To ti tek sad pročitao njegove postove? Heh. Ublehaš.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:57Zanimljivo kako na početku sezone govori da će dobar trener naplatit nerad nekih ljudi, da u Mostaru nećemo bodova uzet, da nemamo sekund jedan bolju ekipu nego prošle sezone a sada tvrdi da imamo najjaču ekipu u zadnje vrijeme, da je trener loš, da 4 ispadaju i da ćemo se boriti za opstanak hahahahahahahahahahahahahahahahhahahaaha. dnevnica je čudo.dubioza144 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:10Ni u mostaru mi necemo bodova uzet, a i sta ocekivat kad nemamo sekund jedan bolju ekipu nego sto smo imali prosle sezone a do kraja smo se borili za opstanak s tim samo sto ove sezone 4 ekipe ispadaju, plaćali bi Ljajica a nismo u stanju dovest 2 igraca koja trener zeli od kako je stigo u klub na svakoj izjavi naglasava da zeli 2 3 igraca a sto je najgore nama trebaju stoper, napadač, krilo ako mislimo ista ozbiljnije ove ostale pozicije su koliko toliko okej, steta je samo sto ce na kraju dobar trener naplatit nerad ovih sto ne mogu nafatat 3 igrac pogotovo sad kad im je savez otvorio trziste na siroko
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ovo pod bold koji jad od covjeka moras biti ovako da kazes za jug, i ovakav hameljn se naziva navijacem zeljeznicaraArgentina je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:48Na jugu je vise narkomana i ima vise policijskih krivicnih nego pismenih ljudi. O zubima i da ne govorim.
Cuj bolje jug nego zapadPa i zapad kakav god, bolji je od juga u svakom slucaju. Dobro mi postojimo kao klub s obzirom kako se rezonuju stvari.
Ako je prosjek 8000, a na jugu bude 1000. Po cemu da njihov glas bude jedini bitan, pri tome ih pola ulazi bez karata i prave stetu klubu sa kaznama da klub ima minus od te tribine. Ali eto, po nekima treba da vode klub.

