Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svoj bijes zbog loše igre Sarajeva iskalili su tako da su pretukli dvojicu igrača Sarajeva od kojih obojica nisu Bošnjaci u ovom dominantno bošnjačkom klubu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:00Zloglasni, al eto sami su krivi sto ih izjednacavaju s pravim zloglasnim huliganima jbg
Ja sam konto ovo napisao Dnevnik hr..tek poslije vidio dnevnik.ba![]()
Za neke se sad zna da idu na ljeto. Bit ce forumasima drago kad cuju... Ostatak takodjer odlucio da napusti klub. Pa vjerovatno pocinje sad jedno godinu-dvije gdje ce biti prijelazni rokovi sa 10+ odlazaka i dolazak, prvi koji nam slijedi vjerovatno ce biti sa 10+ odlazaka.
Zadnja recenicaCrni21 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:03Svoj bijes zbog loše igre Sarajeva iskalili su tako da su pretukli dvojicu igrača Sarajeva od kojih obojica nisu Bošnjaci u ovom dominantno bošnjačkom klubu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:00Zloglasni, al eto sami su krivi sto ih izjednacavaju s pravim zloglasnim huliganima jbg
Naime pretučeni su Srbin Dušan Hodžić i Hrvat Ivan Jukić.
Očito smatrajući da su samo nogometaši iz reda srpskog i hrvatskog naroda krivi za izgubljenu titulu divljački su usred Ilidže pretučeni Dušan i Ivan, što ovom nasilničkom činu daje dodatnu težinu.
Čime li se ovi pucaju.![]()
Maksimalno pritiskati lezbejsku ludaču, da sve na tenane objasni i obrazloži u vezi stadiona.Za ovaj genocid u prvenstvu još jednom joj jeb.em kosti svih mrtvih članova porodice, i njoj i onom maloumniku i degeneriku Zlatanu Veliću.
Klasican primjer agresivca i nasilnikaOsttribine je napisao/la: ↑24 maj 2021, 16:26
Hajd ne s.eri, boli te k.urac sta ja i koga podrzavam i sta radim, branite ove **** na terenu (cast pojedincima) i u Upravi koji opljackase klub i prokockase vec "proslavljenu" titulu, a mozete i Vicu optuziti, Borac, sudije i koga sve ne, samo nek nije do nas.
Jeli nam to Sabrina ženskoZeko87 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:09Šta se ima objašnjavati , koncesija 30 godina i onda se vraća vlasništvo općini centar , do tada smo dužni investirati da zadovoljava Cat4. To je sam Mandić rekao. Općina i investitor mogu biti zadovoljni. Nama navijačima preostaje opet da nekog šamaramo, sad je samo pitanje da li Mandića ili dići ruku na žensko.![]()
Ti mozes samo tucen biti nebitno ko je sa druge strane i pustati jezicinu na forumu sakriven kao vecina a na ulici se sjene boje svoje.
Dnevnik.ba je stranica koja je ukratko rečeno ustaška. Vode je osobe koje veličaju zločinačku tvorevinu HB. Nije im pvo prvi put ovako da napišu. Ukucaj na FB stranicu pod nazivom "Hrvatska Republika Herceg-Bosna" i vidjet ćes sve vijesti prenose sa te web stranice.Crni21 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:03Svoj bijes zbog loše igre Sarajeva iskalili su tako da su pretukli dvojicu igrača Sarajeva od kojih obojica nisu Bošnjaci u ovom dominantno bošnjačkom klubu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:00Zloglasni, al eto sami su krivi sto ih izjednacavaju s pravim zloglasnim huliganima jbg
Očito smatrajući da su samo nogometaši iz reda srpskog i hrvatskog naroda krivi za izgubljenu titulu divljački su usred Ilidže pretučeni Dušan i Ivan, što ovom nasilničkom činu daje dodatnu težinu.
Znači mi gradimo stadion Općini centar, a usput im placamo mjesecno 4.000 KM?Zeko87 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:09Šta se ima objašnjavati , koncesija 30 godina i onda se vraća vlasništvo općini centar , do tada smo dužni investirati da zadovoljava Cat4. To je sam Mandić rekao. Općina i investitor mogu biti zadovoljni. Nama navijačima preostaje opet da nekog šamaramo, sad je samo pitanje da li Mandića ili dići ruku na žensko.![]()
Pogledaj gostovanje Mandića na TVSA, sve će ti biti jasno. Na čovjeku se vidi olakšanje što je skinuo stadion sa općinske sise, usput će još dobiti pare od kirije, a za 30 godina ponovo se vraća u općinsko vlasništvo.emir79 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:24Znači mi gradimo stadion Općini centar, a usput im placamo mjesecno 4.000 KM?Zeko87 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:09Šta se ima objašnjavati , koncesija 30 godina i onda se vraća vlasništvo općini centar , do tada smo dužni investirati da zadovoljava Cat4. To je sam Mandić rekao. Općina i investitor mogu biti zadovoljni. Nama navijačima preostaje opet da nekog šamaramo, sad je samo pitanje da li Mandića ili dići ruku na žensko.![]()
Reci molim te da ovo nije istina.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:16https://sportsport.ba/fudbal/dusan-hodz ... evo/399861
laFo napustio, a trebao biti nogiran za 10 dana bukvalno![]()
![]()
Dominantno bošnjačkom klubuZagor je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:23Dnevnik.ba je stranica koja je ukratko rečeno ustaška. Vode je osobe koje veličaju zločinačku tvorevinu HB. Nije im pvo prvi put ovako da napišu. Ukucaj na FB stranicu pod nazivom "Hrvatska Republika Herceg-Bosna" i vidjet ćes sve vijesti prenose sa te web stranice.Crni21 je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:03Svoj bijes zbog loše igre Sarajeva iskalili su tako da su pretukli dvojicu igrača Sarajeva od kojih obojica nisu Bošnjaci u ovom dominantno bošnjačkom klubu.feniksptica je napisao/la: ↑24 maj 2021, 18:00Zloglasni, al eto sami su krivi sto ih izjednacavaju s pravim zloglasnim huliganima jbg
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, BungaBum, Burberry46, Varijantas8 i 37 gostiju.