FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
schickeria
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pep nikad neće naučiti da ne može uvijek i svugdje forsirati svoju igru bez ikakve prilagodbe.
Vec petu sezonu ispada na isti način i ispadati ce jos pet.Njegov problem je sto je veci cruyf od cruyfa.
Vec petu sezonu ispada na isti način i ispadati ce jos pet.Njegov problem je sto je veci cruyf od cruyfa.
Potrošit pola milijarde ojra i ostat bez šuta na gol to treba znati, nemre to svako. Ipak, utakmica je daleko od riješene, biće svašta u uzvratu.
Inače, dosta se pisalo o Bernatu, s pravom, ali što bi tek rekli navijači Seville za svoje bekove. Bernat je bar bio kod Sarabie, a Thiago je bio sam samcat na pet metara od gola, nije bilo nikog u krugu dva metra. A i na drugom boku je Navas bio katastrofa, ne samo zbog autogola.
Inače, dosta se pisalo o Bernatu, s pravom, ali što bi tek rekli navijači Seville za svoje bekove. Bernat je bar bio kod Sarabie, a Thiago je bio sam samcat na pet metara od gola, nije bilo nikog u krugu dva metra. A i na drugom boku je Navas bio katastrofa, ne samo zbog autogola.
- Bayern@heart
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
TM izvrsio update cijena, Lewat €90mil, James €65mil, Thomas/Kimmich €55mil itd. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
schickeria
- Kontakt:
E sad budi pametan.Ulozili smo 70miliona u novi kamp da bi izbacivali igrace za prvi tim a evo izgleda da nas napustaju tri najveća talenta.
Dorsch,winzheimer i mai
Dorsch,winzheimer i mai
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pranje novca, mora se na neki nacin opravdati novo zvucno pojacanje, ljetno naravno.schickeria je napisao/la:E sad budi pametan.Ulozili smo 70miliona u novi kamp da bi izbacivali igrace za prvi tim a evo izgleda da nas napustaju tri najveća talenta.
Dorsch,winzheimer i mai
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
You know what's crazy Jupp has only played 4 seasons as coach in CL
97-98 season with Real WON CL
11-12 season with Bayern lost in the CL final
12-13 season with Bayern WON CL
17-18 season with Bayern seems headed towards a SF
97-98 season with Real WON CL
11-12 season with Bayern lost in the CL final
12-13 season with Bayern WON CL
17-18 season with Bayern seems headed towards a SF
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Znaci gubi u finalu sad? 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Dobivate u polufinalu Liverpool koji će nekako proći City (puno teže nego što to sad izgleda), a u finalu gubite od Barce koja će u drugom polufinalu proći Reala.
Sasvim je svejedno koga će dobiti u 1/2 Bayern se može nositi sa svima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nafakski zrijeb ce nam donijeti titulu, prakticki 3 ozbiljne tekme ove sezone sa Juppom; polufinale i finale.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U slucaju da se dokopamo finala, na raspolaganju bi imali Comana. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Real najjači kao što sam i mislio. Njihovi bekovi su ono što ih čini toliko jakim, posebno Marcelo njihov glavni igrač,
njihova glavna uzdanica u zadnje dvije titule.
Onda idemo mi, pa Barca, to je to.
Treba prvo proći Sevillu, a onda u polutki najbolje da Barca i Real nekako između sebe odluče, još bolje kad bi Barca tu do iznenađenja.
Nakon 3 dana slegli se utisci od utorka, nisu ljudi svjesni koliko je ono važna pobjeda, koliko govori o našoj kompaktnosti i snazi,
pobijediti na onakav način u onako teškoj utakmici to je stvar godina, iskusta i rutine, nije to mala stvar.
Također prisustvujemo zadnjim atomima snage Robberija, treba to ispratiti kako treba,
iz ove pozicije sad mislim da je ovo 2 mjeseca još to što se njih tiče,
bilo je pitanje da li će Jup ostati, a kako neće, neće ni oni skoro sam siguran,
samo bi zadali nepotrebne probleme novom treneru.
Valjda bude sudbine da to urade u stilu, već im se vratilo za nesretno finale kontra Chelsea,
a sad im se ostaje dužno za one 3 godine Pepa Gvardiole i prošla godina velike krađe.
njihova glavna uzdanica u zadnje dvije titule.
Onda idemo mi, pa Barca, to je to.
Treba prvo proći Sevillu, a onda u polutki najbolje da Barca i Real nekako između sebe odluče, još bolje kad bi Barca tu do iznenađenja.
Nakon 3 dana slegli se utisci od utorka, nisu ljudi svjesni koliko je ono važna pobjeda, koliko govori o našoj kompaktnosti i snazi,
pobijediti na onakav način u onako teškoj utakmici to je stvar godina, iskusta i rutine, nije to mala stvar.
Također prisustvujemo zadnjim atomima snage Robberija, treba to ispratiti kako treba,
iz ove pozicije sad mislim da je ovo 2 mjeseca još to što se njih tiče,
bilo je pitanje da li će Jup ostati, a kako neće, neće ni oni skoro sam siguran,
samo bi zadali nepotrebne probleme novom treneru.
Valjda bude sudbine da to urade u stilu, već im se vratilo za nesretno finale kontra Chelsea,
a sad im se ostaje dužno za one 3 godine Pepa Gvardiole i prošla godina velike krađe.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Juventus could reportedly sign Juan Bernat from #FCBayern this summer, as the German giants target Jonas Hector.
Uz Bernata im poslati jos kobasica i pive kao zahvalu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imamo odlicnu saradnju sa mafijom.
Costa vec ide, sad jos Bernat. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pametan je Jupko, nije se on dzaba vratio iz penzije.
Jupp: "Izlazeći iz hotela bio sam u liftu sa starijim bračnim parom. Nosio sam Bayernovu torbu. Gospođa me sva sretna pitala: "Ti navijas za Bayern?"
Odgovorio sam: "Da, naravno."
1974---1975---1976---2001---2013---2020