Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 01 dec 2014, 20:19

trziste je skromno kad si skrtac uvijek, to su njegovi stari folovi i ublehe da ne dovede zamjene za krampe miljenike cijelo ljeto drka ne dovodi dmfa i onda dodje zima i zali se nema nista na trzistu i tako svake godine iste ublehe baca opet dodje ljeto on opet nikoga ne dovodi i idemo u krug...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 01 dec 2014, 21:30

Bilo bi odlicno kad' bi se Henry jos malo vratio,ako nista u strucni stab,valjda on nagovori senilnog da kupi DM-a

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 dec 2014, 23:57

Sad pročita da nam je rođendan :?:
Zašto sam ja mislio da je tek u januaru :D

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 02 dec 2014, 00:42

BigBigBang je napisao/la:trziste je skromno kad si skrtac uvijek, to su njegovi stari folovi i ublehe da ne dovede zamjene za krampe miljenike cijelo ljeto drka ne dovodi dmfa i onda dodje zima i zali se nema nista na trzistu i tako svake godine iste ublehe baca opet dodje ljeto on opet nikoga ne dovodi i idemo u krug...
Polahko doveo je 3 odlična pojačanja i još 2 koja se trebaju dokazati. Na zimu je obećao dovesti stopera 100%. Ako bude zadnji vezni dobar na tržištu on će ga dovesti.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 02 dec 2014, 00:48

benjamin1997 je napisao/la: Polahko doveo je 3 odlična pojačanja i još 2 koja se trebaju dokazati. Na zimu je obećao dovesti stopera 100%. Ako bude zadnji vezni dobar na tržištu on će ga dovesti.
Moj Benjamine vidi se da si zelen :kafa:

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 02 dec 2014, 01:52

Mozda sad otkupi Kallstroma da konacno prodisemo

benjamin1997
Kontakt:

Post Postao/la benjamin1997 » 02 dec 2014, 06:59

arminarsenal je napisao/la:
benjamin1997 je napisao/la: Polahko doveo je 3 odlična pojačanja i još 2 koja se trebaju dokazati. Na zimu je obećao dovesti stopera 100%. Ako bude zadnji vezni dobar na tržištu on će ga dovesti.
Moj Benjamine vidi se da si zelen :kafa:
Živi bili pa vidili

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 dec 2014, 13:46

Henry u 37 godini bolji od pola napadaca u ligi. Smijem se kladiti da ako bude ulazio po 10-15 minuta do kraja sezone bi zabio 10ak golova.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 dec 2014, 16:14

AW: "I'm hoping that one of Gibbs or Monreal will be available for tomorrow."
"Szczesny is still out. Ospina and Debuchy are one week away."

Kod njih neće biti Schneiderlina
Pld W D L
38 26 12 0

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 02 dec 2014, 16:56

Mozda sam malo lud , ali je nesto kontam da bi mozda mogli u Ligi Prvaka ove godine dogurati daleko (mozda polufinale ili cak do kraja) ... ona se nastavlja za proljece nekad , do tada ce se vratiti i Ozil , Debuchy , Kos , Walcott , Scezny (neki su se vec i vratili , ali govorim o konstantnoj formi) - a mozda se pojacamo i za zimski prelazni rok.
Ruku na srce , nasa ekipa u solidnoj formi i bez ozljeda moze dobiti sve u ligi prvaka osim Bayerna , Reala ... Barca i Chelsea su teski protivnici ali nije nemoguce - a uzmimo u obzir da mozda ove godine budemo imali srece sa tim izvlacenjem parova top16

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 dec 2014, 17:07

Možda.

Recimo da Ramiz bude na nekom nivou iz prošle sezone,da Ezel bude na nivou sa početka prošle sezone,da Alexis ovako zabija,da defanziva uveže par mjeseci do februara konstantih igara (Debuchy,Koss,Per ,Kieran),da OX nastavi sa dobrim igrama i da Arteta igra solidno k'o što je igrao ovih zadnjih 3-4 utakmice.

Još da s klupe čekamo Walcott-a,Cazorlu,Jack-a . . .

