FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Curva_SUD
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Curva_SUD » 26 avg 2011, 16:50

Kao i pred svako "gostovanje" na Koševo i pred ovo je organizovano okupljanje navijača ispred Grbavice i to u 18:00... Polazak je predviđen za 18:30!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 26 avg 2011, 16:53

Trening 18:30h
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2011, 16:54

BlingBling je napisao/la:Trening 18:30h
subota?

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 26 avg 2011, 17:02

Danas su u Sarajevu zasjedale Disciplinska i Takmičarka komisija N/FSBiH. Najbitnija tačka bila je nacionalističko navijanje na susretu Slavije i Sarajeva. Odlučeno je da zbog loše organizacije, ulaska navijača na teren, te skandiranja političkih slogana, Slavija bude kažnjena sa dva meča igranja bez prisustva gledalaca i 8.000 KM.

Recimo i to da je Boris Gavran kaženjen sa dve meča kazne nakon susreta sa Slavijom, dok će Željezničar biti kraći za 2.000 KM zbog baklji i slomljenih 25 stolica. Zrinjski je kažnjen sa 4.000 KM zbog loše organizacije susreta sa Olimpicom kada su također navijači ulijetali na teren.

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 17:04

SarajlijaTM je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Trening 18:30h
subota?
Amin Bože ! :D
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2011, 17:11

AmanijakzO je napisao/la:Danas su u Sarajevu zasjedale Disciplinska i Takmičarka komisija N/FSBiH. Najbitnija tačka bila je nacionalističko navijanje na susretu Slavije i Sarajeva. Odlučeno je da zbog loše organizacije, ulaska navijača na teren, te skandiranja političkih slogana, Slavija bude kažnjena sa dva meča igranja bez prisustva gledalaca i 8.000 KM.

Recimo i to da je Boris Gavran kaženjen sa dve meča kazne nakon susreta sa Slavijom, dok će Željezničar biti kraći za 2.000 KM zbog baklji i slomljenih 25 stolica. Zrinjski je kažnjen sa 4.000 KM zbog loše organizacije susreta sa Olimpicom kada su također navijači ulijetali na teren.
Disciplinska komisija je u kurcu, svi smo vidjeli da su Slavija i Zrinjski napravili isto, pa zasto nije ista i kazna..?

A sto oni imaju sa stolicama, nisu oni Želji kupili stolice ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 26 avg 2011, 17:16

Danas u 18:30

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 avg 2011, 17:50

Moze li mi netko objasniti o kakvim stolicama je rijec??? Hvala
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 26 avg 2011, 17:56

O slomljenim stolicama u Travniku!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2011, 18:01

BlingBling je napisao/la:O slomljenim stolicama u Travniku!
Sta klub ima sa stolicama u Travniku ?

Nisu ti normalni, ovi uleću i ovi uleću, ovi dobiju puno vise od ovih, ne razumijem, pa mi smo sve to vidjeli, kakvi su to utjecaji, pa vise je trebao biti kažnjen Zrinjski, oni su cak utjecali na rezultat, uljetali kod penala...smjesno i glupo.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 26 avg 2011, 18:20

Ljudi ja imam osjecaj da cemo pregazit olimpik,ovako smo i prosle godine izgubili dva meca zaredom protiv slobode i travnika,kad sam poslije dosao pred utakmicu sa leotaromj,ispred stadiona sam osjetio da ce biti masakar,a bilo je nesto vise 8:0 :D
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 26 avg 2011, 18:30

aloba90 je napisao/la:nisam navijac zeljeznicara, ovo mi je drugi post jer sam citao ovu temu i ne mogu da vjerujem da vi stvarate takvu paniku da je to nevjerovatno, a prosla su 4 kola, pa zeljo je uzeo titulu prije dvije godine na proljece, jedan jedini kiks ste imali i ovoliko rasprave, meni licno amar jeste malo mutan covjek i normalno je da pogrjesi, a mislim i da ima previliki autoritet i kredit kod navijaca da moze da radi skoro pa sta mu je volja, moj klub je 6 bodova ispred vas, ali volio bih da igramo derbi koji ce odluciti osvajaca lige, mislim da je vasa panika bezrazlozna i da cete nakon prve gostujuce pobjede mastati o tituli
jarane to je isti mentalitet ko i kod nas,vidi se da smo komsije, isto ko da citam neki nas forum kad jednu kiksamo :)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 18:39

odkud stolice u Travniku na dijelu za goste??? :shock: Ovdje gdje su dijelom njihovi djelom nasi bili nije ni jedna slomljena to znam sigurno jer sam bio tu a ni u gostujucem sektoru nisam vidio lomljenje :?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 26 avg 2011, 18:41

Olimpic u nedelju mora pasti
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 avg 2011, 18:44

burek pita je napisao/la:
aloba90 je napisao/la:nisam navijac zeljeznicara, ovo mi je drugi post jer sam citao ovu temu i ne mogu da vjerujem da vi stvarate takvu paniku da je to nevjerovatno, a prosla su 4 kola, pa zeljo je uzeo titulu prije dvije godine na proljece, jedan jedini kiks ste imali i ovoliko rasprave, meni licno amar jeste malo mutan covjek i normalno je da pogrjesi, a mislim i da ima previliki autoritet i kredit kod navijaca da moze da radi skoro pa sta mu je volja, moj klub je 6 bodova ispred vas, ali volio bih da igramo derbi koji ce odluciti osvajaca lige, mislim da je vasa panika bezrazlozna i da cete nakon prve gostujuce pobjede mastati o tituli
jarane to je isti mentalitet ko i kod nas,vidi se da smo komsije, isto ko da citam neki nas forum kad jednu kiksamo :)
Bosanci ;)

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 26 avg 2011, 18:46

diego_TM je napisao/la:
odkud stolice u Travniku na dijelu za goste??? :shock: Ovdje gdje su dijelom njihovi djelom nasi bili nije ni jedna slomljena to znam sigurno jer sam bio tu a ni u gostujucem sektoru nisam vidio lomljenje :?
bilo je dosta slomljenih stolica u onom sektoru za goste , e sad dal tacno 25 ne znam nisam brojao :mrgreen:

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 26 avg 2011, 19:32

mozeli se preko interneta kupiti ove nove majice/dresove..?dijaspora sam.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 avg 2011, 19:36

TKC je napisao/la:mozeli se preko interneta kupiti ove nove majice/dresove..?dijaspora sam.
Ne može se u nas preko interneta kupit ama baš ništa! A moglo bi da ovi u upravi rade kao ovi momci na sajtu i sad u ovom magazinu. Samo da skontaju koliko bi ljudi uzimalo sve i svašta da se može kupovat preko neta, jer ljudi nemaju ni vremena ni sredstava da idu u Sarajevo po dres ili nešto drugo. Ljudi im otvoreno nude pare, a oni neće... šta ćeš...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2011, 19:38

Ma ništa strašno. Proljeće je uvijek bilo naše, a i ova tzv. kriza će proći sa prvim gostujućim bod(ovima)...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 avg 2011, 20:03

Ono što sam uspio uhvatiti treninga prije iftara izgleda ovako... Izaš'o sam prije nego što su počeli igrat, a u prvoj postavi je stavio Ramića umjesto Adilovića i Vasilić umjesto Markovića(vjervatno Nijema ide na desnog beka).
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.