Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
vama je svejedno zakucacemo vas na po bilinog pa kmecite u zvajti, kad ste takvi bolje i ne zasluzujete
furde jedne pu
NEBITNI STE
furde jedne pu
NEBITNI STE
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 16 apr 2018, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo mi zakuli ni sa kim,igramo pošteno do kraja kao onda kad smo Mulalića i Želju povalili za Evropu za razliku od vas što ste se sageli Sarajvu za titulu,to što su neki pomislili da je Čelik druga liga pa im sad prpa je njihov problem,.Skver je napisao/la: Ne valja vam to sto pisete, postali ste bahati, a to ne valja nikako a na ivici ste ponora......vidim da ste sad zakuhali i sa GOSK-om kojem idete u Gabelu, a dolazi vam Borac i Sloboda......a imate pravo samo na jedan mali kiks i nece vam pomoci ni Erdogan a kamoli neki propali kriminalac sa parama gradjana Zenice....
Mi bahati ? Zaboravili ste u sezoni kad ste povaljeni da vam je Čelik pustio na Tušnju i ostavio vas u igri kad niste sami sebe mogli pobjediti al nema veze,halal bilo,.
Koga da se to plašimo,Slobode na Bilinom ? Ma daj uozbilji se..
- prisonbreak
- Kontakt:
Cak i ovaj trenutni jaz izmedju ove dvije grupacije ste zapoceli vi!!chily-rz je napisao/la:Nismo mi zakuli ni sa kim,igramo pošteno do kraja kao onda kad smo Mulalića i Želju povalili za Evropu za razliku od vas što ste se sageli Sarajvu za titulu,to što su neki pomislili da je Čelik druga liga pa im sad prpa je njihov problem,.Skver je napisao/la: Ne valja vam to sto pisete, postali ste bahati, a to ne valja nikako a na ivici ste ponora......vidim da ste sad zakuhali i sa GOSK-om kojem idete u Gabelu, a dolazi vam Borac i Sloboda......a imate pravo samo na jedan mali kiks i nece vam pomoci ni Erdogan a kamoli neki propali kriminalac sa parama gradjana Zenice....
Mi bahati ? Zaboravili ste u sezoni kad ste povaljeni da vam je Čelik pustio na Tušnju i ostavio vas u igri kad niste sami sebe mogli pobjediti al nema veze,halal bilo,.
Koga da se to plašimo,Slobode na Bilinom ? Ma daj uozbilji se..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Dobro si predvidio, upalili se ko kutnjaciSariel1987 je napisao/la:vama je svejedno zakucacemo vas na po bilinog pa kmecite u zvajti, kad ste takvi bolje i ne zasluzujete
furde jedne pu
NEBITNI STE
-
Sariel1987
- Kontakt:
ko da koga boli krac ocetel ostat il izletit, toliko ste bitni
hodi avenija da ti polabrnjam avenijaaaaaa ebo te erdogan i ono sve indijaca sto vam je doslo
jest jest svako mora da radi onako kako vi kazete vidjeli smo i sa ugg.om i statutom fudom ovim maloazijskim indijcima
auh alaj pa ovo je grehota i podjebavat.tita mi mrtvog
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 16 apr 2018, 13:35, ukupno mijenjano 3 puta.
polabrnjate nam i vi i sloboda na sred bilinogSariel1987 je napisao/la:vama je svejedno zakucacemo vas na po bilinog pa kmecite u zvajti, kad ste takvi bolje i ne zasluzujete
furde jedne pu
NEBITNI STE
Vi morate da radite sta vam mi kazemo a ne sta vi hocete
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Kad ih sad Gosk pukne, a mi ih gurnemo lagano u cvajtu na bilinom jao jao
Konstatacija citave situacije novonastale,kao i borbe za opstanak je to da je Mladost DK,samo Celiku pustila,sa svima ostalima igrala posteno !Logicno je da Sloboda i Gosk uzmu bodove u Kaknju ali nije logicno da Celik pobijedi na BP.Logicno je da citavo kolo nedavno zavrsi x ,a da samo Celik bude porazen.Mozete svi da ga duvate,idemo Likce samo za dusmane ostat u ligi !
