FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Važna 3 boda, bez neke posebne igre su tu. Bez obzira na nikad goru situaciju u klubu, ustat pa reči Manijaci! Klub ima ime, najbolje navijače, najbolju infrastrukturu, tradiciju, legende, prijatelje... klub će se dići i vratiti se na stare staze slave, prije ili kasnije, moramo se strpiti.
Volim te Željo.
Volim te Željo.
- NerminFatic
- Kontakt:
1,6-2 miliona KM od Amira je dovoljno da i Eldin lakse zakoraci s investicijom u Zelju! 

Nemoj sad nista ako dusmani namirisu te pare sabotirati ceNerminFatic je napisao/la: ↑22 nov 2021, 22:091,6-2 miliona KM od Amira je dovoljno da i Eldin lakse zakoraci s investicijom u Zelju!![]()

Dogan je u TX Galaxyu ima funkciju direktora gdje je direktno povezan sa trenerom Seadom Ramovićem. Dogan je dva puta bio direktor omladinskog pogona od 2000 do 2002 i od 2008 do 2015. godine. Admir Adžem u Al Waslu ima funkciju direktora omladinske škole i ujedno je trener U17 ekipe. Sejfudin Tica je trenutno direktor i ujedno glavni trener Golden Shoes fudbalske akademije u Sarajevu.
Nama je pored novog direktora omladinskog pogona potreban i sportski direktor, kakva god da je situacija mora se malo gledati na neke stvari da se klub unaprijedi. Ne sviđa mi se što treneri imaju potpuno odriješene ruke da dovode igrače ipak bi trebalo raditi u suradnji sa nekim moji neki prijedlozi za sportskog direktora bili bi Dalibor Šilić ili Nenad Starovlah i možda Zajko Zeba ali najprije bih Šilića jer u Širokom je radio odličan posao, rijetko je bilo igrača sa kojim je promašio, uvijek su tu bili u vrhu, da su imali podršku vlasti i da su imali veći budžet sigurno su mogli biti prvaci.
Nama je pored novog direktora omladinskog pogona potreban i sportski direktor, kakva god da je situacija mora se malo gledati na neke stvari da se klub unaprijedi. Ne sviđa mi se što treneri imaju potpuno odriješene ruke da dovode igrače ipak bi trebalo raditi u suradnji sa nekim moji neki prijedlozi za sportskog direktora bili bi Dalibor Šilić ili Nenad Starovlah i možda Zajko Zeba ali najprije bih Šilića jer u Širokom je radio odličan posao, rijetko je bilo igrača sa kojim je promašio, uvijek su tu bili u vrhu, da su imali podršku vlasti i da su imali veći budžet sigurno su mogli biti prvaci.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Neiskusno si izostavio Borac. Oni mogu sta žele. Ove sezone poklanjaju titulu svojim sportsko-politickim prijateljima (iako su to oni ove sezone i zaslužili), zbog izostanka igranja Evrope prošle sezone, ali i kao omaž novonastalom političkom prijateljstvu.
Borac da hoće, može kasapiti Zrinjski kartonima svako kolo, sebi dijeliti penale, ne zaluđujte se da ne mogu, mogu sve.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Admir Džubur! Živio si Željezničar predsjedniče..
Nadam se da ce se sjetiti ovi sa zvanicne...
Nadam se da ce se sjetiti ovi sa zvanicne...
Hajmo svi nazad.Coca Seha Dzeko Baja Hodzic Grahovac Visca.Amerikanac to zemo pitku.Nigdje nije ljepse ko na hramu fudbala.Sta je sa pregovorima.Ili jos nisu ni poceli.Valjda ce do nove nesto bit.Mojne mi cekanja halo dosta vise.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ma taj ako se vrati, vratit će se kao i svaki Željovac do sada, iz ljubavi i za 15 milja mjesečno.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Dzaba nema nama pomoci,toliko se puta opekli i opet se neki povratnici prizeljkuju 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Ja odgovorno tvrdim da jedini ako se ikada vrati, a obećao je da hoće, koji bi igrao iz ljubavi je Ibro Šehić. Svi ostali, što kaže @strikewarzone, će doći iz "ljubavi" za cenera mjesečno.
Željezničar za život cijeli!
- NerminFatic
- Kontakt:
Coca bi nam bio pojacanje sigurno i sa 36 godina, bolji od Kosorica, a niko jos ne zna ima li bas velika potrazivanja. Dobro bi bilo cuti sta on misli o tome. Mediji nekad mogu odigrati pola posla.
Admir Džubur jedan je od nas! Nek ti je vječni rahmet Manijače.
Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći!
Kad stane srce moje i Bog mi sklopi oči, zakucat će bar još jednom i s neba će za te doći!
mosa lošmi stićko tit-ula!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dinamo izbacio novogodišnje džempere u fanshopu, valjda se neko i kod nas sjeti pa da ubiju keš.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Da znas istinu pocrvenio bi.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 nov 2021, 13:02Ma taj ako se vrati, vratit će se kao i svaki Željovac do sada, iz ljubavi i za 15 milja mjesečno.![]()

-
- Kontakt:
Evo ja tog momka znam od kad je bio klinac. Igrom slucaja sam ga danas vidio. Ima ciste papire,kaze ja bi se vratio i igrao djaba,nije problem,ali vidis kakva je situacija oko kluba ,nit plana niti vizije. Jednostavno ljude niko nit zove,niti im se obraca za pomoc.StrikeWarzone je napisao/la: ↑23 nov 2021, 13:02Ma taj ako se vrati, vratit će se kao i svaki Željovac do sada, iz ljubavi i za 15 milja mjesečno.![]()
Da su nasi zainteresovani,mozda bi se i moglo sa covjekom dogovoriti. Kazem,mozda jer ja znam da on voli Zelju,i da je odlican momak. E sad druga je stvar sto stanje u klubu je tako da nikom nismo interesantni . Jedino navijaci razmialjaju o klubu. Ali kad bi se malo svi pokrenuli,mozda bi to i krenulo u lancanu reakciju.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NeSamSafetee i 29 gostiju.