Šanse da se ovo sve uklopi su vrlo male,ali ne i nemoguće.
A.F.C. Bournemouth!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 dec 2014, 17:43

Pistol je napisao/la:Mozda sam malo lud , ali je nesto kontam da bi mozda mogli u Ligi Prvaka ove godine dogurati daleko (mozda polufinale ili cak do kraja) ... ona se nastavlja za proljece nekad , do tada ce se vratiti i Ozil , Debuchy , Kos , Walcott , Scezny (neki su se vec i vratili , ali govorim o konstantnoj formi) - a mozda se pojacamo i za zimski prelazni rok.
Ruku na srce , nasa ekipa u solidnoj formi i bez ozljeda moze dobiti sve u ligi prvaka osim Bayerna , Reala ... Barca i Chelsea su teski protivnici ali nije nemoguce - a uzmimo u obzir da mozda ove godine budemo imali srece sa tim izvlacenjem parova top16
Haj dobro ja ne znam koliko jos to treba Wenger da dozivi blamaza od Mourinha kako bi neko poput tebe se pomirio sa cinjenicom da Arsenal nema sanse u dvomecu sa Chelseom? Arsenalu se mogu svi oporaviti igraci do osmine finala, Wenger ce opet ispasti. Nema defanzivnog veznog, sve utakmice sa jakim protivnicima u pravilu gubi dakle nemamo promil sanse. Mi osminu finala mozemo proci samo da izuvcemo nekoga tipa Porto.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 dec 2014, 18:00

BigBigBang je napisao/la:
Pistol je napisao/la:Mozda sam malo lud , ali je nesto kontam da bi mozda mogli u Ligi Prvaka ove godine dogurati daleko (mozda polufinale ili cak do kraja) ... ona se nastavlja za proljece nekad , do tada ce se vratiti i Ozil , Debuchy , Kos , Walcott , Scezny (neki su se vec i vratili , ali govorim o konstantnoj formi) - a mozda se pojacamo i za zimski prelazni rok.
Haj dobro ja ne znam koliko jos to treba Wenger da dozivi blamaza od Mourinha kako bi neko poput tebe se pomirio sa cinjenicom da Arsenal nema sanse u dvomecu sa Chelseom? Arsenalu se mogu svi oporaviti igraci do osmine finala, Wenger ce opet ispasti. Nema defanzivnog veznog, sve utakmice sa jakim protivnicima u pravilu gubi dakle nemamo promil sanse. Mi osminu finala mozemo proci samo da izuvcemo nekoga tipa Porto.
De ljudino navijaj za timove tipa Barcelona,Bayern,Chelseu,Real ocigledno tebi se kod Arsenala nista ne svidja,ok je tvoja zelja da konacno vratimo staru slavu,da budemo konkurentni na svim frontovima,da se vrate trofeji,to naravno zeli svaki navijac Arsenala,ali ja bih recimo navijao za Arsenal i kada bi ispao u drugu ligu, tercu,sasvim svejedno jer volim taj klub,a ti ocigledno pljujes po svemu,i niko ti nije dobar,na klupi senilni starac,ekipa puna polovnjaka,gdje osim 2 igraca niko vise nevalja qrcu, da je Wengerovo vrijeme proslo to manje vise zna svaki forumas ali svakodnevno pljuvati po covjeku koji je toliko toga napravio za Arsenal je glupost,i konstantno ista prica,svaki put iste rijeci,isti tekst,pa ako tako mislis i tako razmisljas nemoj brate navijati i trositi svoje zivce bezze na ekipu koja nije ni za qurac ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 02 dec 2014, 18:11

On je potajno navijac Chelsea

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 dec 2014, 18:18

on team news…
We have some question marks about Monreal, about Gibbs and about Oxlade-Chamberlain.

on Debuchy, Ospina, Sanogo…
Debuchy is one week away. He is training. Could he be involved next week? Certainly. Ospina is as well one week. Sanogo is alright now.
slika

slika
slika

Kakav pogled ubice :cool: .

Debuchy i Ospina i Scezni sljedeće sedmice. Nod bad
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 dec 2014, 18:21

Danas, prije tacno 11 godina, Cesc Fabregas je postigao gol u Liga Kupu protiv Wolverhamptona i tako postao najmladji fudbaler u istoriji Arsenala kojije postigao gol. 16 godina i 212 dana

Bilo je to dobro vrijeme, sve za raju... Pjesma Yugo 45. :)

slika

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 dec 2014, 18:24

:lol: :lol: Pa sta to sto ja kazem da nemamo sanse protiv Chelsea u dvomecu Lige Sampiona to je zato sto ja ne navijam za ARsenal a nije zato sto Wenger ima 0 pobjeda protiv njihovog trenera i inace mizeran ucinak protiv tih TOP protivnika? Skinite naocale subjektivnosti i pogledaj istini u oci Arsenal sa Wengerom ne moze izbaciti Mourinhov Chelsea...cak stavise nisam siguran i da bi Uniteda od kojeg smo realno jaci izbacili u dvomecu sad kad sam vidio sta se desilo prosli vikend...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 dec 2014, 18:29

BigBigBang je napisao/la::lol: :lol: Pa sta to sto ja kazem da nemamo sanse protiv Chelsea u dvomecu Lige Sampiona to je zato sto ja ne navijam za ARsenal a nije zato sto Wenger ima 0 pobjeda protiv njihovog trenera i inace mizeran ucinak protiv tih TOP protivnika? Skinite naocale subjektivnosti i pogledaj istini u oci Arsenal sa Wengerom ne moze izbaciti Mourinhov Chelsea...
Ti vec mjesecima pljujes po svemu sto se tice Arsenala,i nisam ja mislio samo na taj post sto se tice Chesea,nego svaki put isto sve pises,samo pljuvanje nevidim onda ni jedan valjani razlog zasto navijas za Arsenal,jer po tebi kod njih nista nevalja ;) a i ta statistika,znaci Wenger nikada nije pobjedio Murinha,i to onda znaci da nikada ni nece,isto tako npr (uzimam samo tebe za primjer,nista licno),ti nikada nisi yebavao jel to automatski znaci da neces nikada :?:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 02 dec 2014, 18:32

Najveće pojačanje Arsenala, usudio bih se reći u posljednih 10 godina... Kakav Alexis, Ozil, Welbeck...Ubica je za njih Henry.

slika
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 dec 2014, 18:40

topnik1 je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la::lol: :lol: Pa sta to sto ja kazem da nemamo sanse protiv Chelsea u dvomecu Lige Sampiona to je zato sto ja ne navijam za ARsenal a nije zato sto Wenger ima 0 pobjeda protiv njihovog trenera i inace mizeran ucinak protiv tih TOP protivnika? Skinite naocale subjektivnosti i pogledaj istini u oci Arsenal sa Wengerom ne moze izbaciti Mourinhov Chelsea...
Ti vec mjesecima pljujes po svemu sto se tice Arsenala,i nisam ja mislio samo na taj post sto se tice Chesea,nego svaki put isto sve pises,samo pljuvanje nevidim onda ni jedan valjani razlog zasto navijas za Arsenal,jer po tebi kod njih nista nevalja ;) a i ta statistika,znaci Wenger nikada nije pobjedio Murinha,i to onda znaci da nikada ni nece,isto tako npr (uzimam samo tebe za primjer,nista licno),ti nikada nisi yebavao jel to automatski znaci da neces nikada :?:
Pa nasa igra je vec mjesecima samo za pljuvanje...sta sad da budem odusevljen sto i dalje nemamo dmfa sto smo u sezoni usli sa 2 stopera :lol: sto smo ispali iz borbe za titulu u oktobru, sto cemo grupu u LP zavrsiti drugi iza ekipe koja je nikad losija i posljednja u Bundesligi, sto smo ispali iz liga kupa u prvoj rundi, sto i dalje gubimo sve jace utakmice...

Kad si se vec dotakao tog smijesnog poredjenja sa **** da ti odgovorim da to automatski znaci da neces nikada **** jer ako i dalje koristis iste ulete i pravis iste greske sa kojima si **** nula treba da i dalje neces hebati (e sad jel ti poznato ovo poredjenje isti uleti, iste greske sa gospodinom Wengerom ovih godina)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.