Ja ba. U Bukureštu da nije bilo vas plavih malih da niste stali na ogradu vjerujem da bi nas ovi ubili. Vi ste naši spasioci. Spasioci BHF-a i ostalih ljudi

Ja ba. U Bukureštu da nije bilo vas plavih malih da niste stali na ogradu vjerujem da bi nas ovi ubili. Vi ste naši spasioci. Spasioci BHF-a i ostalih ljudi
Jest **** jednu jedinuferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:16Mislio sam da je Vici prioritet da napakosti bošnjačkim klubovima, al haman više mrzi ove komunističke![]()
Ne do Bog da repka zaigra u Tz navijači bi počeli pjevat hej sloveni umjesto jedna si jedina![]()
Hajde dođite, al sviMocMahale444 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:23senjak istresao bih te iz cipela zivota mi. Znaci ne bi te mater prepoznala gurabije mi.
Igra repka u Tz, samo ti to slabo izgleda pratiš...ferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:16Mislio sam da je Vici prioritet da napakosti bošnjačkim klubovima, al haman više mrzi ove komunističke![]()
Ne do Bog da repka zaigra u Tz navijači bi počeli pjevat hej sloveni umjesto jedna si jedina![]()
Ovi što pjevaju nisu pravi TuzlaciSky9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:39Igra repka u Tz, samo ti to slabo izgleda pratiš...ferroviere87 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:16Mislio sam da je Vici prioritet da napakosti bošnjačkim klubovima, al haman više mrzi ove komunističke![]()
![]()
Ko ce lezati u zatvoru zbog kozoyeba ali jednu seriju ti sloziti sevap bi bio.senjak075 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:39Hajde dođite, al sviMocMahale444 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:23senjak istresao bih te iz cipela zivota mi. Znaci ne bi te mater prepoznala gurabije mi.![]()
Vratite Mladost DK , a Želji oduzet licencu i mirna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, bvsic, Cuspajz, JavierBosnia, jurisicduska, leo1946, mma_hz, nedimmmm1337, rishovski, Vanja8, Zeko87 i 42 gosta.