Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Ovaj forum je leglo hejtera.....
Opet ponavljam, treba ga probat na CB, nije on za LB. Gledao sam ga protiv amatera iz andore, i skroz se slabo snalazi na LB. A nezna vala ni da ubaci loptu..
- invincible1921
- Kontakt:
Kolasinac je strasan za posao koji bi trebalo da obavlja medjutim belaj je sto mora radit stvari koje nije nikad u karijeri...npr napad igrat
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 09 sep 2015, 08:18, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
- Nerminovic
- Kontakt:
Sea fino stavit u tandemu s Muhamedom a ispred njih nek Pjana radi svoje, jos pozadi se otvara mogucnosti da Zuka igra beka znaci belaj

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Gabon
- Kontakt:
Ma ja poklon kvota na kld. da BIH ima igraca manje..Nerminovic je napisao/la:Sea fino stavit u tandemu s Muhamedom a ispred njih nek Pjana radi svoje, jos pozadi se otvara mogucnosti da Zuka igra beka znaci belaj![]()
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
kad si prije zaboravio da je Muhamed ove kvalifikacije završio zbog crvenog kartona?Nerminovic je napisao/la:Sea fino stavit u tandemu s Muhamedom a ispred njih nek Pjana radi svoje, jos pozadi se otvara mogucnosti da Zuka igra beka znaci belaj![]()
#Salihović
- Nerminovic
- Kontakt:
Nema veze, i onako smo dobili Andoru jel takoGabon je napisao/la:Ma ja poklon kvota na kld. da BIH ima igraca manje..Nerminovic je napisao/la:Sea fino stavit u tandemu s Muhamedom a ispred njih nek Pjana radi svoje, jos pozadi se otvara mogucnosti da Zuka igra beka znaci belaj![]()
a ja...BozePetra je napisao/la:kad si prije zaboravio da je Muhamed ove kvalifikacije završio zbog crvenog kartona?Nerminovic je napisao/la:Sea fino stavit u tandemu s Muhamedom a ispred njih nek Pjana radi svoje, jos pozadi se otvara mogucnosti da Zuka igra beka znaci belaj![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Aogo nije ni svjestan sta ga ceka ako se forumasi ujedine

a tek Breitenreiter, mada bi i on mogao popiti otkaz ako nastavi ovako
A stvarno, u cemu je problem ovdje? Jesu li u pitanju neki problemi (cuo sam da je bilo problema sa (ne)potpisivanjem ugovora) ili ga trener jednostavno ne smatra dovoljno dobrim da igra?

a tek Breitenreiter, mada bi i on mogao popiti otkaz ako nastavi ovako

A stvarno, u cemu je problem ovdje? Jesu li u pitanju neki problemi (cuo sam da je bilo problema sa (ne)potpisivanjem ugovora) ili ga trener jednostavno ne smatra dovoljno dobrim da igra?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako si gledao utakmicu protiv Wolfsburga gdje je Seo bio starter, bice ti jasno zasto ne igra.rope11 je napisao/la: A stvarno, u cemu je problem ovdje? Jesu li u pitanju neki problemi (cuo sam da je bilo problema sa (ne)potpisivanjem ugovora) ili ga trener jednostavno ne smatra dovoljno dobrim da igra?
Boga mi od bekova se danas itekako očekuje da budu aktivni u napadu, i ako ne zna odgovoriti ofanzivnim zadacima, to mu može predstavljati i problem u karijeri. Mujdža, doduše iz nekih njegovih boljih vremena, je tipičan primjer kako moderni bekovi izgledaju na terenu.invincible1921 je napisao/la:Kolasinac je strasan za posao koji bi trebalo da obavlja medjutim belaj je sto mora radit stvari koje nije nikad u karijeri...npr napad igrat
Možda bi mu i pozicija zadnjeg veznog bolje legla... Baš me zanima kako to Meša planira posložiti kad bude imao i Zuku i Kolašinca na raspolaganju.
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Dovoljno da bude rusenja.HankMoody je napisao/la:Eto dobiće dvije minute.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kako trafika stane na klupu?HankMoody je napisao/la:Opet na klupi u pm

Na kip.krmpotich je napisao/la:Kako trafika stane na klupu?HankMoody je napisao/la:Opet na klupi u pm

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Stilic i Kolasinac na klupi.
Seo ponovo na klupi 

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- forumasmahalas
- Kontakt:
Pa, nakon onakve predstave koju je pružio u meču protiv Wolfsburga šta drugo očekivatiedoo3 je napisao/la:Seo ponovo na klupi

Ja mislim da je to do činjenice da nije još produžio ugovor, pa da ga zato drže na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Ja bi prije rekao losa forma, i da je Aogo bolji od njega. Protiv Wolfsburga je bio uzasan kad je dobio priliku. (halali Seo momciluko ali tako je).HankMoody je napisao/la:Ja mislim da je to do činjenice da nije još produžio ugovor, pa da ga zato drže na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.