Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Evo izgleda da nije previse ozbiljna situacija s Shawom,tako da bi trebao biti spreman za WBA..
Valjda Shaw,Herrera,Carrick,Jones i Smalling budu spremni za WBA,ima dosta vremena da se oporave do tada..
Valjda Shaw,Herrera,Carrick,Jones i Smalling budu spremni za WBA,ima dosta vremena da se oporave do tada..
Zašto Smalling? Momak je znatno lošiji i od Jonesa i Roja, možda čak i od Mcnaira. Tu je negdje sa Blacket-om. Ako su svi ostali zdravi, može poslužiti samo kao izmjena. Umjesto koga bi mu ti dao prednost?Narin je napisao/la:Valjda Shaw,Herrera,Carrick,Jones i Smalling budu spremni za WBA,ima dosta vremena da se oporave do tada..
Pa tesko da bi i Carrick bio prva postava,pa ce dobro doci sto se širine tiče..
Npr ja bih uvijek radije igrao Carricka nego Fletchera,i vjerovatno bih prije Smallinga nego Blacketta,iako treba pohvaliti Blacketta za onu blokadu u zadnjim minutama..
Npr ja bih uvijek radije igrao Carricka nego Fletchera,i vjerovatno bih prije Smallinga nego Blacketta,iako treba pohvaliti Blacketta za onu blokadu u zadnjim minutama..
-
- Kontakt:
Poslje Kleverlija Smalling je najgori igrac u klubu,ja se nadam da ce bit prodat Arsenalu 

jesmo se uzdigli nakon dvije vezane pobjedeMrParanoic je napisao/la:Poslje Kleverlija Smalling je najgori igrac u klubu,ja se nadam da ce bit prodat Arsenalu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Slazem se da Roho ne razmsilja, ali trentno je nas najbolji raspolozivi igrac u defanzivi. Vraca se Herrera, Jones, Carrick i Smaling... Carrick i Herrera
mislim da ce onda Blind grijati klupu... ne znam kako bi se snasao na stoperu.. dobro cita igru i razmislja glavom..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Blind odlicno odrađuje posao DMa... Mnogo trci, ulazi u dosta duela iako fizicki nije na nivou nekog razbijaca, ali pametnom igrom moze nadoknaditi deficit. Moze igrati vise pozicija, ima fin pregled igre i nadam se da ce biti neizostavni dio novog Uniteda.
Rojo bi mogao pored Phila biti nase najjace oruzje u odbrani, prije svega decko ima damu. Surov stoper koji jos treba da se navikne na uslove koji vladaju u epl. To sto nekad ispadne nista strasno, jer tu je LVG da mu ukaze na stvari koje bi trebao popraviti, desava se cak i wc stoperima.
O Davidu je suvisno pricati, klasa golman. Samo treba bolje vladati prostorom te hvatati lopte iz ubacaja.
Rojo bi mogao pored Phila biti nase najjace oruzje u odbrani, prije svega decko ima damu. Surov stoper koji jos treba da se navikne na uslove koji vladaju u epl. To sto nekad ispadne nista strasno, jer tu je LVG da mu ukaze na stvari koje bi trebao popraviti, desava se cak i wc stoperima.
O Davidu je suvisno pricati, klasa golman. Samo treba bolje vladati prostorom te hvatati lopte iz ubacaja.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
Znači sljedeće kolo, Southampton igra sa Sunderlandom, a mi sa Bromwićem tako kada bi oni izgubili i mi da pobjedimo naravno, u top 3 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Oh mama, kakva utakmica.
Vidi se napredak iz utakmice u utakmice, polako nadolazimo. Ali bit ce bolje kroz još koji mjesec.
Žuti Refleks aka DDG- Kakva utakmica za momcinu, kao one noci u Madridu, kad je izludio sve na SB-u. Sjajno, sjajno, za koju godinu najbolja jedinica na svijetu.
Rafa i Shaw- Odlicno, penal po meni nije bio ali eto. Koliko samo energije od ova dva momka, mogu trcati gore-dole koliko god da treba.
Tigar i Angel- Kakvi igraci, ne mogu vam opisati kad ga je Tigar zabio. Koliko mu je samo znacio onaj gol, i kako majstorski izbjegnuta ofsajd zamka. Angel, doktor. Tenk ju Florentino.
I da pitam priku @MoRa
Brate, reci mi molim te, kako ovakav Mata može biti bolji od bušilice ? Nema šanse znaci da on ikad zaigra tu prije Rooneya, toliko je pao s formom Mata, nema ideje. Nekad sam se smijao @Valencia-i kada je srao po Juanu, ali sada vidim da je vecinom to bilo s razlogom.

