37
Daj nam snimke golova za 2:1 i 2:2. :kafa: :kafa:
:mrgreen:
Bit će svi sutra nekad. Na s.1 valjda imaju.

Pored posjete i relativno dobre utakmice, pohvalio bih naravno evropsko suđenje Peljte. Isto tako, čujem da su 2 komentatora radila derbi i bilo je baš dobro po ovome što sam vidio sad.
Bilo je ovo zanimljivo sa dva komentatora. Dobro su odradili utakmicu. :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2023, 00:10

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
13 maj 2023, 00:00
miky_hz je napisao/la:
12 maj 2023, 23:55
Al morate priznati ovo koliko je smjesno toliko je i zalosno dal da kazem za nas fudbal,pa jedna ekipa ubacuje sportskog direktora ubacuju u igru dva puta i sa njim se vracaju.

Kontam da nema nigdje na svijetu ova situacija gdje SD jos igra fudbal i sto je najtuznije igra u utakmici koja nosi epitet kakav nosi kao najveca utakmica u zemlji ,odigra covjek ono egal tih par minuta,proslu nam da go cak sta više :mrgreen: Mislim da bi se malo zapitao da sam na mjesto ovih "profesionalaca".
Dobro lafe, jeste zalosno iz vase perspektive, ali Stila je prelomio tekmu, nije SD. I Stili je 36 haman, ali je opet Rui Costa za nasu ligu. Na kraju krajeva, ko vama brani da vratiite Skoru ili Zeku iz penzije :mrgreen:

E to to, Emira Hadzica vratiti sad kad nije SD da igra svakako su isto godiste on i Bekric :mrgreen:

Ma ono vise aludiram da se covjek bavi vise skoro drugim poslom ,ovo mu dodje ko rekreacija realno.

Nije ovo nikakva provakacija bila na racun vašeg kluba ili nesto tako (cak u ovom omjeru bi obratno trebalo biti da je nase sramota da takvog nemogu pobjediti 😄 ) ,vec vise na sam "kvalitet" fudbala ovdje i lige.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 maj 2023, 00:10

slika
Samo da jos jednom zazelim laku noc pitarima :njanjanja:
I nemojte prozivati Ziljkica da je katastrofalan bio i da se zayebava na derbiju, kad je njemu jedini derbi, Krajiski derbi, između Borca i Rudara Prijedora :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 maj 2023, 00:11

Sha ba mai tarpi
sidje ste na ciglanama i na velesicima ljudi vam kroy mahale prolazili pored udruzenja
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 13 maj 2023, 00:13

NoDi80 je napisao/la:
13 maj 2023, 00:11
Sha ba mai tarpi
sidje ste na ciglanama i na velesicima ljudi vam kroy mahale prolazili pored udruzenja
:facepalm:
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 maj 2023, 00:14

Ne pricam o salovima i dresovima zeljeznicar vec obiljezja tm87
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 maj 2023, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

LeonProfessional
Kontakt:

Post Postao/la LeonProfessional » 13 maj 2023, 00:14

Suki46 je napisao/la:
12 maj 2023, 23:34
LeonProfessional je napisao/la:
12 maj 2023, 23:32
Ma ne mogu spasiti Leotar. Oni ispadaju sigurno.
Da nije malo simptomatično da baš ta utakmica nema prenosa od svih utakmica ovo kolo?
Moguće je da Tuzla City ide ka donjem dijelu , zadnje 2 utakmice umjesto da su 4 poena uzeli 0 im je bila.
Prošlo kolo su ih mogli pogurati protiv Slobode.

Ne znam, nekako mislim da bi previše bilo da naštele oba Tuzlanska kluba. :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 maj 2023, 00:16

Dobar derbi, na kraju je bilo šansi i polušansi na obje strane, četiri gola, ludnica, sve u svemu dobra reklama u regionu za naš nogomet, šteta samo što nije bilo Hordi i što nismo mi dobili više karata pa da bude baš ono jak spektakal.

Peljto je sudio dobro, jedan od njegovih boljih derbija. Dobro je smirivao igrače nakon par belaja na terenu i tu se vidi da je evropski sudija koji zna držati situaciju pod kontrolom.

Mene je nervirao u prvih 20-ak minuta jer je svirao skoro svaki kontakt, klasično ono naše gdje ti sudija ne dozvoljava ni da razviješ igru.

