hebo ti lafo navijača koji samo zna pljunuti, a ne zna pohvaliti. eto toliko od mene.rodom s Mejtaša je napisao/la:
Izvini za pravopis ako sam koje dijete koje ovo čita mogao odvesti na stranputicu. S Mejtaša sam (OŠ SSK) i nije se puno pažnje pridavalo na izgovor č i ć i sl. Izvanjavam se i za ne davanje pohvala nakon Šerifa (jer eto to ispade najveći problem u svemu ovome), ali nisam mogao što iz tehničkih što iz geografskih razloga. Kad su se ti razlozi riješili već je legla fasunga od č.if.u.ta. tako da nije ni imalo nekog smisla.
Pozdrav i ostaj mi sretan, blago tebi i sličnima. Da su se navijači Želje kroz istoriju zadovoljavali mrvicama i da nisu težili uvijek većem ne bi nas nakon Torpeda više nio bilo. Nikad, ali nikad protiv svog kluba neću reči niti sam rekao, ali protiv raznih protagonista koji se prave većim od Želje, hoću itekako.
i dotakao si se i beskonačno puta ispričane šuplje priče šta je bilo prije rata...bolan, '85 smo mi za češku bili amerika, a sad je obratno. kako klubovi da funkcionišu kad ništa u državi i društvu ne funkcioniše, kako to racionalno očekivati? da ne govorim o tome da igrač nije mogao otići prije 28. godine iz zemlje, ja sam prije jedno 15 dana postavio našu ekipu kakva bi bila da je to i sad tako, opušteno bi se opet borili za polufinale kupa uefa. al' kakva država, takva i liga i klubovi.
jedno je bolan racionalna kritika, evo svi mi pišemo šta mi mislimo da ne štima i da bi trebalo mijenjati, svi pišemo za koga mislimo da bi trebao igrati...a drugo je pljuvanje.