Drugi žuti. Dobio je prvi jer je pokušao napraviti rupu na bijeloj tački kod penala. Idiot
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: English Premier League
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jel moguće da se dovodi u pitanje drugi žuti karton za ovakav start? Besimisleno. U nekom parelelnom svijetu gdje ovo nije karton žive navijači Arsenala.
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 01 jan 2022, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kak se lizu navijaci liverpoola i arsenala ...bas peederski izgleda forum 
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 01 jan 2022, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar shitshow od utakmice
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danas si jedini glas razuma ovdje. Hvala na objektivnosti.AlanSmith14 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:52Jel moguće da se dovodi u pitanje drugi žuti karton za ovakav start? Besimisleno.
4-IN-A-ROW
O čemu ti pričaš?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:51Drugi zuti, ocekivano, sudija je samo cekao, mislio sam da ce Xhaka napraviti glupost, ali eto
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
al sto crveni brate mili ovo ako nije guranje jedne ekipe ja ne znam.. pa najsmjesnije penale im daju plus izmisljaju crvene kartone za protivnike kojima pri tome ciste penale ne sviraju
ko je ovom jadi rekao da zna suditi pa na cehri mu vidis da voli da ga glaba ovom celavom linijskom u svlacionici etihada
ko je ovom jadi rekao da zna suditi pa na cehri mu vidis da voli da ga glaba ovom celavom linijskom u svlacionici etihada
Ha? Šta pričaš ba? Žuti zbog rupe na penalu? HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA ovo nisu istineIlCapitano je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:52Drugi žuti. Dobio je prvi jer je pokušao napraviti rupu na bijeloj tački kod penala. Idiot
41:34
-
jolicnikola
- Kontakt:
e pa i komentator nek ide u pm, kaže da su opravdane te odluke 
- IlCapitano
- Kontakt:
Trebali su dobiti penal u prvom poluvremenu, ali sramota kako sami sebe uništiše u 2-3 minute.
Naprave penal, promaše prazan gol i crveni karton...
Naprave penal, promaše prazan gol i crveni karton...
Kao neko ko podržava City moram napisati da ove odluke danas nemaju smisla. City moze uzeti titulu bez ovakvih odluka koje ce teoreticarima zavjere dati priliku da na kraju ospore eventualnu titulu. Ovo je recimo mnogo vise gresaka nego na famoznoj utakmici Velez Borac a ne vjerujem da ce sudija dobiti kakve sankcije.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Bio je ono penal, a i ovo je bio start za žuti karton. Ispravno mu je dao crveni jer je već imao žuti karton.
Žuti je dobio prije izvođenja penala jer je pravio rupu sa mjesta na kojem se izvodi penal.
Žuti je dobio prije izvođenja penala jer je pravio rupu sa mjesta na kojem se izvodi penal.
Ovo Arsenal zasluzuje jer su generalno beskicmenjaci koji ne znaju prozvati sudiju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sramotno suđenje.
Klasična namještaljka u korist $itija.
Klasična namještaljka u korist $itija.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
.
Zadnja izmjena: NHL, dana/u 02 jan 2022, 03:52, ukupno mijenjano 1 put.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Govorim mislio sam da ce Xhaka biti taj koji ce dobiti crveni poznavajuci kakav je igrac, ali ga je neko nadmasio u glupostibega_afc je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:53O čemu ti pričaš?bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:51Drugi zuti, ocekivano, sudija je samo cekao, mislio sam da ce Xhaka napraviti glupost, ali eto![]()
![]()
Zamisli imaš idiote i bezmozgaše koji ovde kažu da je Arsenal sebe uništio a ne sudija, zamisli taj mentalni sklop takvih idiota
41:34
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, pokazali su na BT sportu. Dok su drugi prigovarali kod sudije otišao je do bijele tačke i pokušao je 'pokvariti' kopačkom. Sudija došao i dao mu žuti opravdanoBenWhite je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:54Ha? Šta pričaš ba? Žuti zbog rupe na penalu? HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA ovo nisu istineIlCapitano je napisao/la: ↑01 jan 2022, 14:52Drugi žuti. Dobio je prvi jer je pokušao napraviti rupu na bijeloj tački kod penala. Idiot