Na početku sezone je bio plafon Liga i Kup pa onda kad je sezona odmakla plafon je bio Liga,Kup i 1/4 CL sad kad je sezona pri kraju plafon je Liga,Kup i 1/2 CL.Ako uđemo u finale biće to opet famozni plafon i da je to maximum.Triput ura za plafon.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ajd u redu je kritikovati odigraš loše izgubiš al' ova doza pesimizma mislim ovo nije dobro što vi radite.
Na početku sezone je bio plafon Liga i Kup pa onda kad je sezona odmakla plafon je bio Liga,Kup i 1/4 CL sad kad je sezona pri kraju plafon je Liga,Kup i 1/2 CL.Ako uđemo u finale biće to opet famozni plafon i da je to maximum.Triput ura za plafon.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ćao,bajern100 je napisao/la:ljudi moji neda mi se pisat zakleti sam Bayernovac preko 20 godina ali ono sinoć zaista nije bilo ni blizu
nekog osrednjeg recimo Holanndskog kluba, Sevilja nas je rasula a nakon 20-ak minuta ja više nisam gledao tekmu
samo sam pratio rezultat preko neta..mislim ove godine polufinale plafon svih plafona..daj Bože da griješim ali..
- bavaracmujo
- Kontakt:
Odlicno napisano, svaka cast.Saurman je napisao/la:Ajd u redu je kritikovati odigraš loše izgubiš al' ova doza pesimizma mislim ovo nije dobro što vi radite.![]()
-
schickeria
- Kontakt:
Jest box to box ali je svajni i kreativac i dobar u iznosenju lopte sto Vidal nije.Na to sam aludirao ,tada nas ne bi oni mucili do 35minute .sljivo je napisao/la:Pa Vidal je btb igrač pa smo imali problema na Seviljin presing. Ključ (problema) je to što je Thiago bio visoko dok nije igrao James, a kad je James ušao ovaj se vratio više nazad i onda je počeo da čuva loptu, a i Sevilja nakon prvog poluvremena nije imala snage da nastavi u istom tempu.schickeria je napisao/la:Jucers njim ne bi imali tolike probleme prvo poluvrijeme.
Ono što je Sevilja igrala u prvom poluvemenu je velik rizik, koji se mogao isplatiti da je onaj pogodio zicer i da je tekma otišla recimo na 2:0. Nakon onog autogola oni su bili gotovi. Jupp je samo trebao to da ekipa stane na loptu i da ih umara drugih 45 minuta.
Bernat jeste loš ali pobogu on nikad ne igra, dok ovamo Rafko i Kimmich dijele minute, to je velika prednost i velika razlika. I još nešto, mislio sam da to nikad neću reći ali Rafko je doktor za Kimmicha na bekovskoj poziciji. Više je Rafko uradio u napadu na kontra nozi za poluvrijeme nego ovaj u čitavoj tekmi. Sve što zna je neki ubačaj koji ja mogu pokupiti.
Kimmich igra skroz dobru sezonu nema prostora prevelikoj kritici
Da, bilo bi razlike a ne toliko da sad preokrene situaciju u našu korist. Švajni je puno osjetljiviji na lopti i kao takav bi bio, danas, puno vrijedniji igrač.
Vidal je vrhunski igrač ali moraš ga postaviti u pravi sistem i u jedan, dva načina igre, sve ostalo je harakiri za klub za koji igra. To je igrač haosa, trke, borbe i danas su sve manje na cijeni, upravo radi (ne) kontrole lopte i pozicioniranja kad si pod presingom, što smo mogli vidjeti sinoć. Kad je Čile trenirao Bielsa je istog klupirao upravo radi stvari o kojima govorimo, rekao mu je da ništa ne sluša šta treba da radi, igra svoju igru i samo pravi haos na terenu. E zamisli kad ti tog igrača daju u ruke a ti se zoveš Pep Gvardiola.
