FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 avg 2011, 20:05

To sa Nyemom je lijepa ideja, on može igrati kako lijevo tako i desno, protiv Sheriffa u revanšu je odigrao sasvim solidno lijevog beka.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 26 avg 2011, 20:14

Hawking je napisao/la:
TKC je napisao/la:mozeli se preko interneta kupiti ove nove majice/dresove..?dijaspora sam.
Ne može se u nas preko interneta kupit ama baš ništa! A moglo bi da ovi u upravi rade kao ovi momci na sajtu i sad u ovom magazinu. Samo da skontaju koliko bi ljudi uzimalo sve i svašta da se može kupovat preko neta, jer ljudi nemaju ni vremena ni sredstava da idu u Sarajevo po dres ili nešto drugo. Ljudi im otvoreno nude pare, a oni neće... šta ćeš...
Pa kakvo FK Sarajevo su dobili nesto Fan Shop..?

Ali tacno Bosna ima dosta dijaspore i za nas ovo cjiene nisu nista.Steta,znaci moram otici u Sarajevo da se docepam dresa..?

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 20:36

TKC je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
TKC je napisao/la:mozeli se preko interneta kupiti ove nove majice/dresove..?dijaspora sam.
Ne može se u nas preko interneta kupit ama baš ništa! A moglo bi da ovi u upravi rade kao ovi momci na sajtu i sad u ovom magazinu. Samo da skontaju koliko bi ljudi uzimalo sve i svašta da se može kupovat preko neta, jer ljudi nemaju ni vremena ni sredstava da idu u Sarajevo po dres ili nešto drugo. Ljudi im otvoreno nude pare, a oni neće... šta ćeš...
Pa kakvo FK Sarajevo su dobili nesto Fan Shop..?

Ali tacno Bosna ima dosta dijaspore i za nas ovo cjiene nisu nista.Steta,znaci moram otici u Sarajevo da se docepam dresa..?
To je predlagano milion puta za taj online Fan shop (Čak sam i ja predlagao) ali uvijek odg.: Nema para i ništa od toga :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 avg 2011, 20:39

Amar je kriv i za fan-shop!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2011, 20:56

Svakom se desi kriza pa tako i nama, sad hocemo li biti placipicke ili ostati kako treba na nama je.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 21:06

E ovako:
Prva ekipa 3:0 druga ekipa strijelci Nyema, Zeba i Ramić
Što se tiče prve ekipe odsad pazite šta pričate ovdje jer amar očito ovo čita :D na desnom beku Čolić, lijevo Stanić, stoperi Vasilić i Bogi, a pazite sad ovo Nyema zadnji vezni sa Svrakom, zatim standardno Bešlija, Zeba, Selimović i Ramić.
Čolić i Stana ispadali ko pare iz džepa :D ali je zato Nyema odigrao savršeno na pozicij zadnjeg veznog i vidi se da mu ova pozicija bolje stoji.
Stančeski je nešto trčkarao u prvom dijelu trening a onda je igrao za drugi tim.
Svraka jednostavno LOŠE a Ramić za dvije klase bolji od Adilovića.
Vernes loš također.

Lopta je brzo išla od igrača do igrača i sve je to dosta lijepo izgledalo.
Malo su uigravali kornere da lopta ide na 20m za Bešliju koji ili malo prođe pa šut ili je ostavi Stani.
Bukvić branio za drugi tim i to sasvim solidno ali nista senzacionalno.
Sve u svemu lijepo i obečavajuće.

I još nešto. Prostorija za Fanshop se renovira i uređuje tako da i to možemo brzo očekivati.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2011, 21:06

Bianconeri1988 je napisao/la:To sa Nyemom je lijepa ideja, on može igrati kako lijevo tako i desno, protiv Sheriffa u revanšu je odigrao sasvim solidno lijevog beka.

vala da se ja pitam nesto, meni bi nijema igro zadnjeg veznog sa stanceskim
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2011, 21:09

diego_TM je napisao/la:E ovako:
Što se tiče prve ekipe odsad pazite šta pričate ovdje jer amar očito ovo čita :D na desnom beku Čolić, lijevo Stanić, stoperi Vasilić i Bogi, a pazite sad ovo Nyema zadnji vezni sa Svrakom, zatim standardno Bešlija, Zeba, Selimović i Ramić.
Čolić i Stana ispadali ko pare iz džepa :D ali je zato Nyema odigrao savršeno na pozicij zadnjeg veznog i vidi se da mu ova pozicija bolje stoji.
Stančeski je nešto trčkarao u prvom dijelu trening a onda je igrao za drugi tim.
Vernes loš također.

Malo su uigravali kornere da lopta ide na 20m za Bešliju koji ili malo prođe pa šut ili je ostavi Stani.

I još nešto. Prostorija za Fanshop se renovira i uređuje tako da i to možemo brzo očekivati.

heh :) ja napisah da bi meni sa stanceskim
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 21:10

nick je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:To sa Nyemom je lijepa ideja, on može igrati kako lijevo tako i desno, protiv Sheriffa u revanšu je odigrao sasvim solidno lijevog beka.

i igrao je zadnjeg veznog. jednostavno sam moze igrati na toj poziciji tako da nam ne trebaju dvojica ;)
1. Željo
2. Liverpool

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2011, 21:12

diego_TM je napisao/la:
nick je napisao/la:

i igrao je zadnjeg veznog. jednostavno sam moze igrati na toj poziciji tako da nam ne trebaju dvojica ;)

ma njega vise zamisljam ko krkana, da sjece,lupa udara, a stanceski da prenosi loptu prema zebi, mada zna i on prozit pas

