FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeli neko gledao utakmicu danas zanima me kako se novajlije ponasaju na terenu...
Jer kad neko "zna lopte" vidi se iz aviona, nebitno koji je protivnik....
Kako izgleda Oliveira na terenu ?
Benko je protiv Zvijezde Gradacac( ako se dobro sjecam, znam da je blato do koljena bilo ) pokazao da smo dobili dobrog napadaca .....
Benko je protiv Zvijezde Gradacac( ako se dobro sjecam, znam da je blato do koljena bilo ) pokazao da smo dobili dobrog napadaca .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Brate Benko je bio klasa, nije on trebao ništa dokazivati.DBR1987 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:24Jeli neko gledao utakmicu danas zanima me kako se novajlije ponasaju na terenu...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ma poznato je mislim 10/11 startera, traži se samo još taj jedan štoper koji ce biti partner Martinovicu i jos jedan vezni, to ce onda biti 6 dolazaka koliko je Mirza i najavio.
Dakle, Šahinović, Musa, Martinović, pojačanje, Radović, Đokanović, Ćirjak, Varešanović, Ikić, Ziljkić i Renan.
Dakle, Šahinović, Musa, Martinović, pojačanje, Radović, Đokanović, Ćirjak, Varešanović, Ikić, Ziljkić i Renan.
Ne može ovak sastav imaš 5 stranaca, ne znam zašto ali mislim da će Dizdarević opet biti prvi golman.Lucas je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:43Ma poznato je mislim 10/11 startera, traži se samo još taj jedan štoper koji ce biti partner Martinovicu i jos jedan vezni, to ce onda biti 6 dolazaka koliko je Mirza i najavio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Koliko i sam vidis a nadam se da vidis, komentarisem pomenutu sume novca, a ne pomenutog igraca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Avram umjesto Dala i to je najače što imamo.Lucas je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:43Ma poznato je mislim 10/11 startera, traži se samo još taj jedan štoper koji ce biti partner Martinovicu i jos jedan vezni, to ce onda biti 6 dolazaka koliko je Mirza i najavio.
Znam da je ovo nepopularno misljenje na ovom forumu, al meni je Dizdarevic za klasu bolji i ozbiljniji golman od Sahinovica. Decko je branio odlicno do ove polusezone gdje su ga zavalili s najgorom odbranom ikad i jbg busili su ga kako su stigli i ubili mu samopouzdanje. Sezonu prije koliko se sjecam bio u idealnih 11 lige?H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:49Ne može ovak sastav imaš 5 stranaca, ne znam zašto ali mislim da će Dizdarević opet biti prvi golman.Lucas je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:43Ma poznato je mislim 10/11 startera, traži se samo još taj jedan štoper koji ce biti partner Martinovicu i jos jedan vezni, to ce onda biti 6 dolazaka koliko je Mirza i najavio.
Eh sad, posto sam bio na tekmi u Zenici gdje sam 100 posto ubijedjen da je mogao odbraniti bar dva penala ali da iz nekog razloga nije, tu mi se ogadio totalno i ne vidim kojom logikom je jos uvijek ikako u klubu...
Želiš lom obje ruke(kraj karijere) momku koji tvom Klubu donosi pomenutu sumu novca dok uopšte ne igra za nas. Aferim

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Klub je taj koji je najvise zasluzan za njegov napredak, uspijeh, i klub je taj koji ga je prodao i postavio odredjen % od iduce prodaje, i ne seri vise bgt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Babin sin

Ova slika je pišanje po FK Sarajevo i navijačima.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Iskreno, kome bi vi dali kapitensku od ovih igrača koji su igrali u drugom poluvremenu ?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 22:14Babin sin![]()
![]()
![]()
Ova slika je pišanje po FK Sarajevo i navijačima.
-
- Kontakt:
Nije bolji po nicemu od Sahinovica,tako su vecina ovdje nakon prvog kiksa Kove govorili da je kloc,da on nije golman za nesto vece i da mu je bolje da ide ako ima ponudespezial je napisao/la: ↑21 jan 2023, 22:02Znam da je ovo nepopularno misljenje na ovom forumu, al meni je Dizdarevic za klasu bolji i ozbiljniji golman od Sahinovica. Decko je branio odlicno do ove polusezone gdje su ga zavalili s najgorom odbranom ikad i jbg busili su ga kako su stigli i ubili mu samopouzdanje. Sezonu prije koliko se sjecam bio u idealnih 11 lige?H8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:49Ne može ovak sastav imaš 5 stranaca, ne znam zašto ali mislim da će Dizdarević opet biti prvi golman.Lucas je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:43Ma poznato je mislim 10/11 startera, traži se samo još taj jedan štoper koji ce biti partner Martinovicu i jos jedan vezni, to ce onda biti 6 dolazaka koliko je Mirza i najavio.
Eh sad, posto sam bio na tekmi u Zenici gdje sam 100 posto ubijedjen da je mogao odbraniti bar dva penala ali da iz nekog razloga nije, tu mi se ogadio totalno i ne vidim kojom logikom je jos uvijek ikako u klubu...
-
- Kontakt:
Je l' se ovo Aylah javlja iz Beča?

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
5 stranaca mozeH8Z7 je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:49Ne može ovak sastav imaš 5 stranaca, ne znam zašto ali mislim da će Dizdarević opet biti prvi golman.Lucas je napisao/la: ↑21 jan 2023, 21:43Ma poznato je mislim 10/11 startera, traži se samo još taj jedan štoper koji ce biti partner Martinovicu i jos jedan vezni, to ce onda biti 6 dolazaka koliko je Mirza i najavio.
Brazilac iz guznog crijeva latinska rijec cmar ima ugovor 1 +1 uz fiksnu klauzulu 250 k € i nepitas cmarevr
Nek cicak uzme svinjski i cmareve i izbori evropu ja bi mu progledo kroz prste i naravno gledao bi novog trenera koji ce nas po evropi vodat
Nek cicak uzme svinjski i cmareve i izbori evropu ja bi mu progledo kroz prste i naravno gledao bi novog trenera koji ce nas po evropi vodat
Sjećate li se što se pričalo za one stores što su se trebale otvarati po SAD je li se odustalo od te ideje ili šta?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14, Dave, Jadnimi, mnon46, muhamedhulk, nedimmmm1337, Pena, PeppermintSA, ShojaStojan i 107 gostiju.