Pogrešno, nisam se uopšte obazirao na ta skandiranja i prepucavanja sa stadiona koja zapravo podržavam u svakom smislu(osim kad prelaze granice normale) jer me smara priča o dobrim odnosima i nekakvom dodvoravanju. Takvih i sličnih prozivki bude i na Bilinom i ne vidim razloga za frku. Nikakvi voleji i zajebancije.
Pričam isključivo o onome što sam čitao i svjedočio(po raznoraznim portalima), prvenstveno na Čelikovim temama pa onda i na ovim opštim(kod vas ne zalazim, ne interesuje me nijedan klub osim Čelika toliko). Krenulo se pričati o opstanku i kakve su nam opcije do kraja i kad se pomenula Sloboda(u smislu da ni njih ne bismo žalili kada bi bili "zadnja nada") sve više i više Tuzlaka se uključivalo i počelo provocirati i pričati svašta(Opet ću ponoviti, ne znam šta se dešavalo na vašim temama i da li je bilo i obrnutih primjera s obzirom da ne zalazim i ne interesuje me). Tada je krenula i priča o namještanju i Čelik nije više nijedan bod pošteno uzeo. Pa je tako nelogično da Čelik može pobjediti nekoga na Bilinom, pa je nelogično da super jaka Mladost koja uzme cijela 2 boda u Kaknju protiv Slobode i Goška, bude poražena u Zenici. pa je Čelik kriv što Vitez daje prvi gol u gostima Gabeljanima itd. A poveznica svih ovih "nelogičnosti" jeste da svaka kreće da se "kotrlja" u vašem taboru. Dovoljno od mene, uživajte, ali se kanite spinovanja i šuplje priče. Sretno u svim preostalim utakmicama(osim one u 30-om kolu).