DANTES je napisao/la:veri gud buks. pomalejšn fani.
kako pomalejšn fani kad knjigu još nisi pročitao??
sad bi ti Vugda rek`o ne kudi konja kog nisi jah`o

DANTES je napisao/la:veri gud buks. pomalejšn fani.
Na Eurosportu jedino Damir Ceronja i Predrag Vukanović mogu proći, ostali su im stvarno loši.Kawhi je napisao/la:Viško u 5 minuta Javier Lopetegui i Alex Witsel, a na ES idioti prenose USO.
Na Eurosportu mogu proci i Đorđe Pejković i onaj mu jaran sto prenose biciklizam. Ovaj sto radnim danima trenutacno prenosi Vueltu je totalno los.Molders je napisao/la:Na Eurosportu jedino Damir Ceronja i Predrag Vukanović mogu proći, ostali su im stvarno loši.Kawhi je napisao/la:Viško u 5 minuta Javier Lopetegui i Alex Witsel, a na ES idioti prenose USO.
Višković je odličan za tenis, a ovamo zna često pogriješit ali opet mi ne smeta toliko jer ima prijatan glas.
ljalja je napisao/la:Jel moguce da je ovaj na sk1 rekao da su Turci odvratna reprezentacija ili sam pogresno cuo
Nije rekao u tom smislu u kome ti pokusavas da predstavis,govorio je o stilu igre reprezentacije!Neutral je napisao/la:ljalja je napisao/la:Jel moguce da je ovaj na sk1 rekao da su Turci odvratna reprezentacija ili sam pogresno cuo
Pročitao sam da je to istina i da je to ovaj lik rekao.
Kreten retardirani ako je tačna ova informacija.
Stvar je u tome sto smo mi na ovim prostorima preosjetljivi i trazimo sitnice da osudimo druge.Covjek je imenovao reprezentaciju kao odvratnu u smislu igre,dobro znas da se to ne odnosi ni na Tursku kao drzavu ni na narod koji tamo zivi!Neutral je napisao/la:Ti izvrćeš riječi i kakve veze ima kreten retardirani u prevodu neprofesionalac sa "četnik" kojeg ti navodiš?
Niti jedan profesionalno komentator zbog bontona, profesije, kulture ne može nazvati drugu reprezentaciju odvratnom. Igraju Hrvatska - Srbija i Drago Ćosić kaže Hrvatska vodi protiv odvratne Srbije, šta bi ti![]()
Svi znamo odnos Turske i Srbije među ljudima, ne moraš ispravljati krivu Drinu, inače tolerantnih i miroljubljivih navijača koji su i večeras iskazali svoj šovinizam na tribini u Beogradu koji je prošao bez osude srbijanskih medija i forumaša koji osjećaju pripadnost prema Srbiji.
Niti jedan medij sa balkana nije prenio barbarsko ponašanje navijača jer je to već prešlo u naviku
Dobar je onaj lik sto prenosi Dakar,uglavnom i tenis prenosi,ne znam kako se zove.Uglavnom imaju dvojica dobrih i onaj jedan sto ide na ku.rac sa Djokovicem.Jeftha je napisao/la:Na Eurosportu mogu proci i Đorđe Pejković i onaj mu jaran sto prenose biciklizam. Ovaj sto radnim danima trenutacno prenosi Vueltu je totalno los.Molders je napisao/la:Na Eurosportu jedino Damir Ceronja i Predrag Vukanović mogu proći, ostali su im stvarno loši.Kawhi je napisao/la:Viško u 5 minuta Javier Lopetegui i Alex Witsel, a na ES idioti prenose USO.
Višković je odličan za tenis, a ovamo zna često pogriješit ali opet mi ne smeta toliko jer ima prijatan glas.
Upravo o tome govorim ,svaka reprezentacija koja tako igra zasluzuje da se nazove odvratnom!BijelaCokolada je napisao/la:Rekao je odvratnom zato sto su se pred kraj poceli masnovno izlezavati,a na trenutke je to izgledalo i pomalo komicno.
Izvodjenje jednog auta je znalo po minutu trajati.
Antifudbal u reziji Turske,kako samo oni znaju,ali da si gledao utakmicu znao bi,ali bolje srat
Gledao sam utakmicu na HRT 2 pametnjakovićuBijelaCokolada je napisao/la:Rekao je odvratnom zato sto su se pred kraj poceli masnovno izlezavati,a na trenutke je to izgledalo i pomalo komicno.
Izvodjenje jednog auta je znalo po minutu trajati.
Antifudbal u reziji Turske,kako samo oni znaju,ali da si gledao utakmicu znao bi,ali bolje srat
flagrantus je napisao/la:Stvar je u tome sto smo mi na ovim prostorima preosjetljivi i trazimo sitnice da osudimo druge.Covjek je imenovao reprezentaciju kao odvratnu u smislu igre,dobro znas da se to ne odnosi ni na Tursku kao drzavu ni na narod koji tamo zivi!Neutral je napisao/la:Ti izvrćeš riječi i kakve veze ima kreten retardirani u prevodu neprofesionalac sa "četnik" kojeg ti navodiš?
Niti jedan profesionalno komentator zbog bontona, profesije, kulture ne može nazvati drugu reprezentaciju odvratnom. Igraju Hrvatska - Srbija i Drago Ćosić kaže Hrvatska vodi protiv odvratne Srbije, šta bi ti![]()
Svi znamo odnos Turske i Srbije među ljudima, ne moraš ispravljati krivu Drinu, inače tolerantnih i miroljubljivih navijača koji su i večeras iskazali svoj šovinizam na tribini u Beogradu koji je prošao bez osude srbijanskih medija i forumaša koji osjećaju pripadnost prema Srbiji.
Niti jedan medij sa balkana nije prenio barbarsko ponašanje navijača jer je to već prešlo u naviku
Ajde odgovori mi iskreno da si recimo gledao utakmicu Ukrajina-Island i da je doticni nazvao Ukrajinsku rep.odvratnom da li bi ti to zasmetalo ili ne bi obratio paznju na to!
Ne trazite ljudi problem gdje ga nema,dosta nam je i ovih stvarnih problema koje imamo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.