[youtube][/youtube]

Vidi se napredak iz utakmice u utakmice, polako nadolazimo. Ali bit ce bolje kroz još koji mjesec.
Žuti Refleks aka DDG- Kakva utakmica za momcinu, kao one noci u Madridu, kad je izludio sve na SB-u. Sjajno, sjajno, za koju godinu najbolja jedinica na svijetu.

Rafa i Shaw- Odlicno, penal po meni nije bio ali eto. Koliko samo energije od ova dva momka, mogu trcati gore-dole koliko god da treba.

Tigar i Angel- Kakvi igraci, ne mogu vam opisati kad ga je Tigar zabio. Koliko mu je samo znacio onaj gol, i kako majstorski izbjegnuta ofsajd zamka. Angel, doktor. Tenk ju Florentino.

I da pitam priku @MoRa
Brate, reci mi molim te, kako ovakav Mata može biti bolji od bušilice ? Nema šanse znaci da on ikad zaigra tu prije Rooneya, toliko je pao s formom Mata, nema ideje. Nekad sam se smijao @Valencia-i kada je srao po Juanu, ali sada vidim da je vecinom to bilo s razlogom.

[youtube][/youtube]

Belmin6 je napisao/la:
I da pitam priku @MoRa
Rooney je valjda zadnji igrač Uniteda (ok, mimo Valencije i Younga) kojeg bi se trebalo vezati uz atribut ideja. Prosječna partija Mate u kojoj je zabilježio asistenciju, kad bih bio zloban rekao bih partija u stilu Rooneya - brojka za statistiku uz lošu sliku na terenu. No, polako.
Ne buraz, Mata je imao asistenciju, ali da je na nivou od dvije godine, mogao je imati dvije, tri asistencije. A porediti Rooneyeve ucinke i Matine je glupo. Ovog ima svugdje po terenu, trci kao lud, nije toliko kreativan nešto, ali je meni sigurno bolji od Mate. Ali eto..
WBA
Chelsea
Pa da vidimo Matu, ovo je danas pretanko bilo.
WBA

Chelsea

Belmin6 je napisao/la:Ne buraz, Mata je imao asistenciju, ali da je na nivou od dvije godine, mogao je imati dvije, tri asistencije. A porediti Rooneyeve ucinke i Matine je glupo. Ovog ima svugdje po terenu, trci kao lud, nije toliko kreativan nešto, ali je meni sigurno bolji od Mate. Ali eto..
WBA![]()
Chelsea![]()
Te Rooneyeve kvalitete nikad nisam ni osporavao i upravo zbog toga ga i dalje dosta cijenim. Ja sam isključivo govorio o poziciji desetke u timu. Nema potrebe praviti od mog ličnog mišljenja neku dramu, samo gurajte po svom, tačno sam dirnuo u osinjak.