Al' od momenta kada je pustio igru nakon što je Amoah izgubio loptu (garantujem da bi 9 od 10 naših sudija u onoj situaciji sviralo faul) i Sarajevo dalo gol onda je počeo suditi baš dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 13 maj 2023, 00:16

miky_hz je napisao/la:
13 maj 2023, 00:10
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
13 maj 2023, 00:00
miky_hz je napisao/la:
12 maj 2023, 23:55
Al morate priznati ovo koliko je smjesno toliko je i zalosno dal da kazem za nas fudbal,pa jedna ekipa ubacuje sportskog direktora ubacuju u igru dva puta i sa njim se vracaju.

Kontam da nema nigdje na svijetu ova situacija gdje SD jos igra fudbal i sto je najtuznije igra u utakmici koja nosi epitet kakav nosi kao najveca utakmica u zemlji ,odigra covjek ono egal tih par minuta,proslu nam da go cak sta više :mrgreen: Mislim da bi se malo zapitao da sam na mjesto ovih "profesionalaca".
Dobro lafe, jeste zalosno iz vase perspektive, ali Stila je prelomio tekmu, nije SD. I Stili je 36 haman, ali je opet Rui Costa za nasu ligu. Na kraju krajeva, ko vama brani da vratiite Skoru ili Zeku iz penzije :mrgreen:

E to to, Emira Hadzica vratiti sad kad nije SD da igra svakako su isto godiste on i Bekric :mrgreen:

Ma ono vise aludiram da se covjek bavi vise skoro drugim poslom ,ovo mu dodje ko rekreacija realno.

Nije ovo nikakva provakacija bila na racun vašeg kluba ili nesto tako (cak u ovom omjeru bi obratno trebalo biti da je nase sramota da takvog nemogu pobjediti 😄 ) ,vec vise na sam "kvalitet" fudbala ovdje i lige.
Ma znam ba, zato ja i pominjem havera Zeku s kvadranta. Sjecas se da su trpali on i Alen Mesanovic sa pivskim stomacima. To je PLBiH, nema ovakve lige nigdje. :mrgreen:
1921

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 13 maj 2023, 00:29

Ma kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 96+
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 maj 2023, 00:31

13 maj 2023, 00:14
Suki46 je napisao/la:
12 maj 2023, 23:34
12 maj 2023, 23:32
Ma ne mogu spasiti Leotar. Oni ispadaju sigurno.
Da nije malo simptomatično da baš ta utakmica nema prenosa od svih utakmica ovo kolo?
Moguće je da Tuzla City ide ka donjem dijelu , zadnje 2 utakmice umjesto da su 4 poena uzeli 0 im je bila.
Prošlo kolo su ih mogli pogurati protiv Slobode.

Ne znam, nekako mislim da bi previše bilo da naštele oba Tuzlanska kluba. :D
Ma nema govora da će oba ispasti , to si upravu :D
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 13 maj 2023, 00:43

killafrommanilla je napisao/la:
12 maj 2023, 10:04
Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.
I sta velis 4:0?? Pa ovakve ciganske poteze kao vasa ekipa nije furao ni Travnik u svoje vrijeme. Kakav ste vi odron od ekipe, to je strasno. A nazivali sebe bosanski Dinamo 🤣🤣🤣

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 13 maj 2023, 00:50

Pitice šta vam je ono sa semafora, prvo ga ne uključe na vrijeme na početku i onda na poluvremenu krene od 40. minute.

Ne mogu da vjerujem da ljudi koji vam na tome rade ne znaju koliko poluvrijeme traje. :rol:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 13 maj 2023, 01:01

obagol je napisao/la:
13 maj 2023, 00:43
killafrommanilla je napisao/la:
12 maj 2023, 10:04
Mislim da je danas dan kad se Zeljeznicaru sav gurbetluk treba da se vrati. 4:0 za Sarajevo.
I sta velis 4:0?? Pa ovakve ciganske poteze kao vasa ekipa nije furao ni Travnik u svoje vrijeme. Kakav ste vi odron od ekipe, to je strasno. A nazivali sebe bosanski Dinamo 🤣🤣🤣
Je l' ti žao što si glup?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 maj 2023, 01:03

Balta je opak igrač, bije k'o Žandarmerija, trči, zatvara prostor, a nije ni tehnički toliko loš. Jedan od boljih zadnjih veznih što sam gledao u našoj ligi zadnjih godina.