Vidal je vrhunski igrač ali moraš ga postaviti u pravi sistem i u jedan, dva načina igre, sve ostalo je harakiri za klub za koji igra. To je igrač haosa, trke, borbe i danas su sve manje na cijeni, upravo radi (ne) kontrole lopte i pozicioniranja kad si pod presingom, što smo mogli vidjeti sinoć. Kad je Čile trenirao Bielsa je istog klupirao upravo radi stvari o kojima govorimo, rekao mu je da ništa ne sluša šta treba da radi, igra svoju igru i samo pravi haos na terenu. E zamisli kad ti tog igrača daju u ruke a ti se zoveš Pep Gvardiola.
Momci kad se kiglsi vraca.sinoc rutinski protiv sevilje jes da su nas bili malo pritisli u p.poluvremenu ali smo ih dokrajcili u stilu najvecih sto i jesmo u svjetu.u minkenu zavrsetak posla a onda daj mrtve halase i ofsajda da im vratimo sa kamatom za onu proslosezonsku reziranu kradju

Pravda za Tyson Furya

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Slicnu gresku radi Pep nocas kao i Jupp sinoc.
Samo ovi zabijaju, za razliku od Seville, a Pep nije Juppovog iskustva da ovo okrene?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne vrijeđaj Heynckesa, ne poredi ga s tom prevarom od trenera 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pep nas je unazadio a Don Jupp povratio u zivot. Celava prevara nikada nece biti kao Don Jupp ili neki drugi trener iz one stare garde trenera.Bundesliga je napisao/la:Ne vrijeđaj Heynckesa, ne poredi ga s tom prevarom od trenera
Tek sad licimo na stroj.
- Barbarossa
- Kontakt:
Kloop vs Jupp opet !!!!
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Nakon sto se ćelavac opet izblamiro, a Kroos uputio 94 tacna od 98 dodavanja je li izgledno da Madrid opet brani titulu?Barbarossa je napisao/la:Kloop vs Jupp opet !!!!
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- Barbarossa
- Kontakt:
Madrid svakako brani titulu ne sumnjam ni sekunde , teško se izdignuti iznad dominacije njemačkog terminatora i još jednog čarobnjaka iz čuvenog ilirskog plemena DalmataJeftha je napisao/la:Nakon sto se ćelavac opet izblamiro, a Kroos uputio 94 tacna od 98 dodavanja je li izgledno da Madrid opet brani titulu?Barbarossa je napisao/la:Kloop vs Jupp opet !!!!
Međutim ovo govorim za halbfinale, dobar bi duel bio Bayern Liverpool
Real, Liverpool i Bayern u polufinalu. Pa ako Barcelona ne osvoji, na aparatima sam do daljnjeg.Barbarossa je napisao/la:Madrid svakako brani titulu ne sumnjam ni sekunde , teško se izdignuti iznad dominacije njemačkog terminatora i još jednog čarobnjaka iz čuvenog ilirskog plemena DalmataJeftha je napisao/la:Nakon sto se ćelavac opet izblamiro, a Kroos uputio 94 tacna od 98 dodavanja je li izgledno da Madrid opet brani titulu?Barbarossa je napisao/la:Kloop vs Jupp opet !!!!
Međutim ovo govorim za halbfinale, dobar bi duel bio Bayern Liverpool
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Barbarossa
- Kontakt:
pa i ne čudi obzirom da navijaš za 75 klubova
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nemoj tako, nisi ni ti dalekoBarbarossa je napisao/la:pa i ne čudi obzirom da navijaš za 75 klubova
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Barbarossa
- Kontakt:
ali ja to radim iskreno kahvaLillard je napisao/la:nemoj tako, nisi ni ti dalekoBarbarossa je napisao/la:pa i ne čudi obzirom da navijaš za 75 klubova
Momci, omašili ste temu
viewtopic.php?f=61&p=6403686#p6403686 
Ovdje samo o novoj Juppovoj tripleti možete da pišete.
Ovdje samo o novoj Juppovoj tripleti možete da pišete.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.