- OnlyUnited
- Kontakt:
Sigurno da je i to jedan od razloga zasto je United izgubio na opasnosti od 70. minute. Rano se LVG odlucio povuci te da nije bilo fenomenalnog Davida, moglo je svasta biti.In the first-half, Manchester United controlled the game with Blind enjoying a lot of time on the ball, so Martinez needed to stop that. The Toffees boss switched to a 4-2-3-1 formation with Naismith pushed up to sit on the Dutch midfielder.
Naismith operated as a central attacking midfielder, with Pienaar and McGeady flanking him as the wide attacking midfielders. Besic and Barry sat in central midfield, which allowed Naismith to support Lukaku when attacking while hurrying Blind when defending. That change brought Everton an equaliser and they grew into the game in the second-half.
In the last 20 minutes, United were leading 2-1 so Van Gaal switched to a 4-4-2 formation to protect that. Marouane Fellaini sat in central midfield alongside Blind, while James Wilson came on as a right winger. Di Maria completed the game as a left winger, while Mata supported Van Persie up front. Van Gaal’s switch made Manchester United more solid defensively as they had Di Maria and Wilson tightly tracking back with Everton’s full-backs, while Mata would drop to help out in central midfield.
Everton chased the game by introducing a more offensive full-back, Tyias Browning, at right-back and the crafty Leon Osman as a wide right attacking midfielder to help in creating chances from confined spaces. The changes worked, they created very good chances but Manchester United clung to their lead thanks to a fine performance from David De Gea.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kljuc i jest što ga ima svagdje po terenu, da mata trci kao Rooney, sigurno bi bio korisniji nego što je sada.Belmin6 je napisao/la:Ne buraz, Mata je imao asistenciju, ali da je na nivou od dvije godine, mogao je imati dvije, tri asistencije. A porediti Rooneyeve ucinke i Matine je glupo. Ovog ima svugdje po terenu, trci kao lud, nije toliko kreativan nešto, ali je meni sigurno bolji od Mate. Ali eto..
WBA![]()
Chelsea![]()
Odigrali su oba 6 utakmica, skoro na istim pozicijama i Rooneyeva satistika je za dlaku bolja:
2014 / 2015 Barclays Premier League
Utakmica 6, Golova 2 , Asistencija 1
Rooney
2014 / 2015 Barclays Premier League
Utakmica 6, Golova 3, Asistencije 2
Definitivno Mata treba grijati klupu, odlično je poslužio danas, za malu nijansu se ostjetio Rooneyev izostanak..... samo što neće tako dugo moći, jer će mu faliti minutaže.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Valencia, jesi li gledao ti Ferdinanda ove sezone? Jesi li ga gledao prosle? Lik je postao invalid. Jedva hoda. Odbrana je bila sasvim dobra danas i sve je bolja iz utakmice u utakmicu. Ne postoji klub koji moze imat 3 povrijedjena stopera i to podnjet bez problema. Da vidimo Real bez Ramosa, Varanea i Pepea. Ili Chelsea bez Terrya, Ivanovica i Cahilla.
Ekipa napreduje, ima dobar moral i svi se maksimalno bore. To je najvaznije. Sve smo bolji, i ubjedjen sam da cemo izborit top 4, a to je cilj ove sezone. Ne zamaram se titulom, nismo jos zreli za to. Probat nesto napravit u FA kupu.
Ekipa napreduje, ima dobar moral i svi se maksimalno bore. To je najvaznije. Sve smo bolji, i ubjedjen sam da cemo izborit top 4, a to je cilj ove sezone. Ne zamaram se titulom, nismo jos zreli za to. Probat nesto napravit u FA kupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Henriquez danas tri gola za Dinamo protiv filijale. Niko da pohvali momka. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
On vjerovatno nije nas igrač jer dinamo ima mogućnost kupovine
sent by Pussy smoke phone
sent by Pussy smoke phone
-
- Kontakt:
luke shaw je gay 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
-
- Kontakt:
Zabio je Henriqez i protiv Hajduka u preokretu Dinama,no misljenja sam da pored rvp,tigra,runija ima sanse ko cigo da se zaposli u sudstvu
.ekipa je sve bolja i bolja ide mi na k ova repr.stanka valjda kako ne igramo lp pa se pozelim tekmi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.