FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 26 avg 2011, 22:37

kimbo je napisao/la:Ja ne znam sta Amar radi sa Colicem al je Cola ,mada je fakin i voli popit, i takav poslije Zebe i i Smajica najaci igrac koga imate. Nadate se Drakulu ,ni on nije los igrac,al je Cola duplo bolji.
Ako te je moj post i spominjanje Čole, potaklo na ovaj post, odmah da ti kažem da sam ja mislio na Benjamina Čolića, desnog beka. A što se Elvira tiče, on je došao kao "veliko" pojačanje, očekivalo se mnogo, a dao nam je premalo. U zadnjim utakmicama protiv amatera iz Ilijaša i Sašk Napredka nije uspio probiti po desnoj strani, al baš nijednom ! Imao je problema sa povredama, tek je odnedavno počeo da trenira normalnim intenzitetom, al čisto sumnjam da će odigrat koji minut u ovoj sezoni ! POZDRAV! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 26 avg 2011, 22:40

Amar radi svoj posao i on najbolje zna koga ce ubacit i ko može igrati za ŽELJU!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 26 avg 2011, 22:44

Samo se vi cuvajte da vam amar ne dode glave!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 26 avg 2011, 22:47

Curva_SUD je napisao/la:Amar radi svoj posao i on najbolje zna koga ce ubacit i ko može igrati za ŽELJU!
Pa nista, u tom slucaju, moderatori, zakljucajte temu. Nemamo mi potrebe da piseemo.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2011, 22:50

babilonTM je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Ne može naprijed dok imamo ove bekove ! Čovječe mi smo dali 8 golova za 4 utakmice, 2 gola po utakmici...al smo zato primili 7 golova, kao Kozara ! :o Napadača može igrati izgleda ko god hoće, jer je nama sasvim normalno da napadači ne zabijaju, al je odbrana ta koja je kritična pravo ! ;)
inace imas 4 igraca koji su u odbrani od kojih 1 ili 2 IGRAJU. sa ovom postavkom imas 4 igraca u odbrani ali 3 koja igraju. lijepo je danas ono izgledalo steta sto si otisao ;)

Ma moralo se :mrgreen: Marković i Čolić ne mogu igrati desnog beka, stvarno nisu na nivou Želje i to se mora reći. Na lijevoj strani imaš Stanića koji se konstantno gubi i Kvesića koji do sad nije previše igrao, a u Širokom je njegov igrač pogodio Čolu kod autogola. Tako da ni za njega ne mogu reći, eh to je taj. Toliko o bekovima, za sad najvećoj šupljini našeg tima, koja će se nadam se pokriti.
Marković je dobio toliko prilike i stvarno, previše ..mora van, a ni stoperi, znam da se hvali Nyema i Bogičević, Nyema slab u glavi, na svaku svijeću loše markira, ispada, a bogičević i uzima odgovornost, ali pravi faule u zoni šuta, to je najgore, svaku utakmicu dobiješ gol iz slobodnjaka.A Benjaminu treba dati prilike bar upola koliko i Markoviću, mali je na svakoj lopti ima volju , želju, borbenost, a **** zabio si je gol u sirokom, to je faktor sreće..da nije bio na lopti ne bi ga zabio..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2011, 22:50

Curva_SUD je napisao/la:Amar radi svoj posao i on najbolje zna koga ce ubacit i ko može igrati za ŽELJU!
Zar ti nisi govorio da otjeramo amara i dovedemo mesu?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 avg 2011, 23:22

jooooooj jes mi drago sto je amar mrsnuo markovica sa beka ko da mi je neko dao milju maraka zivota mi xDD
ako se colic junior ne pokaze na desnom beku ja se zalazem da nam bekovi budu stanic i kvesic
stanic je desnjak i ako bice malo bolji neg na desnom a kvesic je mladi rep valjda ima nesto u njemu pusticemo ga jos par tekmi da se pokaze treba pokusati razne varijante u vezi jer nam tu isto dosta ne stima
npr nyema i savic 2 visoka igraca jedan zna sa loptom drugi jak to na papiru izgleda jako dobro + obojica su visoki pa bi trebali imat dosta dobru skok igru ili sa stanceskim/svrakom u kombinaciji sa nymemo jer do sad se pokazalo da savic svraka stanceski ne mogu igrat sad jesul svi limitirani il jednostavno ne leze jedni drugima ne znam nyema kao zadnji vezni bi trebalo znacit puno bolja odbrana i opasniji napad tj skok igra al opet taj dio tima trpi najvise promjena zavisno sve od protivnika u napadu sutra ako ne bude igrao smajic a bude kvesic volio bih vidjet mirsu zebu ramica i stanica od prve minute ovo znaci da su vise od pola tima igraci koji igraju srcem za zelju
zeba, beslija, stanic, colic, recimo svraka, ramic, bogicevic(koji je poslije zebe i beslije najveci autoritet u ekipi to se vidi kad zagalami na svakog on msm ima jedini muda da amaru nesto kaze :D :D ) ovi ostali su placenici realno njima zeljo ne znaci nesto puno, sad neki se trude vise neki manje al o tom poslije olimpiCa :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 26 avg 2011, 23:31

Seyo_TM je napisao/la:

Govorio sam samo sta je Meša rekao... nisam govorio da treba otjerat AMARA ! ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 avg 2011, 23:34

FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 avg 2011, 23:40

babilonTM je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ja ne znam sta Amar radi sa Colicem al je Cola ,mada je fakin i voli popit, i takav poslije Zebe i i Smajica najaci igrac koga imate. Nadate se Drakulu ,ni on nije los igrac,al je Cola duplo bolji.
Ako te je moj post i spominjanje Čole, potaklo na ovaj post, odmah da ti kažem da sam ja mislio na Benjamina Čolića, desnog beka. A što se Elvira tiče, on je došao kao "veliko" pojačanje, očekivalo se mnogo, a dao nam je premalo. U zadnjim utakmicama protiv amatera iz Ilijaša i Sašk Napredka nije uspio probiti po desnoj strani, al baš nijednom ! Imao je problema sa povredama, tek je odnedavno počeo da trenira normalnim intenzitetom, al čisto sumnjam da će odigrat koji minut u ovoj sezoni ! POZDRAV! ;)
Potpis ! :D
FKŽ !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 26 avg 2011, 23:43

Seyo_TM je napisao/la:
Mesa je institucija za Amara pomalo je iluzorno da on dodje u zelju isto ko i muslimovic
zubanovic89 je napisao/la:stanic je desnjak i ako bice malo bolji neg na desnom a kvesic je mladi rep valjda ima nesto u njemu pusticemo ga jos par tekmi da se pokaze treba pokusati razne varijante u vezi jer nam tu isto dosta ne stima
fakat bi ovo trebalo bit ovako, jos da marsne schvraku i to bi bilo to

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 avg 2011, 23:47

lisander je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Mesa je institucija za Amara pomalo je iluzorno da on dodje u zelju isto ko i muslimovic
mesa je rekao zivotni san ko trener zelje igrat ligu prvaka pa ti vidi ;)
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 26 avg 2011, 23:52

I meni je san da Zeljo uzme LP..oa ti vidi :lol:

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 26 avg 2011, 23:59

TM87visnjik je napisao/la:I meni je san da Zeljo uzme LP..oa ti vidi :lol:
da se probudit iz ove nocne more lako cemo sanjat kasnije :D :D
nezz za vas al ja mislim da cemo mi klepit ove pitare sa stadionom jer smo ozbiljna ekipa ipak ok rezultatska kriza al realno 2-3 reza u ekipi i to bi trebalo da krene
olimpiC kud cete dalje nakav lik im na treningu nosio onu nasu majicu osvajaci kupa :lol: :lol:
i da dodam sad vrlo ozbiljno ovo moramo dobit XD

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 avg 2011, 00:02

Znam da ce me mnogi napasti sad, al mislim da bi mi trebali dovesti Dinu Hamzica kome je, koliko sam cuo propao onaj angazman u Azerbejdzanu, stvarno mislim da je Karic daleko ispod nivoa Zelje te da bi Hamzic bio dosta bolje rjesenje za nas. Relano dobro je branio za Fk Sarajevo.
Volim te Zeljo!!!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 avg 2011, 00:04

Ima li kakvih slika sa treninga?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 27 avg 2011, 00:05

zlatandr je napisao/la:Znam da ce me mnogi napasti sad, al mislim da bi mi trebali dovesti Dinu Hamzica kome je, koliko sam cuo propao onaj angazman u Azerbejdzanu, stvarno mislim da je Karic daleko ispod nivoa Zelje te da bi Hamzic bio dosta bolje rjesenje za nas. Relano dobro je branio za Fk Sarajevo.
I ja sam baš to razmišljao, bolji vam je od Kare kako god. Samo što ne može biti registrovan prije zime.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 27 avg 2011, 00:06

dzenan01 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Znam da ce me mnogi napasti sad, al mislim da bi mi trebali dovesti Dinu Hamzica kome je, koliko sam cuo propao onaj angazman u Azerbejdzanu, stvarno mislim da je Karic daleko ispod nivoa Zelje te da bi Hamzic bio dosta bolje rjesenje za nas. Relano dobro je branio za Fk Sarajevo.
I ja sam baš to razmišljao, bolji vam je od Kare kako god. Samo što ne može biti registrovan prije zime.
e nisam to znao jbg...znaci nista do zime, prezimicemo sa Karicem na golu :D
Volim te Zeljo!!!

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 27 avg 2011, 00:08

Što Sir ne proba ovako?
mozgam po čitav dan i sastavljam...i dobijem ideju za ovo
slika

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 avg 2011, 00:09

ma karic je blago receno rupa,al sve se nesto nadam nece li doci pameti i malo pojacati treninge i da pocne braniti kako treba.jbg,sjecate li se kad su sehi zvizdali i pojedini ga slali da mu se "glava pregleda".momak je znao plakati na stadionu zbog gresaka i kakav golman postade.karic nikad nece biti taj nivo,al navijacki se nadati,jer su nam male sanse da se dovede ČETVRTI golman (i guso je prijavljen i na plati)
mislim da je vecini njih malo slava udarila u glavu i statistika "na papiru",docice to sve na svoje abd

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 55 gostiju.