I da su takvi su veci ljudi od tebe i takvih kao ti miševa
- Riquelme1921
- Kontakt:
Pričaš o onom zapadu koji je Bašiću psovao kćerku koja nema ni 10 godina? A zna se ko je to radio. Takve uvrede je dobio da je čovjek pobjegao na drugu klupu jer nije mogao slušati. A sve to radi talova uprave sa Arapima. Taj zapad? Eh pa poserem ti se na taj zapad. Pola njih tu glavešine koje su nam više zla donijeli nego dobra.Argentina je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:48Cuj bolje jug nego zapadPa i zapad kakav god, bolji je od juga u svakom slucaju.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Jel realno da se i dalje prica o treneru kao najvecem problemu ovog kluba, evo kad vec poredite danasnju ekipu koja je igrala protiv sirokog sa nasom utakmicom uzmite i ovaj podatak
U napadu im igra Turkes, kad ne valja Turkes treneru se dovede Butic, kad mu je Butic u padu forme napadaca mu igra brzi Kyeremeh, kad se on umori od trcanja ulazi mu Gordeziani.
A kod nas u napadu igra Krpic a kad on ne igra na napadaca mozemo staviti onog sto ispaljuje strijele prema jugu kad da go ekipi koja je ispala iz lige u Novembru, ili mladog Lausevica.
I da ne ulazim sad od pozicije do pozicije sustina je ista, ljudi imaju kvalitetne zamjene i sirinu na svakom mjestu.
Fakat bih volio vidjeti koji to trener moze od ove nase skalamerije sto imamo napraviti nesto bolje, Mircevskog samo jos na golu nismo probali covjek jednostavno ne moze da se pokaze i da bude konkurentan, a doveden je da bude jedan od kljucnih igraca u vezi.
Bolje bi nam bilo da malo vise brinemo o tome da li je uprava odredila budzete za iducu sezonu, da li mozemo dovesti adekvatna pojacanja, hoce li se nesto promjeniti u nasoj skoli fudbala da pocnemo praviti igrace ponovo i ono najvaznije da li smo pronasli model za investitora i poceli da saljemo nasu ponudu ulagacima.
U napadu im igra Turkes, kad ne valja Turkes treneru se dovede Butic, kad mu je Butic u padu forme napadaca mu igra brzi Kyeremeh, kad se on umori od trcanja ulazi mu Gordeziani.
A kod nas u napadu igra Krpic a kad on ne igra na napadaca mozemo staviti onog sto ispaljuje strijele prema jugu kad da go ekipi koja je ispala iz lige u Novembru, ili mladog Lausevica.
I da ne ulazim sad od pozicije do pozicije sustina je ista, ljudi imaju kvalitetne zamjene i sirinu na svakom mjestu.
Fakat bih volio vidjeti koji to trener moze od ove nase skalamerije sto imamo napraviti nesto bolje, Mircevskog samo jos na golu nismo probali covjek jednostavno ne moze da se pokaze i da bude konkurentan, a doveden je da bude jedan od kljucnih igraca u vezi.
Bolje bi nam bilo da malo vise brinemo o tome da li je uprava odredila budzete za iducu sezonu, da li mozemo dovesti adekvatna pojacanja, hoce li se nesto promjeniti u nasoj skoli fudbala da pocnemo praviti igrace ponovo i ono najvaznije da li smo pronasli model za investitora i poceli da saljemo nasu ponudu ulagacima.
Curva Sud
Kako ga ne pere vise sa jugom i kaznama pisati svako malo. Idi na jug reci im da to ne rade i tacka.TefalTava je napisao/la: ↑08 maj 2025, 00:58Ovo pod bold koji jad od covjeka moras biti ovako da kazes za jug, i ovakav hameljn se naziva navijacem zeljeznicaraArgentina je napisao/la: ↑07 maj 2025, 20:48Na jugu je vise narkomana i ima vise policijskih krivicnih nego pismenih ljudi. O zubima i da ne govorim.
Cuj bolje jug nego zapadPa i zapad kakav god, bolji je od juga u svakom slucaju. Dobro mi postojimo kao klub s obzirom kako se rezonuju stvari.
Ako je prosjek 8000, a na jugu bude 1000. Po cemu da njihov glas bude jedini bitan, pri tome ih pola ulazi bez karata i prave stetu klubu sa kaznama da klub ima minus od te tribine. Ali eto, po nekima treba da vode klub.![]()
![]()
I da su takvi su veci ljudi od tebe i takvih kao ti miševa
Fk Željezničar.
Osnovni cilj Željezničara u narednoj sezoni je izlazak u Evropu i na polusezoni će se uraditi presjek stanja da se vidi da li se ide ka tom cilju, a ukoliko ne, saradnja će se preispitati.
07.07.2024.
Cilj ispunjen 95%
07.07.2024.
Cilj ispunjen 95%

