FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2018, 22:36

Sevilja htjela na foru da odradi neko vodjstvo, da uvede tekmu u nervozu za nas a onda ispuhali, i to je to.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 03 apr 2018, 22:37

Pobjeda je tu ali...

Realno ovo je loše da se prođe polufinale... Protiv Reala ili Barce nema se šta tražiti...

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 03 apr 2018, 22:40

Ovo je plafon mislim, polufinale, za sistem koji igramo najvažnije karike su bekovi i krila a kod nas to najslabiji dio terena.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 03 apr 2018, 22:40

Rafko Lizarazu za Špijuna
Kad dođu na AA trica poluvrijeme
Thomas Müller - Fußballgott

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 apr 2018, 22:41

Nije loša ova Sevilla, dovoljno dobri da nas uozbilje za završnicu. Nadam se da će ovo da se popravi u polufinalu i (eventualnom) finalu, inače bismo mogli imati problema. Ulle odličan, odbrana veliki broj grešaka(čudno za reći ali Rafko ulaskom malo posložio :mrgreen: ), veza polovično, ni tamo ni ovamo, Lewa danas srećom igrao sa Bernatom pa ne može da bude najgori. Napasti ih u Munchenu i riješiti pitanje u prvih 45 minuta.
#Treble :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 apr 2018, 22:41

Ne slažem se s vama, imamo trenera koji mijenja sisteme na poluvremenu bez problema, za razliku od prethodnih godina gdje nas je inat dovodio do propasti, prije ćemo ovako do finala. Opet rutinska završnica, uzavrela atmosfera, neregularan gol i na kraju 2-1, izjednačenje 3 minute nakon primanja pogotka i u drugom poluvremenu sterilan protivnik. Uostalom igrači nisu bili na 100%

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 03 apr 2018, 22:42

Pobjeda ali bilo je ovo lose, pogotovo prvo poluvrijeme. Ulaskom Jamesa malo smo prodisali pa je to nesto bolje bilo. Za dalje mora ovo puno bolje.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 apr 2018, 22:58

U drugom poluvremenu smo vidjeli neki drugi Bayern, tacnije onaj pravi Bayern koji protivnika davi sve do kapitulacije.
Jupp je mnogo promijenio stanje ekipe na poluvremenu i vjerujem da je uvidio da Bernat nije igrac za prve postave.

Ne znam koja je ovo uzastopna pobjeda Juppa u nizu ali je rekord koji je postavljen u osmini veceras samo produzen za jos jedan mec. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 apr 2018, 23:02

Omerbavarac je napisao/la:U drugom poluvremenu smo vidjeli neki drugi Bayern, tacnije onaj pravi Bayern koji protivnika davi sve do kapitulacije.
Jupp je mnogo promijenio stanje ekipe na poluvremenu i vjerujem da je uvidio da Bernat nije igrac za prve postave.

Ne znam koja je ovo uzastopna pobjeda Juppa u nizu ali je rekord koji je postavljen u osmini veceras samo produzen za jos jedan mec. :kafa:
Nadam se na ljeto prodaji Bernata. I od tih para uzeti novog beka. Time bi odbrana dobila jos vise na sigurnosti. Veceras sam cuo na prenosu tekme iz Spanije, da Bayo zeli otkupiti ugovor Jamesa i nude Realu 42 miliona eura.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 apr 2018, 23:05

Barcelona je jedva iščupala remi protiv Seville, a mi smo ih rutinski dobili ;)
Javijev klizeći :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Omerbavarac je napisao/la: Ne znam koja je ovo uzastopna pobjeda Juppa u nizu ali je rekord koji je postavljen u osmini veceras samo produzen za jos jedan mec. :kafa:
Dvanaesta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 03 apr 2018, 23:16

Ja sam bio jedan od Bernatovih "zastitnika", ali momak je izgubljen i u vremenu i u prostoru. Tacno Alaba ima srece pa mu je ovaj konkurencija. Nadam se razlazu ovo ljeto.

Inace, tekma prosjek. Prvo poluvrijeme pressingom nas unistili, a u drugom su "ispuhali". Mislim da je nas plafon polufinale. Nadam se da grijesim (a los sam prognozer :mrgreen: ).

Bilal odigrao vrhunski, kao i Javi. Lewa neprimjetan. Thiago se malo izvadio, a ovo ostalo dobro ali nista vise. Ipak, najvece cestitke idu golmanu, koji pokazuje zasto je njegov prelazak u Bayern izazvao cudjenje, ne jer je los, vec jer je predobar za klupe.

