Nikog ja ne podjebavam, to što si se ti pronašao u postu o kujicama više govori o tebi. Zar ne?Sariel je napisao/la:Ti nemas pravo glasa.kad pocnes navijat za svoj klub lokalni kompleksas jedan onda mozda.
Dotad.odje baus miki maus.u skokovima.
Sramoto jedna sramotna.
Fuj.
Ono nekog naslo podjebavat.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dok je streama na stadion me nikakvi dresovi prvući ne mogu! A i ne izlazim mnogo otkako ste me upozorili na slanje profila Zuliću! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Gdje si ba? Nema te ko zejtina u ratu.Beduin je napisao/la:
Nisi bio ni za 4:20 nadam se da nisi prestao dimiti.
@Medik
Jole voli plave, bordo nikad u modi nije bilo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne.nisi me shvatio.tebi se obracam.tvoja sorta prodanih dusa je gora od cinkarosa.glumis fraera zajebanta ovde a jedan si od onih na koje se navijaci najvise gnusaju...Raonffa je napisao/la:Nikog ja ne podjebavam, to što si se ti pronašao u postu o kujicama više govori o tebi. Zar ne?Sariel je napisao/la:Ti nemas pravo glasa.kad pocnes navijat za svoj klub lokalni kompleksas jedan onda mozda.
Sramoto jedna sramotna.
Fuj.
A klub ti mozda u pl udje.sta ces onda.? Bit prodana dusa i dalje???
O čemu ti? Ja odrastao uz Želju bolan, al' nije to tema.Sariel je napisao/la:Ne.nisi me shvatio.tebi se obracam.tvoja sorta prodanih dusa je gora od cinkarosa.glumis fraera zajebanta ovde a jedan si od onih na koje se navijaci najvise gnusaju...Raonffa je napisao/la:Nikog ja ne podjebavam, to što si se ti pronašao u postu o kujicama više govori o tebi. Zar ne?Sariel je napisao/la:Ti nemas pravo glasa.kad pocnes navijat za svoj klub lokalni kompleksas jedan onda mozda.
Sramoto jedna sramotna.
Fuj.
A klub ti mozda u pl udje.sta ces onda.? Bit prodana dusa i dalje???
Zašto se smatraš bordo kujicom?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fuj fuj.ne obracaj mi se.povraca i se od tebe.ko da si gubav tita mi.
Fuj fuj fuj...
Koja pizda
Fuj fuj fuj...
Koja pizda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Fuj fuj.ne obracaj mi se.povraca i se od tebe.ko da ri gubav tita mi.
Fuj fuj fuj...
Koja pizda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Medikament
- Kontakt:
sariel kujica
slaže se oca mi 
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Od svih brnja na temi ti si mi najdraži. Imaš li šta Sarajevsko u sebi?belosevic28 je napisao/la:Jel to te g-din @Hrasno protjerao u Olovo? Ne prozivam te ja, nego on...vidim ni odgovoriti mu na post ne smijes. Piiiiiiiccccccccc.kkkiiiiiiiiiiiiccceeee
Čuj "g-din" Hrasno.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 apr 2017, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
@Kuj Edit:@Sariel
Pa nemoj me onda citirati i gotovo, ti si mene citirao prvi ne ja tebe. I nisam ti ja kriv što te istina boli
Pa nemoj me onda citirati i gotovo, ti si mene citirao prvi ne ja tebe. I nisam ti ja kriv što te istina boli
- Medikament
- Kontakt:
ima kitu kad mu ga derpći složiNeandertalac je napisao/la:Od svih brnja na temi ti si mi najdraži. Imaš li šta Sarajevsko u sebi?belosevic28 je napisao/la:Jel to te g-din @Hrasno protjerao u Olovo? Ne prozivam te ja, nego on...vidim ni odgovoriti mu na post ne smijes. Piiiiiiiccccccccc.kkkiiiiiiiiiiiiccceeee
sloboda72 je napisao/la:
-
belosevic28
- Kontakt:
Nemam u sebi imam na sebi , daine schvester voli goreNeandertalac je napisao/la:Od svih brnja na temi ti si mi najdraži. Imaš li šta Sarajevsko u sebi?belosevic28 je napisao/la:Jel to te g-din @Hrasno protjerao u Olovo? Ne prozivam te ja, nego on...vidim ni odgovoriti mu na post ne smijes. Piiiiiiiccccccccc.kkkiiiiiiiiiiiiccceeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Neandertalac
- Kontakt:
Uh kako bi ti malu rastrgobelosevic28 je napisao/la:Nemam u sebi imam na sebi , daine schvester voli goreNeandertalac je napisao/la:Od svih brnja na temi ti si mi najdraži. Imaš li šta Sarajevsko u sebi?belosevic28 je napisao/la:Jel to te g-din @Hrasno protjerao u Olovo? Ne prozivam te ja, nego on...vidim ni odgovoriti mu na post ne smijes. Piiiiiiiccccccccc.kkkiiiiiiiiiiiiccceeeeMoze kafa izmirenja za ovo, morao sam jbg
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Nemoj molim te mahati, imate vise navijaca iz batića nego iz centra odakle si ti naravno.MortemHz je napisao/la:Sariel je napisao/la:Fuj fuj.ne obracaj mi se.povraca i se od tebe.ko da ri gubav tita mi.
Fuj fuj fuj...
Koja pizda
Sariel lagano, reko ti je da navija za Želju i gotova prica.
idi druze na teme lige 5ce pa prosipaj pametne. Idem i ja tamo ako hoces ali nemoj baljezgat ovdJe.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 21 apr 2017, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
belosevic28
- Kontakt:
Zeniti me neces, jer nisam gay kao ti. Ustvari vise nezz jesi li gay ili pickica koja ne smije odgovoriti na post...hahahah
- Beduin
- Kontakt:
Nema me ko bodova u Slobodi.MocMahale444 je napisao/la:Gdje si ba? Nema te ko zejtina u ratu.Beduin je napisao/la:
Nisi bio ni za 4:20 nadam se da nisi prestao dimiti.
Teglim buraz, otimam "bendzamine". Evo me na godisnjem, znas kako Bahattee kaze: "sjedim u kutku miran, totalno skuliran".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta ti je budalice, pa ja to za tvoje dobro. Reci mi kakve voliš, je li da je lijepa ili dobra za kućebelosevic28 je napisao/la:Zeniti me neces, jer nisam gay kao ti. Ustvari vise nezz jesi li gay ili pickica koja ne smije odgovoriti na post...hahahah
Hoćeš nas zvati na svadbu da ti se ispovraćam na mušemu
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- escobarpablo
- Kontakt:
Platio mu Hrasno kafu u Tuborgu, ovaj završio u hitnoj na Socijalnombelosevic28 je napisao/la:Gdje je neandertalko, nije valjda popio sudbonosnu kafu u Tuborgu :hmmm:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo i glavnog debila teme. Sad će jedan drugog citirati i smijati seescobarpablo je napisao/la:Platio mu Hrasno kafu u Tuborgu, ovaj završio u hitnoj na Socijalnombelosevic28 je napisao/la:Gdje je neandertalko, nije valjda popio sudbonosnu kafu u Tuborgu :hmmm:
The Olovo and The Debil Champion
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
belosevic28
- Kontakt:
Vidis da ne zna sta pise, da hoce mu doci Hrasno da ga usutkaescobarpablo je napisao/la:Platio mu Hrasno kafu u Tuborgu, ovaj završio u hitnoj na Socijalnombelosevic28 je napisao/la:Gdje je neandertalko, nije valjda popio sudbonosnu kafu u Tuborgu :hmmm:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.