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Utakmica protiv Slobode, starter Galic koji haman pa sigurno odlazi, Odinaka na klupi koji je vec sada mnogo bolji igrac od Galica sto se tice ofanzive i pri tome ima ugovor i u narednoj sezoni. I sjedi na klupi, a igra Galic. Isto se desilo protiv Sirokog u revansu, a znas da da Galic malo toga moze u napadu.
Sukilovic starter, lik koji je najgori od svih stopera koje imamo sto je tesko postici jer je konkurencija ozbiljna da budes najgori.
Radinovic lijevo i Lagumdzija na stoperu su logicni pokusaji. Huso na zadnjem veznom kada mi drzimo loptu je jos jedna fula, jer om to ne moze, sporo se oslobadja lopte, grijesi, jedam od losijih na terenu. Valjda je bilo logicno da probamo brazilca na stoperu ili na zadnjem veznom. Ah, ali nemama mjesta u zapisniku zbog drugog brazilca koji je dobio cak nekoliko minuta. Odinaka bi isto presjedio na klupi da se Galic nije povrijedio. Madzid opet ma krilu sto on ne moze da igra i to se ponavlja, onda imamo Markovica na stoperu
Lausevic i Sabic bez odigrane minute, Foco ni na klupi. Bas logicne odluke trenera.
Koliko cujem Denis je imao instrukciju da igraju oni koji su dobili manje minita do sada i on to na kraju ne uradi.
Znaci, po meni, da skuplja bodove za CV i da nema namjeru ostati. Sretno, zivio i sve najbolje. Nije da se ne slazem, al da se ne ponavljam.
Sukilovic starter, lik koji je najgori od svih stopera koje imamo sto je tesko postici jer je konkurencija ozbiljna da budes najgori.
Radinovic lijevo i Lagumdzija na stoperu su logicni pokusaji. Huso na zadnjem veznom kada mi drzimo loptu je jos jedna fula, jer om to ne moze, sporo se oslobadja lopte, grijesi, jedam od losijih na terenu. Valjda je bilo logicno da probamo brazilca na stoperu ili na zadnjem veznom. Ah, ali nemama mjesta u zapisniku zbog drugog brazilca koji je dobio cak nekoliko minuta. Odinaka bi isto presjedio na klupi da se Galic nije povrijedio. Madzid opet ma krilu sto on ne moze da igra i to se ponavlja, onda imamo Markovica na stoperu

Koliko cujem Denis je imao instrukciju da igraju oni koji su dobili manje minita do sada i on to na kraju ne uradi.
Znaci, po meni, da skuplja bodove za CV i da nema namjeru ostati. Sretno, zivio i sve najbolje. Nije da se ne slazem, al da se ne ponavljam.
Nista hajmo se zalit sto će pitari osvojit kup a mi otic u Evropu.Nije pošteno.Ko bude 5 na tabeli nek on igra.Bice nam lakse.Oni nas nisu odveli nego mi zahvaljujuci 4 mjestu.Kraj price.Opet će te svi doc na Grbavicu i napunit stadion jer onda necete kontakt kako smo tu dosli.Vozdra.
- dubioza144
- Kontakt:
Koju tribinu cemo pitat za novog trenera na kraju sezoneLevin je napisao/la: ↑08 maj 2025, 00:03To ti tek sad pročitao njegove postove? Heh. Ublehaš.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 23:57Zanimljivo kako na početku sezone govori da će dobar trener naplatit nerad nekih ljudi, da u Mostaru nećemo bodova uzet, da nemamo sekund jedan bolju ekipu nego prošle sezone a sada tvrdi da imamo najjaču ekipu u zadnje vrijeme, da je trener loš, da 4 ispadaju i da ćemo se boriti za opstanak hahahahahahahahahahahahahahahahhahahaaha. dnevnica je čudo.dubioza144 je napisao/la: ↑04 avg 2024, 12:10Ni u mostaru mi necemo bodova uzet, a i sta ocekivat kad nemamo sekund jedan bolju ekipu nego sto smo imali prosle sezone a do kraja smo se borili za opstanak s tim samo sto ove sezone 4 ekipe ispadaju, plaćali bi Ljajica a nismo u stanju dovest 2 igraca koja trener zeli od kako je stigo u klub na svakoj izjavi naglasava da zeli 2 3 igraca a sto je najgore nama trebaju stoper, napadač, krilo ako mislimo ista ozbiljnije ove ostale pozicije su koliko toliko okej, steta je samo sto ce na kraju dobar trener naplatit nerad ovih sto ne mogu nafatat 3 igrac pogotovo sad kad im je savez otvorio trziste na siroko
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
dubioza144 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 06:49Koju tribinu cemo pitat za novog trenera na kraju sezone
Valjalo bi da bar malo popustiš, da ne moramo na baš svakoj stranici čitati po pet tvojih postova.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Biće para od Evrope, ostaju trener i uprava.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Znači i Dino Đurbuzović je prošle godine skupljao bodove za CV jer je gurao gerijatriju a izborili opstanak 5 kola prije kraja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:16Utakmica protiv Slobode, starter Galic koji haman pa sigurno odlazi, Odinaka na klupi koji je vec sada mnogo bolji igrac od Galica sto se tice ofanzive i pri tome ima ugovor i u narednoj sezoni. I sjedi na klupi, a igra Galic. Isto se desilo protiv Sirokog u revansu, a znas da da Galic malo toga moze u napadu.
Radinovic lijevo i Lagumdzija na stoperu su logicni pokusaji. Huso na zadnjem veznom kada mi drzimo loptu je jos jedna fula, jer om to ne moze, sporo se oslobadja lopte, grijesi, jedam od losijih na terenu. Valjda je bilo logicno da probamo brazilca na stoperu ili na zadnjem veznom. Ah, ali nemama mjesta u zapisniku zbog drugog brazilca koji je dobio cak nekoliko minuta. Odinaka bi isto presjedio na klupi da se Galic nije povrijedio. Madzid opet ma krilu sto on ne moze da igra i to se ponavlja, onda imamo Markovica na stoperuLausevic i Sabic bez odigrane minute, Foco ni na klupi. Bas logicne odluke trenera.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- dubioza144
- Kontakt:
Citaj onu gdje pises 10 po straniciVirtu4l je napisao/la: ↑08 maj 2025, 07:51dubioza144 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 06:49Koju tribinu cemo pitat za novog trenera na kraju sezone
Valjalo bi da bar malo popustiš, da ne moramo na baš svakoj stranici čitati po pet tvojih postova.![]()

