jooooooj jes mi drago sto je amar mrsnuo markovica sa beka ko da mi je neko dao milju maraka zivota mi xDD
ako se colic junior ne pokaze na desnom beku ja se zalazem da nam bekovi budu stanic i kvesic
stanic je desnjak i ako bice malo bolji neg na desnom a kvesic je mladi rep valjda ima nesto u njemu pusticemo ga jos par tekmi da se pokaze treba pokusati razne varijante u vezi jer nam tu isto dosta ne stima
npr nyema i savic 2 visoka igraca jedan zna sa loptom drugi jak to na papiru izgleda jako dobro + obojica su visoki pa bi trebali imat dosta dobru skok igru ili sa stanceskim/svrakom u kombinaciji sa nymemo jer do sad se pokazalo da savic svraka stanceski ne mogu igrat sad jesul svi limitirani il jednostavno ne leze jedni drugima ne znam nyema kao zadnji vezni bi trebalo znacit puno bolja odbrana i opasniji napad tj skok igra al opet taj dio tima trpi najvise promjena zavisno sve od protivnika u napadu sutra ako ne bude igrao smajic a bude kvesic volio bih vidjet mirsu zebu ramica i stanica od prve minute ovo znaci da su vise od pola tima igraci koji igraju srcem za zelju
zeba, beslija, stanic, colic, recimo svraka, ramic, bogicevic(koji je poslije zebe i beslije najveci autoritet u ekipi to se vidi kad zagalami na svakog on msm ima jedini muda da amaru nesto kaze

) ovi ostali su placenici realno njima zeljo ne znaci nesto puno, sad neki se trude vise neki manje al o tom poslije olimpiCa

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!