- tuzlak1987
- Kontakt:
U trenutku kada je Nogometni klub Celik isplanirao da preko nasih ledja ostane u ligi.Lillard je napisao/la:Nisam upućen, di je nestala bratska ljubav, crveno-crni i tako to?
Kakav spintuzlak1987 je napisao/la:U trenutku kada je Nogometni klub Celik isplanirao da preko nasih ledja ostane u ligi.Lillard je napisao/la:Nisam upućen, di je nestala bratska ljubav, crveno-crni i tako to?
Volim kad ljudi pokažu pravo lice u nevolji
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nama to ne odgovara, nama odgovara da Sloboda pobjedi iduce tri utakmice, protiv Goska i Viteza i Zelju u polufinalu.prisonbreak je napisao/la:Kad ih sad Gosk pukne, a mi ih gurnemo lagano u cvajtu na bilinom jao jao
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo mi ili Slobodaavenija je napisao/la:Nama to ne odgovara, nama odgovara da Sloboda pobjedi iduce tri utakmice, protiv Goska i Viteza i Zelju u polufinalu.prisonbreak je napisao/la:Kad ih sad Gosk pukne, a mi ih gurnemo lagano u cvajtu na bilinom jao jao
-
Sariel1987
- Kontakt:
sigurno niste isli kod dobrice na kurs,umjesto na redovnu nastavu?
Ljubav nikad nije ni postojala nego zajednicki animozitet prema Sa klubovima .Lillard je napisao/la:Nisam upućen, di je nestala bratska ljubav, crveno-crni i tako to?
A ovo sto se pise u zadnje vrijeme je u svakom slucaju bolje od onog laznog lizanja jedno vrijeme.
- prisonbreak
- Kontakt:
Karma je kurv4, stimanjem usli u ligu, stimanjem ce ispasti 
-
Sariel1987
- Kontakt:
nesto si ti to sine pomesao...S-Y-L-A-R je napisao/la:Kakav spintuzlak1987 je napisao/la:U trenutku kada je Nogometni klub Celik isplanirao da preko nasih ledja ostane u ligi.Lillard je napisao/la:Nisam upućen, di je nestala bratska ljubav, crveno-crni i tako to?![]()
Volim kad ljudi pokažu pravo lice u nevolji
al haj kako god vama godi, ispadate svakako pa vas libo racku hehe
Iz Dobricinog teftera, zenicka istina
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog nepoštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid kvazi lokalpatriotizma i potvrda naše urođene neinteligencije. Lažemo nestvaralački, nemaštovito, neinventivno.“[/quote]
-
Sariel1987
- Kontakt:
lazete i lazete i ovde vec danima podmecete, ne znam koji vam je krac, kao da ce vam to pomoci ostati u ligi.
nidje veze
iako je vecina rekla da bi najvise volila da obje ekipe ostanu ...
ni to nije dovoljno.ok.
nidje veze
iako je vecina rekla da bi najvise volila da obje ekipe ostanu ...
ni to nije dovoljno.ok.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ljudi salu na stranu ispada Gosk.
Slobodi su obecane premije da derne Gosk a Celik ce ih yebat svakako.Tako se kuha.A Mujkanovic pare ne odbija
Slobodi su obecane premije da derne Gosk a Celik ce ih yebat svakako.Tako se kuha.A Mujkanovic pare ne odbija
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
Sariel1987
- Kontakt:
necu gosk, hocu da izbacimo celika i to u direktnom duelu.
cisto sportski bez placanja, samo posteno pa nek najslabiji izlete. to su vitez i celik.
pa nek kmece.
kad vec lazu i podmecu danima .oni ce nekom nesto izbacit. nesto to
druga ligaaa
cisto sportski bez placanja, samo posteno pa nek najslabiji izlete. to su vitez i celik.
pa nek kmece.
kad vec lazu i podmecu danima .oni ce nekom nesto izbacit. nesto to
druga ligaaa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne treba nista pristajati nikom. Sto ne zelis sebi, ne treba ni drugom. Nasi da su jednom kiksnuli onda bi se Gosku i Mladosti obecavale. Da Gosk sada pobjedi na Tusnju okrenuli bi se na nas i sve tako ko je najblizi.Brcanskamalta je napisao/la:Ljudi salu na stranu ispada Gosk.
Ko hoce da namjesta u Slobodi neka ide u Simin Han.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 apr 2018, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.