Kyeremeh onako vala, nije me nešto dojmio, mislim da ga je Jašarević prilično dobro zatvorio. Onaj Brazilac u napadu je solidan, u skoku ga je Kosorić pojeo ali Boga mi na zemlji je opasan, školovan igrač vidi se po načinu na koji prima i odlaže loptu za saigrače.

Ovo govorim jer nisam faktički nikako gledao FKS ovog proljeća, pa komentarišem ove nove meni nepoznate igrače :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 13 maj 2023, 01:12

Kakvo pizdenje ovo nije moguce ljudi hahahhahahahahhahahahahahahahaah jos im grmimo gore na lavoru sjebavaju se. Volim Zelju i Manijake
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 13 maj 2023, 01:26

Pitari ima li vam budan neki kvalitetan trash talker da se provociramo kao u dobra stara vremena? 😂salim se malo dosao sam tobe,nisam vise od tog posla da se prepucavam i svadjam s ostalom djecom ali ovo je surova realnost nazalost kako je krenulo s ovim sranjima ovo ce nam biti buducnost derbija na forumima da se nadmecemo a tribine praze,hajde sad ga moramo i mi vama suknut sljedeci derbi 600karti kao da vam vratimo kao da se svetimo pisaj ga sad al nadajmo se da u buducnosti uspjeti se dogovorit i vratiti atmosferu i stari sjaj derbija .Pozz :bih:
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Napoleon1921
Kontakt:

Post Postao/la Napoleon1921 » 13 maj 2023, 01:38

Raonffa je napisao/la:
13 maj 2023, 01:03
Balta je opak igrač, bije k'o Žandarmerija, trči, zatvara prostor, a nije ni tehnički toliko loš. Jedan od boljih zadnjih veznih što sam gledao u našoj ligi zadnjih godina.

Kyeremeh onako vala, nije me nešto dojmio, mislim da ga je Jašarević prilično dobro zatvorio. Onaj Brazilac u napadu je solidan, u skoku ga je Kosorić pojeo ali Boga mi na zemlji je opasan, školovan igrač vidi se po načinu na koji prima i odlaže loptu za saigrače.

Ovo govorim jer nisam faktički nikako gledao FKS ovog proljeća, pa komentarišem ove nove meni nepoznate igrače :)
A i bas namazan :D kako puce mekica kod aut linije na hinjaka nije ni skonto sudija i onda jos ga isprovocira..zamal mu crveni ne dade sudija :D da ga ne zaustavise dobio bi 100%

Od ostalih pitara, ovaj brazilac sebican bas ..al se vidi da je necu reci level iznad al veci peofeisonalac od ostalih na terenu :D Kakva kretnja kod prvog gola tek vidio na reprizi..plus kako baci kosorica petom nije bas da se vidja svaki dan u ligi nasoj :D

Ne kontam sto Dala hejtaju ovoliko ..ajd ok Mirza al iako nekad potez viska kad sma god gledo sarajevo najbolji bio :D

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 maj 2023, 01:55

Dalara je stvarno klasa al' fakat odskače dečko, neće se on dugo zadržati kod njih. Mislim sigurno da ima mana, ali ja ne znam kad sam vidio da neko u našoj ligi ima onakav korak i trk kada krene sa loptom naprijed.

Odlično se snalazi u prostoru isto tako, dobro napada povratne u protivničkom šesnaestercu. Mislim vidi se na liku da je bio u inostranstvu u nekim ozbiljnijim sistemima kao dječak.

Nešto slično sam kod mladih naših igrača viđao još samo birvaktile kod Hadžiahmetovića dok je igrao kod nas, a i on je prve fudbalske korake u Danskoj napravio. Zato je danas i postao igrač :D

Nevjerovatno je kakvu razliku pravi samo treniranje fudbala u inostranstvu, a pogotovo još ako si igrao za neki omladinski tim, u odnosu na ove naše "sisteme". Ja vjerujem da će i Dal napraviti neku inostranu karijeru.

E sad što ga kone na zub uzimaju to je drugi par cipela, pitarluk k'o pitarluk :mrgreen:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 13 maj 2023, 04:46

Kako prolazi noć pitari????

slika
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”