Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

EPL
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la EPL » 16 okt 2014, 06:06

Ma nikad ne znas kakav ce biti sa ozljedama
.. Herrera me brine malo, cesto je out

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 16 okt 2014, 09:47

Rooney88 je napisao/la:
al... je napisao/la:Onaj nesretni Thiago Alcantra opet slomljen...: "Čelnici Bayerna saopštili su kako Alcantara ima povredu ligamenata koljena, zbog koje će biti primoran na novu operaciju i dugotrajni oporavak...". Frajer nije odigrao ni 10 utakmica od kada je došao u Bayern, a još se sjećam koliko smo za Moyesove ere ganjali istog. sva sreća pa nas Bayern preteče za njegov potpis.
Alcantara je tada bio strasan igrac, tacno onakav kakav je nama bio potreban. Ipak evo sta mu se desava, steta za momka ali moram priznati da smo ovdje izbjegli metak Bayernovom krivicom.
Istina je da je bio strašan potencijal... sada bogami slabo da će išta od njega biti, po onome što je dostupno, kažu da su mu koljena horor živi i da vjerovatno nikada neće napraviti ni dio onoga čemu su se svi nadali. Sreća u nesreći, nije došao kod nas, samo nam je još jedan u stacionaru falio, više ih imamo tamo nego u aktivnom rosteru.

Inače mi nije jasno šta se dešava sa našim medicinskim timom. Već godinama smo uvijek među vodećima po broju dana izgubljenih zbog ozljeda. Zašto, to mi nikako nije jasno - je li to kvalitet priprema, loša evaluacija generalnog stanja igrača prije nego što im se odredi koncept za individualno treniranje, ili... Mislim UTD, sa svojom infrastrukturom i finansijskom snagom bi trebao da ima "ptičijeg mlijeka" i očekivao bi da uz takve uslove imamo bar prosječno spreman tim koji će, uz par standardnih ozljeda, normalno proći sezonu, a ne da nakon svake utakmice moramo raditi bodycount i kontati kako ćemo se skrpiti za sljedeću.

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 16 okt 2014, 22:53

al... je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:
al... je napisao/la:Onaj nesretni Thiago Alcantra opet slomljen...: "Čelnici Bayerna saopštili su kako Alcantara ima povredu ligamenata koljena, zbog koje će biti primoran na novu operaciju i dugotrajni oporavak...". Frajer nije odigrao ni 10 utakmica od kada je došao u Bayern, a još se sjećam koliko smo za Moyesove ere ganjali istog. sva sreća pa nas Bayern preteče za njegov potpis.
Alcantara je tada bio strasan igrac, tacno onakav kakav je nama bio potreban. Ipak evo sta mu se desava, steta za momka ali moram priznati da smo ovdje izbjegli metak Bayernovom krivicom.
Istina je da je bio strašan potencijal... sada bogami slabo da će išta od njega biti, po onome što je dostupno, kažu da su mu koljena horor živi i da vjerovatno nikada neće napraviti ni dio onoga čemu su se svi nadali. Sreća u nesreći, nije došao kod nas, samo nam je još jedan u stacionaru falio, više ih imamo tamo nego u aktivnom rosteru.

Inače mi nije jasno šta se dešava sa našim medicinskim timom. Već godinama smo uvijek među vodećima po broju dana izgubljenih zbog ozljeda. Zašto, to mi nikako nije jasno - je li to kvalitet priprema, loša evaluacija generalnog stanja igrača prije nego što im se odredi koncept za individualno treniranje, ili
... Mislim UTD, sa svojom infrastrukturom i finansijskom snagom bi trebao da ima "ptičijeg mlijeka" i očekivao bi da uz takve uslove imamo bar prosječno spreman tim koji će, uz par standardnih ozljeda, normalno proći sezonu, a ne da nakon svake utakmice moramo raditi bodycount i kontati kako ćemo se skrpiti za sljedeću.
Pogledaj Čmarsenal i budi sretan.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 okt 2014, 23:21

kako si ti bolestan lik to je žalosno. Jel baš toliko nemaš života ? :eh:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

veron
Kontakt:

Post Postao/la veron » 16 okt 2014, 23:30

Hajmo pomesti ovih 5 tekmi pa na prvo mjesto zasjesti :D

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 okt 2014, 23:34

*Kako navodi ESPN, Junajted se već dogovorio sa Vlarom da pređe u januarskom prelaznom roku.