Gotovo je ovo, na AA nemaju ni promil sanse.
Spamm

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 apr 2018, 23:22

Cilj svakog ko gotivi bayern je finale,cilj uprave je finale trenera i igraca,a ovi licemejeri mogu da duvaju :*
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 03 apr 2018, 23:25

Odavno je poznato šta je Bernat, najgori lijevi igrač koji je ikad kod nas zaigrao.
Lell, Ottl, Contento i ostala buranija je novi nivo za njega.
Ne znam nikako šta on ovo cijelo vrijeme igra u Bayernu, kakav bek :? , nema utrčavanja, nema ga naprijed, nazad propuh, ma nula od igrača.

Rafinha je pokazao kako se drži strana, fantastična igra, ulaskom Rafine smo stabilizovali odbranu, izgledali puni čvršće, odlučnije,
Rafko ima potrebnu karizmu.
Čudi me da još čekaju sa ugovorom, prvi favorit za nastavak sardnje.

Nismo mi bili toliko loši, nego utakmica je bila loša,
loša atmosfera, sa druge strane ekipa koja ne zna igrati protiv nas, nisu kompatibilni za dobar meč i nadigravanje.
Smotana pobjeda, golovi nikakvi, vrijedno pomena su 2 gola i prilika Martineza, na drugoj strani gol i prilika Sarabije.
Sve ostalo bezveze, neopasni šutevi sa distance, veliki broj nepreciznih pasova itd., utakmica smor.
Obavljen posao.
Riberi dva asista, sa 35 godina opet glavni igrač,
utakmica koje se već poslije ponoći nećemo sjećati,
Sevilla je opasna, respektabilna ekipa, izbacili su Uniteda koji je do tog meča bio među favoritima, nemojte lagati i govoriti sada da to niste govorili, da to nisu istine, i to su naigrali uniteda.

Dakle nemojte slučajno, ali slučajno nemojte da pokušavate oblatiti, umanjiti ovu vrijednu pobjedu. ;)
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 03 apr 2018, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 03 apr 2018, 23:26

isakovich je napisao/la:Cilj svakog ko gotivi bayern je finale,cilj uprave je finale trenera i igraca,a ovi licemejeri mogu da duvaju :*
Cek, a zasto ako neko kaze da je polufinale plafon mora znaciti da je "licemjer"? Evo ja npr. se nadam Ligi prvaka, ali kada se realno pogleda i Barca i Real su od nas jaci, a tesko da cemo ih izbjeci. City ako prodje imamo sanse, ali sumnjam da cemo ih izvuci, a opet niko ne garantira da cemo ih i pobijediti.
Spamm

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 apr 2018, 23:28

Daj Špance i u daljem toku takmičenja. Jupp je doktorirao na mlaćenju španskih timova.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 03 apr 2018, 23:28

AlemC85 je napisao/la: Meni se cini da je Bayo malo na pocetku potcijenio Sevilju? :roll:
Ja bih rekao da je i Bayern pomalo iznenadila taktika Sevilje...Nije se ocekivao taj visok presing protivnika a Heynckes nije da nema recept za to. Cim mu protivnici pocnu igrati visok presing on maksimalno trazi da se napad uposljava dugim loptama. Tako ih malo spusta na zemlju i vraca nazad.. Veceras to nije bio slucaj...
Dosta tesko se iznosila lopta na protivnicku polovicu a svaki gubitak lopte je bio potencijalna opasnost. Zato nisam ni ljut sto su zabili nakon igranja rukom jer objektivno zasluzili su taj jedan gol.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 apr 2018, 23:56

slika

Uklizavanje Javija :ljepota:

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 04 apr 2018, 00:00

Kimmich je bolno loš, bolno

Boateng je vjerovatno i dalje kvalitetniji bek od njega, barem zna utrčat
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 04 apr 2018, 00:29

Pa ova sevilla razmontira united na old traffordu, umalo prvi poraz u sezoni barci nanese. Izuzetno im malo falilo i sad eto kad ih mi pobijedimo u gostima, opet nismo mi dovoljno dobri za real ili barcu. Kakvi strucnjaci na ovom forumu. Nismo spance pobijedili evo 4 sezone u gostima pa sad kad ih dobijemo onda nemamo sanse za daljee. Ekstraaa razmisljanjaa :tokralju: :tokralju:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 apr 2018, 00:40

FranckRibery je napisao/la:Pa ova sevilla razmontira united na old traffordu, umalo prvi poraz u sezoni barci nanese. Izuzetno im malo falilo i sad eto kad ih mi pobijedimo u gostima, opet nismo mi dovoljno dobri za real ili barcu. Kakvi strucnjaci na ovom forumu. Nismo spance pobijedili evo 4 sezone u gostima pa sad kad ih dobijemo onda nemamo sanse za daljee. Ekstraaa razmisljanjaa :tokralju: :tokralju:
:tokralju:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []