La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Pa dobro. Valjde se neće ponovit Sociedad case u grupi!
A.F.C. Bournemouth!
Ako im se potrefi lagana grupa,pa dobiju recimo Arsenal i jos neke levate prolaze 100 %.
Prekaljeni rutineri što se tiče prolaska grupe, tako da ne bi imao ništa protiv da Baskijce ugostimo na Emiratima!
Čisto da pokažemo kako to izgleda kad igra 4-ti tim Premiershipa i 4-ti tim Primere!
Čisto da pokažemo kako to izgleda kad igra 4-ti tim Premiershipa i 4-ti tim Primere!
A.F.C. Bournemouth!
- Consigliere
- Kontakt:
Kakav stadion i atmosfera u Bilbau! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Čestitke Athleticu na plasmanu u Ligu Šampiona, bili su bolji od žabara.

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad je zadnji put Bilbao igraju uopšte Ligu Prvaka?
- Consigliere
- Kontakt:
98/99Donnie Darko je napisao/la:Kad je zadnji put Bilbao igraju uopšte Ligu Prvaka?

Atletico i City u grupi.rambo16 je napisao/la:Prekaljeni rutineri što se tiče prolaska grupe, tako da ne bi imao ništa protiv da Baskijce ugostimo na Emiratima!
Barca i Chelsea jbg ne mogu.
Real i Liverpool mogu.
Athletic i Arsenal mogu.
Sasvim je jasno ko bi izašao ko pobjednik

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Molim te Gospodaru svjetova da nam dodijeliš Baskijce za protivnike!!!
A.F.C. Bournemouth!
Kaže Franco neće da vas gleda u EL na proljeće pa ništa od toga.rambo16 je napisao/la:Molim te Gospodaru svjetova da nam dodijeliš Baskijce za protivnike!!!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Koliko sreće za simpatične Baskijce. Al' nema veze,najmanje ih mrzim u Primeri! xd
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:Koliko sreće za simpatične Baskijce. Al' nema veze,najmanje ih mrzim u Primeri! xd
Aj pogodi sta Arsenal ima zajednicko sa Bilbaom?

Nego sta radi ovaj Sociedad u LE? 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Consigliere
- Kontakt:
Sociedad
Ako ce se nastaviti ovako brukati po Evropi bolje da puste nekog ko nece 

Šta? xpDzoni je napisao/la: Aj pogodi sta Arsenal ima zajednicko sa Bilbaom?
A.F.C. Bournemouth!
Ocito su otpisali ovo natjecanje i zele u Primeri sto bolji plasman. Steta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
U katastrofalnoj su formi i kroz pripreme i evo ove dvije utakmice. Ne znam sta se desava tamo. Vela i Finnbogason nikako ne igraju, ne znam jel zbog povreda il sta vec. Prieto je svoje odsluzio, a pogotovo u ovoj formaciji sa pet veznjaka i bez krila ne moze nista. Sta reci tek na formu Agiretexea, njihovog najboljeg napadaca koji je trenutno u rangu Namira Alispahica.
Mislim da je Arrasate blizu otkaza, iako sam ga prosle sezone dosta hvalio sada je on najveci krivac za ovo.
Mislim da je Arrasate blizu otkaza, iako sam ga prosle sezone dosta hvalio sada je on najveci krivac za ovo.
Poluvrijeme na Mestalli. Valencia vodi 2:0 iako bi ja rekao nezasluzeno. Malaga fino igra, imali su par dobrih sansi, vec dvocifreni broj udaraca prema golu... Ali onda Darder dobije idiotski crveni karton i tu je prici kraj.
Valencia zabija za par minuta, Paco stvarno ima nos za gol, vidjet cemo koliko ce golova imat na kraju sezone... Onda odigraju odlicnu akciju i Wellington zaustavi loptu rukom i penal. Pareju brani Ochoa, ali onda zabije iz odbijanca. Bas im se neda veceras, trunke srece nemaju.
Valencia mi zasada ne ulijeva povjerenje, nadam se da ce se kroz par kola popravit, barem sto se igre tice.
Valencia zabija za par minuta, Paco stvarno ima nos za gol, vidjet cemo koliko ce golova imat na kraju sezone... Onda odigraju odlicnu akciju i Wellington zaustavi loptu rukom i penal. Pareju brani Ochoa, ali onda zabije iz odbijanca. Bas im se neda veceras, trunke srece nemaju.
Valencia mi zasada ne ulijeva povjerenje, nadam se da ce se kroz par kola popravit, barem sto se igre tice.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.