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 21:19

nick je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
nick je napisao/la: vala da se ja pitam nesto, meni bi nijema igro zadnjeg veznog sa stanceskim

ma njega vise zamisljam ko krkana, da sjece,lupa udara, a stanceski da prenosi loptu prema zebi, mada zna i on prozit pas
ma vjeruj mi danas je i sjek'o pasove i razigravo da se zeba vise u napad ubaci da nemora on razigravat, davo odlicne lopte precizne pasove. kad treba u napadu je kad treba pomaze odbrani. apsolutno fantasticno i bez greske. ja sam ostao bez rijeci.
1. Željo
2. Liverpool

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 26 avg 2011, 21:29

Vala i vrijeme je da se nesto rotira i pokusavaju se uradit neke promjene jer ocito ne ide.
AMAR OSIM!

dino94
Kontakt:

Post Postao/la dino94 » 26 avg 2011, 21:32

diego_TM je napisao/la:E ovako:
Vernes loš također.

Pa to je to,materijal postoji samo ih posloziti kako treba,moglo se ovo i ranije primjetiti,Markovic direktni krivac za oba PRVA gola protiv Macabia a znamo da su ti golovi odredili tiok utakmice,Nyema je ispado i prije ali protiv Zrinjskog direktni krivac za 2 gola,Adilovic sve receno i ovo je to svjetlo na kraju tunela,Amar se nece inatiti sa njim ko sa Lazarom i ovo moze samo pokrenuti stvari nabolje i nadam se pocetku pobjednickog niza vec od nedelje.
Stana na beku,neide pa neide al stas,stimericu u ruke i ustimaj,mora ovo valjati.Mnogo golova smo primili zadnji mjesec,treba odbranu posloziti i presloziti al bitno je da je poceo raditi na tom.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 avg 2011, 21:53

Ne može naprijed dok imamo ove bekove ! Čovječe mi smo dali 8 golova za 4 utakmice, 2 gola po utakmici...al smo zato primili 7 golova, kao Kozara ! :o Napadača može igrati izgleda ko god hoće, jer je nama sasvim normalno da napadači ne zabijaju, al je odbrana ta koja je kritična pravo ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 22:01

babilonTM je napisao/la:Ne može naprijed dok imamo ove bekove ! Čovječe mi smo dali 8 golova za 4 utakmice, 2 gola po utakmici...al smo zato primili 7 golova, kao Kozara ! :o Napadača može igrati izgleda ko god hoće, jer je nama sasvim normalno da napadači ne zabijaju, al je odbrana ta koja je kritična pravo ! ;)
inace imas 4 igraca koji su u odbrani od kojih 1 ili 2 IGRAJU. sa ovom postavkom imas 4 igraca u odbrani ali 3 koja igraju. lijepo je danas ono izgledalo steta sto si otisao ;)
1. Željo
2. Liverpool

alipasinogang
Kontakt:

Post Postao/la alipasinogang » 26 avg 2011, 22:07

diego_TM je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:O slomljenim stolicama u Travniku!
odkud stolice u Travniku na dijelu za goste??? :shock: Ovdje gdje su dijelom njihovi djelom nasi bili nije ni jedna slomljena to znam sigurno jer sam bio tu a ni u gostujucem sektoru nisam vidio lomljenje :?
Sektor ima stolice,a i bilo je polomljenih... ;)

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 22:08

alipasinogang je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:O slomljenim stolicama u Travniku!
odkud stolice u Travniku na dijelu za goste??? :shock: Ovdje gdje su dijelom njihovi djelom nasi bili nije ni jedna slomljena to znam sigurno jer sam bio tu a ni u gostujucem sektoru nisam vidio lomljenje :?
Sektor ima stolice,a i bilo je polomljenih... ;)
Hvala. Sa ove strane se nije vidjelo :)
1. Željo
2. Liverpool

alipasinogang
Kontakt:

Post Postao/la alipasinogang » 26 avg 2011, 22:11

Jest bilo je,oko mene najmanje 10ak pucalo,dzaba govoriti da se ne lome.Ali eto,jos kad je tekma bila gotova na putu ka izlazu... :roll:

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 avg 2011, 22:11

diego_TM je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Ne može naprijed dok imamo ove bekove ! Čovječe mi smo dali 8 golova za 4 utakmice, 2 gola po utakmici...al smo zato primili 7 golova, kao Kozara ! :o Napadača može igrati izgleda ko god hoće, jer je nama sasvim normalno da napadači ne zabijaju, al je odbrana ta koja je kritična pravo ! ;)
inace imas 4 igraca koji su u odbrani od kojih 1 ili 2 IGRAJU. sa ovom postavkom imas 4 igraca u odbrani ali 3 koja igraju. lijepo je danas ono izgledalo steta sto si otisao ;)

Ma moralo se :mrgreen: Marković i Čolić ne mogu igrati desnog beka, stvarno nisu na nivou Želje i to se mora reći. Na lijevoj strani imaš Stanića koji se konstantno gubi i Kvesića koji do sad nije previše igrao, a u Širokom je njegov igrač pogodio Čolu kod autogola. Tako da ni za njega ne mogu reći, eh to je taj. Toliko o bekovima, za sad najvećoj šupljini našeg tima, koja će se nadam se pokriti.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 avg 2011, 22:34

Ja ne znam sta Amar radi sa Colicem al je Cola ,mada je fakin i voli popit, i takav poslije Zebe i i Smajica najaci igrac koga imate. Nadate se Drakulu ,ni on nije los igrac,al je Cola duplo bolji.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Cwirek, drzgemboadislic, Laudrup, Lokomotifa, mamonelafo, MojaMalenkost i 68 gostiju.