FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kao i pred svako "gostovanje" na Koševo i pred ovo je organizovano okupljanje navijača ispred Grbavice i to u 18:00... Polazak je predviđen za 18:30!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
- SarajlijaTM
subota?BlingBling je napisao/la:Trening 18:30h
- AmanijakzO
- Kontakt:
Danas su u Sarajevu zasjedale Disciplinska i Takmičarka komisija N/FSBiH. Najbitnija tačka bila je nacionalističko navijanje na susretu Slavije i Sarajeva. Odlučeno je da zbog loše organizacije, ulaska navijača na teren, te skandiranja političkih slogana, Slavija bude kažnjena sa dva meča igranja bez prisustva gledalaca i 8.000 KM.
Recimo i to da je Boris Gavran kaženjen sa dve meča kazne nakon susreta sa Slavijom, dok će Željezničar biti kraći za 2.000 KM zbog baklji i slomljenih 25 stolica. Zrinjski je kažnjen sa 4.000 KM zbog loše organizacije susreta sa Olimpicom kada su također navijači ulijetali na teren.
Recimo i to da je Boris Gavran kaženjen sa dve meča kazne nakon susreta sa Slavijom, dok će Željezničar biti kraći za 2.000 KM zbog baklji i slomljenih 25 stolica. Zrinjski je kažnjen sa 4.000 KM zbog loše organizacije susreta sa Olimpicom kada su također navijači ulijetali na teren.
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Amin Bože !SarajlijaTM je napisao/la:subota?BlingBling je napisao/la:Trening 18:30h

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Disciplinska komisija je u kurcu, svi smo vidjeli da su Slavija i Zrinjski napravili isto, pa zasto nije ista i kazna..?AmanijakzO je napisao/la:Danas su u Sarajevu zasjedale Disciplinska i Takmičarka komisija N/FSBiH. Najbitnija tačka bila je nacionalističko navijanje na susretu Slavije i Sarajeva. Odlučeno je da zbog loše organizacije, ulaska navijača na teren, te skandiranja političkih slogana, Slavija bude kažnjena sa dva meča igranja bez prisustva gledalaca i 8.000 KM.
A sto oni imaju sa stolicama, nisu oni Želji kupili stolice ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
- Capt_Billy
- Kontakt:
Moze li mi netko objasniti o kakvim stolicama je rijec??? Hvala
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
O slomljenim stolicama u Travniku!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Sta klub ima sa stolicama u Travniku ?BlingBling je napisao/la:O slomljenim stolicama u Travniku!
Nisu ti normalni, ovi uleću i ovi uleću, ovi dobiju puno vise od ovih, ne razumijem, pa mi smo sve to vidjeli, kakvi su to utjecaji, pa vise je trebao biti kažnjen Zrinjski, oni su cak utjecali na rezultat, uljetali kod penala...smjesno i glupo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ljudi ja imam osjecaj da cemo pregazit olimpik,ovako smo i prosle godine izgubili dva meca zaredom protiv slobode i travnika,kad sam poslije dosao pred utakmicu sa leotaromj,ispred stadiona sam osjetio da ce biti masakar,a bilo je nesto vise 8:0 

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
-
- Kontakt:
jarane to je isti mentalitet ko i kod nas,vidi se da smo komsije, isto ko da citam neki nas forum kad jednu kiksamoaloba90 je napisao/la:nisam navijac zeljeznicara, ovo mi je drugi post jer sam citao ovu temu i ne mogu da vjerujem da vi stvarate takvu paniku da je to nevjerovatno, a prosla su 4 kola, pa zeljo je uzeo titulu prije dvije godine na proljece, jedan jedini kiks ste imali i ovoliko rasprave, meni licno amar jeste malo mutan covjek i normalno je da pogrjesi, a mislim i da ima previliki autoritet i kredit kod navijaca da moze da radi skoro pa sta mu je volja, moj klub je 6 bodova ispred vas, ali volio bih da igramo derbi koji ce odluciti osvajaca lige, mislim da je vasa panika bezrazlozna i da cete nakon prve gostujuce pobjede mastati o tituli

odkud stolice u Travniku na dijelu za goste???BlingBling je napisao/la:O slomljenim stolicama u Travniku!

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Olimpic u nedelju mora pasti
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Bosanciburek pita je napisao/la:jarane to je isti mentalitet ko i kod nas,vidi se da smo komsije, isto ko da citam neki nas forum kad jednu kiksamoaloba90 je napisao/la:nisam navijac zeljeznicara, ovo mi je drugi post jer sam citao ovu temu i ne mogu da vjerujem da vi stvarate takvu paniku da je to nevjerovatno, a prosla su 4 kola, pa zeljo je uzeo titulu prije dvije godine na proljece, jedan jedini kiks ste imali i ovoliko rasprave, meni licno amar jeste malo mutan covjek i normalno je da pogrjesi, a mislim i da ima previliki autoritet i kredit kod navijaca da moze da radi skoro pa sta mu je volja, moj klub je 6 bodova ispred vas, ali volio bih da igramo derbi koji ce odluciti osvajaca lige, mislim da je vasa panika bezrazlozna i da cete nakon prve gostujuce pobjede mastati o tituli

bilo je dosta slomljenih stolica u onom sektoru za goste , e sad dal tacno 25 ne znam nisam brojaodiego_TM je napisao/la:odkud stolice u Travniku na dijelu za goste???BlingBling je napisao/la:O slomljenim stolicama u Travniku!Ovdje gdje su dijelom njihovi djelom nasi bili nije ni jedna slomljena to znam sigurno jer sam bio tu a ni u gostujucem sektoru nisam vidio lomljenje

mozeli se preko interneta kupiti ove nove majice/dresove..?dijaspora sam.
Ne može se u nas preko interneta kupit ama baš ništa! A moglo bi da ovi u upravi rade kao ovi momci na sajtu i sad u ovom magazinu. Samo da skontaju koliko bi ljudi uzimalo sve i svašta da se može kupovat preko neta, jer ljudi nemaju ni vremena ni sredstava da idu u Sarajevo po dres ili nešto drugo. Ljudi im otvoreno nude pare, a oni neće... šta ćeš...TKC je napisao/la:mozeli se preko interneta kupiti ove nove majice/dresove..?dijaspora sam.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma ništa strašno. Proljeće je uvijek bilo naše, a i ova tzv. kriza će proći sa prvim gostujućim bod(ovima)...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono što sam uspio uhvatiti treninga prije iftara izgleda ovako... Izaš'o sam prije nego što su počeli igrat, a u prvoj postavi je stavio Ramića umjesto Adilovića i Vasilić umjesto Markovića(vjervatno Nijema ide na desnog beka).
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.