*Erera će biti spreman za sljedeću utakmicu!
Zadnja izmjena: ragazzidelsud1987, dana/u 16 okt 2014, 23:43, ukupno mijenjano 3 puta.
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 16 okt 2014, 23:37

topnik1 je napisao/la:kako si ti bolestan lik to je žalosno. Jel baš toliko nemaš života ? :eh:
Psssssst, ni riječi više...
slika
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 okt 2014, 11:33

U pet presicu Galonja drži. Baš me zanima kakvo je stanje u bolnici, koliko nam se igraca vratilo i da li ima nekih novih povreda. :crazy:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 okt 2014, 11:42

David de Gea Close to Agreeing New Five-Year Contract With Manchester United £120,000-a-week :thumbup:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 17 okt 2014, 12:10

Policeman je napisao/la:David de Gea Close to Agreeing New Five-Year Contract With Manchester United £120,000-a-week :thumbup:
Dobra informacija, ali da "slučajno" ne bude, ja bih veoma rado doveo Begovica, nije što je naš ali je vrhunski golman!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 17 okt 2014, 15:13

training this morning ahead of West Brom away on Monday
slikaslika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Ando je na treningu samo da ne bude dosadno

slika
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 17 okt 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 okt 2014, 15:27

Znaci Herrera je trenirao, nadam se da ce biti na raspolaganju za ponedjeljak, Jones takodjer.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2014, 15:43

Povratak momcine Jonesa ce mnogo znacit. :opaopa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 17 okt 2014, 17:10

slika

Ubija gaal
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 okt 2014, 17:14

Odlicno, eo i Gal izjavio da nije bilo povreda tokom reprezentativne pauze.

Spali smo na "samo" cetiri povrede. :thumbup:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 17 okt 2014, 17:27

Znaci jos malo i napokon cemo gledati dream team protiv WBA. Iako su do sada primili gol manje nego United, Ahilova peta su im stoperi (Lescott/Dawson), koji iako stameni te jaki u skok duelima, neokretni i veoma tromi.
Opasnost bi mogla doci od Berahina (koji je postigao vise od pola golova tima do sad), te brzog Sessegnona. Ali oprez, jedan prekid, povuku se, i kao protiv Spursa cuvaju prednost svim raspolozivim sredstvima.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 okt 2014, 18:17

Znaci Evans, McNair, Valencia i Lingaard. To je to od povreda, vjerovatno su i ova cetvorica blizu povratka. :thumbup:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 okt 2014, 18:23

Znaci vjerovatno Rafa-Jones-Rojo-Shaw protiv WBA. Mozda i najjaca kombinacija trenutno, daleko od idealnog naravno ali najbolje sto imamo ispred Spanjolca. Bit` ce zajebano u ponedjeljak, sigurno nas se WBA ne plasi nesto pretjerano, gledali su nas u ovom uvodnom dijelu sezone i imamo dosta mana, vrlinu vise ali opet... A i ovaj termin mi se nikako ne svidja, uvijek sam mrzio kada igramo ponedjeljkom ili zadnji termin vikenda, za nas praznovjerne to itekako ima veze. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 okt 2014, 18:29

Rooney88 je napisao/la:Znaci vjerovatno Rafa-Jones-Rojo-Shaw protiv WBA. Mozda i najjaca kombinacija trenutno, daleko od idealnog naravno ali najbolje sto imamo ispred Spanjolca.
Mislim da to može bit itekako respektabilna kombinacija, samo kad bi mogli imati neki kontinuitet. Znači, bez povreda stalno i da se uigraju kako treba. Mada, idealno bi bilo dovesti neku ekstra klasu da bude partner Jonesu i imati Roja kao backup Shawu, a Evansa i Smallinga na stoperskoj poziciji. Bekovi su na nivou. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 17 okt 2014, 18:35

Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Znaci vjerovatno Rafa-Jones-Rojo-Shaw protiv WBA. Mozda i najjaca kombinacija trenutno, daleko od idealnog naravno ali najbolje sto imamo ispred Spanjolca.
Mislim da to može bit itekako respektabilna kombinacija, samo kad bi mogli imati neki kontinuitet. Znači, bez povreda stalno i da se uigraju kako treba. Mada, idealno bi bilo dovesti neku ekstra klasu da bude partner Jonesu i imati Roja kao backup Shawu, a Evansa i Smallinga na stoperskoj poziciji. Bekovi su na nivou. :)
Mah trziste za stopera mi i nije nesto, Hummels najbolji kandidat ali i on, kao i Jones, vise u bolnici nego na terenu i treningu. Van Dijk bi bio za mene najbolji izbor, za male pare bi dobili jako dobrog igraca, steta sto on LvGu nije interesantan pa ce ovaj tako najvjerovatnije u Arsenal. :cry:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.