RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
nece te se proslavit dovodnjom harisa beslije igro je u zvjezdi nekoliko sezona (posudjen) nista nije pokazo nije nesto
tp://www.fkvelez.ba/index.php/component/cont ... olimpic-21
Evo pobjedismo danas Olimpica sa 2:1 strijelci zaimovic i velagic.
Samo jedan klub Velež Mostar
I naravno, Kadrić pogriješio za goAdnel je napisao/la:tp://www.fkvelez.ba/index.php/component/cont ... olimpic-21

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
Ma moze sada igrati u ovim probnim utakmicama inace nema mjesta za njega u nastavku sezone vidices.
Samo jedan klub Velež Mostar
slazem se sa tobom da u nastavku sezone nece biti mjesta za njega.Mislim da ce odbranu ciniti Kazazic,Stokic, ovaj Gancev i Ivetic,jos kad se oporavi Kajta mislim da Kadric nece dobiti mjesto u ekipi prije njega ako dodje do izostanka nekog od pomenute cetvorke!!Imamo strasnu odbranu!!Adnel je napisao/la:Ma moze sada igrati u ovim probnim utakmicama inace nema mjesta za njega u nastavku sezone vidices.
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
- Kontakt:
Solidna utakmica danas.Olimpic dao gol nakon greške Kadrića, Velež konkretniji i domonantniji bio.Neki igrači se dobrim pokazali a nekima definitivno nije mjesto u Veležu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Po meni solidan.Stokić je naš najjači odbrambeni igrač, šteta što Cerić nije ostao i što smo pustili Asima u Olimpic.Imali bi jaku odbranu da je bar jedan od njih ostao.domorocki je napisao/la:kako je odigrao Gancev?
Gancev i Stokic odlicni bili.
Ne razumijem sta neki igraci jos uvijek rade u Velezu, golemo..
Ja mislim da je Olimpic najniza ekipa Premijer Lige, svaka im cast brate

Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Olimpicovi igrači su mali ali su sigurno dobri tehničari.Mont0 je napisao/la:Gancev i Stokic odlicni bili.

Izgleda covjek mora svaki dan citati novine i pratiti vijeti iz sata u sat da bi znao tko je dosaoa tko otisao.
Zajeban profesionalizam i novi ispravni rad koji je uveden. Boze sacuvaj, nikad od nas kluba nece biti. Nova velika reorganizacija pocela sa akcijom DAJ PARA pardon BUDI RODJENI. Ima nas na stotine sto smo bili Rodjeni i bez ove akcije. Vec vidim scenario , par bodova na guzove , pa poklonjenih , par kupljenih i jedva ostanak u ligi .
Na ljeto opet JOVO NANOVO, ista meta isto odstojanje !!
Zajeban profesionalizam i novi ispravni rad koji je uveden. Boze sacuvaj, nikad od nas kluba nece biti. Nova velika reorganizacija pocela sa akcijom DAJ PARA pardon BUDI RODJENI. Ima nas na stotine sto smo bili Rodjeni i bez ove akcije. Vec vidim scenario , par bodova na guzove , pa poklonjenih , par kupljenih i jedva ostanak u ligi .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ako ima ikakve šanse dovedite Harisa Bešliju bar na posudbu,pošto mu Željo daje slobodu na 6 mjeseci,dobar igrač možda i najbrži u cijeloj ligi u Želji bio ubjedljivo najbrži.Ko ima kontakta sa Vladavićem neka njega pita kakav je igrač jer su jedno vrijeme zajedno igrali u Želji dok se ovaj nije povrijedio.
TM87
Vidljiv je umor ekipe nakon priprema ali ima jos 10 dana do prvenstva da se odmore i da se docekaju komsinice.Danas je utakmica bila solidna,odbrana dosta dobra dok je vezni red u prvom poluvremenu bio malo izgubljen jer smo vidili svi da je trener malo izmjesao ekipe ali sve u svemu,ja sam zadovoljan i samo da doobijemo Svinjski i mislim da ce sve biti lakse psihicki podnjet i ako ce sezona biti jako teska
J..bo te vise Beslija sta nam ga guras vise! Ili si ti on pa se ovako nudis! Koji ce nam k..ac ta znamo ga i mi kakav je! Eto ga VAMA PA OSVOJITE TITULU SA NJIM!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
dobar je srednji red.sta ce ti srednji red kad nemas kome bacit loptu u napad,kad onaj mali i sad spava tamo i ne misli se buditi nikako.ko da nam kamenica stoji u napadu,takav je onaj mali cemalovic.nimalo nije na cemalovice.kakvi su da su bili,ginuli su na terenu,ovoga ovaj sport ko da ne interesuje.cunami je napisao/la:Vidljiv je umor ekipe nakon priprema ali ima jos 10 dana do prvenstva da se odmore i da se docekaju komsinice.Danas je utakmica bila solidna,odbrana dosta dobra dok je vezni red u prvom poluvremenu bio malo izgubljen jer smo vidili svi da je trener malo izmjesao ekipe ali sve u svemu,ja sam zadovoljan i samo da doobijemo Svinjski i mislim da ce sve biti lakse psihicki podnjet i ako ce sezona biti jako teska
@kimbo, ne zahebaji vise po forumu.ne moze se omladinska skola odnekle donijeti,potrebne su godine rada za to.pusti mahalsek price i price mahalskih roditelja.gledam ja i trening mladjih uzrasta.sto roditelja i sto djece a samo ih 11 moze igrati.ikad im djete ne zasluzi mjesto u prvih 11,roncaju po mostaru kako se samo steli i ovo ono.ne mogu svi igrati.ima i gresaka ali je tako to uglavnom.ne gledam ja samo treninge mladjih,dolazili su i skauti i zimus i jesenas,pa nista nisu vidjeli.a ne,mi sve znamo,i nasa sva djeca su talenti.nema ih drug,nema ih.da ima, skauti bi bar nesto pitali za njih.a za akciju DAJ PARA se slazem.ne moze ni to drukcije.ja mislim da se akcija nastavlja veceras budi rodjeni u sarajevu,moji stari prijatelji sa kojima sam prije desetak godina dobijao degenek po gostovanjima,organizuju to.red army ilidza.i to je najnajbitnije.opet smo svi tu gdje treba da budemo.samo polako.i pustimo mahalske price. i vjerujte mi samo jedno,ali molim vas da mi vjerujete. ono djete koje nesto zna, ali STVARNO nesto zna, igrat ce sto posto.i uvjek je igralo.
za mene sad nema nijedan.a vi ih i dalje okivajte u zvijezde.bolje da mi sad igra 11 crnaca iz somalije u velezu, nego onakvih 11 mirza,ako ce onako igrati za velezov dres.pa ti shvati kako zelis.
Upravo tako, mogu biti i Eskimi sto se mene tice
Ja shvatam da mi zelimo da imamo nase djece u prvom timu, ali ovo sto sada imamo je jos uvijek nedoraslo..Niko od njih nece imati neku konstantu, to sam siguran, kao sto ni do sada nije imao..Jednostavno im treba polusezona, sezona u kontinuitetu da igraju skupa, sto se nije desilo da ja znam, jer je uvijek neko bio na klupi, neko na tribinama, a samo rijetki su igrali.
Svaka cast za ove posjete gradovima, nadam se u dogledno vrijeme i nekim drugim sredinama. Ovo sto je odradjeno za kratko vrijeme je maksimalno u datom momentu, i odlicno je. Thumb up!

Ja shvatam da mi zelimo da imamo nase djece u prvom timu, ali ovo sto sada imamo je jos uvijek nedoraslo..Niko od njih nece imati neku konstantu, to sam siguran, kao sto ni do sada nije imao..Jednostavno im treba polusezona, sezona u kontinuitetu da igraju skupa, sto se nije desilo da ja znam, jer je uvijek neko bio na klupi, neko na tribinama, a samo rijetki su igrali.
Svaka cast za ove posjete gradovima, nadam se u dogledno vrijeme i nekim drugim sredinama. Ovo sto je odradjeno za kratko vrijeme je maksimalno u datom momentu, i odlicno je. Thumb up!
Support Velez, It's logical! ★
-
- Kontakt:
Šta ćeš???Od rata pa naovamo, kad god sam na utakmicu išao plaćao sam kartu, zadnjih nekoliko sezona Velež je od mene imao sigurnih 100KM, što za ulaznice, što za člansku.Na prste jedne ruke mogu prebrojati domaće utakmice koje sam propustio.Na hejbet gostovanja sam išao.Samo zadnju sezonu sam proupustio nekoliko utakmica.Znam sve kakvo je stanje i sve ali sam opet otišao i uplatio za člansku.Nešto kontam, da nas je 5000 samo da idemo na utakmice i da članske uzmemo, to je nekih pola miliona Veležu godišnje, stabilnost prava uz nekoliko dobrih sponzora i ono crkavice od grada bili bi stabilni i borili bi se za vrh.Najviše mi na **** idu ljudi koji dođu na utakmicu, neplate kartu i pođu srat bna svakoga i na sve a nisu u stanju odvojiti 5 pišljivih maraka za Velež u koji se kunu.Treba da pođemo svi od sebe pa onda na druge da lajemo.Ovim postom nisam mislio nešto protiv tebe kimbo, samo hoću da kažem da prvo svi od sebe pođemo.Hajmo se mi prvo navijači dignuti pa onda sve za sobom.Sto puta smo se dizali i padali samo od rata naovamo, nevjerujem više niukakva čuda tipa da ćemo se u skoroj budućnosti boriti za nešto, titulu ili Europu.Samo hoću da stabilizujemo klub pa da onda krenemo dalje.Imamo sada nače momke u nadzornom odboru, vjerujem im i mislim da neće prešutiti ako se neke stvari pođu naopako raditi.kimbo je napisao/la:Izgleda covjek mora svaki dan citati novine i pratiti vijeti iz sata u sat da bi znao tko je dosaoa tko otisao.
P.S. Bio sam mešu 50 ljudi koji su došli na utakmicu protiv Širokog kad smo izgubili 6:2 gore u kupu, pa ih u Vrapčićima 5:0 dobili i prošli.To nikad neću zaboraviti.Došao sam na utakmicu poslije onog sramnog poraza od Leotara te iste godine u kupu, i uvijek ću ići ako me zdravlje posluži (osim kad je bojkot

Hej momak,kad ti ZNAS ovoliko,bi li mogao raditi u kakvom "MINISTARSTVU PREDVIDJANJA"?Pa ti znas sta je bilo jucer,ti ZNAS sta ce biti sutra..TI znas SVE?Tobe ja rabbi!Robovlasnik je napisao/la:Koja ste vi stoka .... Nije stvar u Okicu jer igrac i nije nesto ... nego vise je to do manira ( posto 90 % vas ne poznaje tu rijec imas on-line rijecnik pa potrazi ) kojih vi nemate !!!SRETO je napisao/la:Okicu ne pomisljaj na povratak!!!! Eto ti Zenice!!!
Kad ste plakali za opstanak ... ko vam je dao BODove ? Čelik .... ove sezone svi vas tukli u vrapcicima pogotovo vasi sportski prijatelji Zeljo i Sarajevo .... al' ko vam je dao Bodove ? Čelik ....
Kad je ona plačipička Čolić plakao da se vrati u Mostar ... ko ga je pustio bez obestecenja ? Čelik .... ko mu nije pravio probleme Čelik ?
Ko je bio na sve i jednom sastanku sto je odrzan - kada ste lobirali za to da se vratite pod Bijeli Brijeg ? Čelik ....
Ko je bio na "dogovorima" za koje vas pola ublehcina i nisu svjesni da postoje - da se spasi Velez od ispadanja iz lige ? Čelik
Gadite mi se .... koliko ste jadni .... da Bog da ispali ove godine !!!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
OMLADINSKA ŠKOLA VELEZA ,RECITE MI NEŠTO O SASTAVU : DIZDAREVIĆ ČOLIĆ(A)MERZIĆ(A)ŠKALJIĆ ASIM(A) BEŠO(sve mladje selekcije) JUGO(A)KODRO(ML)GUBELJIĆ(sve mladjesel)SERDAREVIĆ(ML)VLADAVIĆ(ML)ĆORIĆ(ML) bez starijih ,bez mladjih , i ne zaboravite da je ovdje najstariji Serdarević(30) E zar se nije oko ove osnove mogla iskombinovati šampionska generacija uz OBADA,DZAFIĆA,KAJTAZA,ZAIMOVIĆA,VELAGIĆA?! ZAR SE NIJE U OVAKVU EKIPU POSTEPENO MOGAO UKLJUČITI KAZAZIĆ,DEMIĆ,DURAKOVIĆ,ZOLJ,JAZVIN,BALALIĆ I SVI OSTALI ZAJEDNO MLADJI KOJI SU SE RECIMO ZAJEDNO KALILI U LOKOMOTIVI?! A DA JE SVIMA MENADZER KLUB! I NE NAM TREBALI NEKAKVI NIKOLIĆI I MIKOLIĆI ILI GADZE I MADZE!
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.