Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
David Seaman: Wenger Is the Best Thing That Has Happened to Arsenal

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
#Arsenal v Southampton: Martinez, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Cazorla, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Welbeck
#Arsenal subs: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Podolski, Sanogo, Giroud #AFCvSFC
#SaintsFC team vs @Arsenal: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Cork, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.
#Arsenal subs: Macey, Gibbs, Bellerin, Rosicky, Podolski, Sanogo, Giroud #AFCvSFC
#SaintsFC team vs @Arsenal: Forster, Clyne, Fonte (c), Alderweireld, Bertrand, Wanyama, Cork, S. Davis, Tadić, Long, Pellè.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Izbacio Monreal Gibbsa iz prve 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Soton je u krizi, sigurno su i poljuljani nakon onih 0:3 protiv Arapa a igraju i bez, po meni motora ekipe, Schneiderlina. Arsenal ovo moze vrlo lako uzeti s hendikepom ako mene pitate, Tadic je u jako losoj formi, Pelle nije igrac koji moze mnogo toga sam uraditi... Ne znam, ne bavim se gatanjem mimo tema za kladionicu ali nekako sam veceras siguran u vasu pobjedu, da se Soton "poljulja" jos vise pred utakmicu sa Unitedom. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mislim da je on ipak samo spremniji od Ox-atopnik1 je napisao/la:Izbacio Monreal Gibbsa iz prve
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
anell je napisao/la:Mislim da je on ipak samo spremniji od Ox-atopnik1 je napisao/la:Izbacio Monreal Gibbsa iz prve
Ako ne bude krivac za primljene golove, biće dobro da se Ox i odmori dodatno.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako ce biti krivac za primljene golove onda ce to biti Flamini.
Wenger: "Debuchy & Walcott will be the next of the injured players to return.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Link ?
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
welbeck i realizacija kao krava i balet 
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://Www.streamhunter.eu" onclick="window.open(this.href);return false; imas milion linkova tu
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Yebem ti mertesakera više. Treba nam normalan štoper
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma jedna manje dobra tekma za njih nije nista strasno. I to protiv Cityja. Koeman sa osmjehom odgovori da mu nije tesko palo sto su spali sa drugog na trece mjesto.Rooney88 je napisao/la:Soton je u krizi, sigurno su i poljuljani nakon onih 0:3 protiv Arapa a igraju i bez, po meni motora ekipe, Schneiderlina. Arsenal ovo moze vrlo lako uzeti s hendikepom ako mene pitate, Tadic je u jako losoj formi, Pelle nije igrac koji moze mnogo toga sam uraditi... Ne znam, ne bavim se gatanjem mimo tema za kladionicu ali nekako sam veceras siguran u vasu pobjedu, da se Soton "poljulja" jos vise pred utakmicu sa Unitedom.
Ja se nadam da si u pravu ali Soton je ipak klub koji nema sta izgubiti veceras. Mogu samo dobiti.
Gazela sam sebe sjebe nogama 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kako me nervira Mertesacker, Kosicelni igra i lijevog i desnog štopera. Bezobrazno
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sto svaki yebeni napad krene od Mertesackera koji se izgubi cim vidi loptu
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovaj Jošida je šansa za Arsenal. Lik pogubljen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.