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Ja se samo nadam da ce svi podrzati novog trenera
Ispunjena Grbavica u Europi

Ispunjena Grbavica u Europi

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Fočo i Šabić ti nisu mogli igrati zbog finala Omladinskog kupa i to se pokazalo kao ispravno. Simoni, koliko znam, još nije dobio italijanske papire i imao si već tri stranca u ekipi.Riquelme1921 je napisao/la: ↑08 maj 2025, 09:41Znači i Dino Đurbuzović je prošle godine skupljao bodove za CV jer je gurao gerijatriju a izborili opstanak 5 kola prije kraja.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 maj 2025, 03:16Utakmica protiv Slobode, starter Galic koji haman pa sigurno odlazi, Odinaka na klupi koji je vec sada mnogo bolji igrac od Galica sto se tice ofanzive i pri tome ima ugovor i u narednoj sezoni. I sjedi na klupi, a igra Galic. Isto se desilo protiv Sirokog u revansu, a znas da da Galic malo toga moze u napadu.
Radinovic lijevo i Lagumdzija na stoperu su logicni pokusaji. Huso na zadnjem veznom kada mi drzimo loptu je jos jedna fula, jer om to ne moze, sporo se oslobadja lopte, grijesi, jedam od losijih na terenu. Valjda je bilo logicno da probamo brazilca na stoperu ili na zadnjem veznom. Ah, ali nemama mjesta u zapisniku zbog drugog brazilca koji je dobio cak nekoliko minuta. Odinaka bi isto presjedio na klupi da se Galic nije povrijedio. Madzid opet ma krilu sto on ne moze da igra i to se ponavlja, onda imamo Markovica na stoperuLausevic i Sabic bez odigrane minute, Foco ni na klupi. Bas logicne odluke trenera.
Minute nisu jedino dobili Laušević, Trogrančić i Mahmić. Ne znam koliko uopšte na Trogrančića računaju i hoće li biti u rosteru za sljedeću sezonu mada bi ga volio vidjeti da zaigra bar jednu utakmicu kad je već tu. Mahmić je morao ohladiti nakon derbija.
Jedini mi je upitnik za Lauševića i Dangubića mada pitanje je šta sve stoji u ugovoru kod Dangubića.
Što se tiče Markovića na štoperu mislim da se tu prije probavao Radinović jer bi moglo da se desi da jedini produži ugovor.
Djeluješ zadovoljno. Heh.

Znaš ko dolazi?
Daj nam neki hint, a GRB će biti prepuna

Forza Željo
Željo je šampion
Željo je šampion
-
- Kontakt: