AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Italia
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Italia » 12 feb 2014, 23:46

Nisam, drago mi je radi Napolija to je jasno, al ne mrzim Romu da bi sad skakao od srece nakon svakog poraza realno ;)
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 12 feb 2014, 23:51

MaGiCa je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la: Na kakvom nivou, totalno neujednačen kriterij. Daje u prvom Ljajicu zbog prigovora žuti, a Napolijev igrač čini mi se Golum, poslije nedosuđenog auta za Napoli bogara pomoćnom sudiji, okreće se prema glavnom i nabija loptu, a sudija mu ne pokazuje žuti. Isto tako Gervinho kad je uzeo jednu loptu na sredini, i obrušio se prema golu, oboriše ga s leđa i nije žuti bio :roll: A na drugoj strani se slijepo drži pravila, i to kod rez. 3-0 za Napoli.
slika

:?: :?: :?:

Ghoulam ju je otresao rukom, a nije je nabio nogom. Pogotovo ne tako shto je gadjao igracha Rome. 8-)

Faul Maggia nad Gervinhom jeste bio, i to je bilo za zhuti. Eto, pokradeni ste. ;)
:lol: Namjerno sam napisao Golum, veliki sam ljubitelj Gospodara prstenova. To što je golum :D otreso rukom je žuti ko kuća+žestok prigovor pomoćnom sudiji. Al nebitno, nije sudija kriv za ispadanje Rome, da se ne stekne pogrešan dojam, samo sam mišljenja da je prestrogo dobiio crveni Strotman, gledajući na tu reakciju igrača Napolija koji nije dobio karton. Napoliju svaka čast za prikazanu igru u obje utak. Spretnija i sretnija ekipa prolazi dalje, kako god hoćete. Ali i Roma pored sveg ne znanja, loše realizacije stvarno i nije imala sreće u nekim momentima. Sjetite se samo auto-gola u Rimu. Napoli iskoristio svoje šanse, Roma po ko zna koji put ove sezone to nije i ljudi zasluženo idu dalje.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 feb 2014, 23:56

ili ono petljanje u rimu kod 2-0 pred kraj poluvremena, maikon nešto dribla kod stative, daje neke lopte ili puca ne sjecam se, samo znam da je bilo zesce amaterski i onda cim je pocelo drugo se santis još gore prima gol, tj daje ga sam sebi i tako je poceo belaj :D
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 13 feb 2014, 00:04

Admir_Sa je napisao/la:ili ono petljanje u rimu kod 2-0 pred kraj poluvremena, maikon nešto dribla kod stative, daje neke lopte ili puca ne sjecam se, samo znam da je bilo zesce amaterski i onda cim je pocelo drugo se santis još gore prima gol, tj daje ga sam sebi i tako je poceo belaj :D

Ma imas toga kolko hoces. Evo sad u prvom pol., mi 3 odlične šanse, a oni povedoše iz prve svoje i to Calejon glavom, jel mu to prvi u karijeri :? Al najveći pokazatelj nesreće je Destro koji je 3 super šanse ofulo, a kad je u maniru ne znam koga (Klosea :D ) zabio glavom s 10m iz teške pozicije, bio u ofsajdu i to minimalnom-. Pa što nije bio u ofsajdu kod onih promašaja pa da odahnem. Kockali su se sa ne dovođenjem napadača, iako se kroz cijelu sezonu vidjelo da smo tu deficitarni i da bi dolaskom pravog golgetera bili baš jaki, i to nam se sad vraća. Prestići će nas i Napoli u ligi vrlo brzo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 feb 2014, 00:10

Alen1987 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ili ono petljanje u rimu kod 2-0 pred kraj poluvremena, maikon nešto dribla kod stative, daje neke lopte ili puca ne sjecam se, samo znam da je bilo zesce amaterski i onda cim je pocelo drugo se santis još gore prima gol, tj daje ga sam sebi i tako je poceo belaj :D

Ma imas toga kolko hoces. Evo sad u prvom pol., mi 3 odlične šanse, a oni povedoše iz prve svoje i to Calejon glavom, jel mu to prvi u karijeri :? Al najveći pokazatelj nesreće je Destro koji je 3 super šanse ofulo, a kad je u maniru ne znam koga (Klosea :D ) zabio glavom s 10m iz teške pozicije, bio u ofsajdu i to minimalnom-. Pa što nije bio u ofsajdu kod onih promašaja pa da odahnem. Kockali su se sa ne dovođenjem napadača, iako se kroz cijelu sezonu vidjelo da smo tu deficitarni i da bi dolaskom pravog golgetera bili baš jaki, i to nam se sad vraća. Prestići će nas i Napoli u ligi vrlo brzo.
ja mislim da je ono strotman bio, destro je bio sa njim u liniji, tj i on je bio u ofsajdu, al pucao je kevin. adem umjesto da plasira lagano u gol on je šalje pitaj boga gdje, fakat taj igrac je olicenje bezmozgovanja
nema potpisa

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 13 feb 2014, 10:36

ja mislim da je ono strotman bio, destro je bio sa njim u liniji, tj i on je bio u ofsajdu, al pucao je kevin. adem umjesto da plasira lagano u gol on je šalje pitaj boga gdje, fakat taj igrac je olicenje bezmozgovanja[/quote]

Za razliku od Gervinha :lol: :lol: :lol:

Nešto kontam ove povrede su nas osakatile. Sve su nam rezerve krive za golove. Prvi gol Benatia čuvo' Higuaina, a Torosidis kao desni bek je trebao čuvati lijevo krilo Calejona, ali mu čovjek pobjego' i zabio. Drugi gol opet Torosidis nesretnik, dođe lopta do njegovog igrača, a on opet kasni i primamo 2.gol. To je dakle izostanak Maicona. A 3.gol primamo zbog Bastosa, koji nije držao liniju ofsajda, a da jeste, bio bi igrač Napolija 1m u ofsajdu. Znači neigranje Balzarettija nas koštalo.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 13 feb 2014, 13:43

Traziti krivca u pojedincu u sinocnoj tekmi jenostavno ne pije vodu...sa onakom sinocnom igrom naspram onako dobrog i nadahnutog napolija mi jednostavno ne bi dali gol u nareddnih 6 dana da se igrala tekma.

cestitke Napoliju na zasluzenom prolazu,jednostavno vise su zeljeli tu pobjedu i prolaz u finale i sasvim zasluzeno igraju finale.

nama ostaje da se sto bolje pripremimo za vikend...!!!!

FORZA ROMA.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2014, 22:46

gledam ovaj tužni milan i opet ponavljam da mi je najviše žao izgubljenih bodova protiv njih, pa likovi igraju igu koja našoj igri najviše leži, opasni su samo iz penala i ponekih prekida i to je sve. govori raja nešto slicno i protiv lazia, al lazio otkako im je novi trener došao igraju kako igraju, tj imaju taj defanzivni kvalitet i drže se toga, nije atraktivno al ebiga. i protiv toga smo imali neke prilike, al ajd nije srece i koncentracije bilo, al milana smo morali nabiti.
ova jadna bologna 5 puta trci neke opasnije kontre, prostora koliko ti bog hoce, al ne znaju
nema potpisa

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 15 feb 2014, 00:13

slika

;)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 15 feb 2014, 00:27

Stranac je napisao/la:slika

;)
+ za ovaj gif,glupi colerosi,njih FIGC ne kaznjava
embrace the chaos

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 feb 2014, 15:19

Očekivani sastavi za večeras :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 16 feb 2014, 20:49

Generali Poslije Bitke analiziraju prošlonedeljni derbi Rima...

http://generalposlijebitke.bl*o*gs*pot.com/2014/02/derby-della-capitale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 feb 2014, 21:35

Ispod prosječno prvo poluvrijeme. Opet smo uspjeli promašiti par mrtvih zicera. Na kraju zasluženo poveli u najboljem mogućem momentu. Mora li ovaj Destro poslije svakog svog zabijenog gola žuti dobiti :roll:

Falilo je Maiconovih prodora po desnoj strani, očito se još nije 100% oporavio. PJANIĆ dr.fudbala u prvom pol.,ali i nema baš s kim igrati.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 16 feb 2014, 21:40

Torosids bik mi skace po zivcima..strootamn isto odron u zadnje vrijeme..florenzi isto bik s nula fudbalskog talenta..gervinho dosta izvlaci ekipu..a i pravi pjanic sve mijenja
Unica grande amore

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 16 feb 2014, 22:38

Na kraju ispade rutinski. Drago mi je zbog Destra što je zabio 2 lijepa gola, a Miralem je odigrao utakmicu sezone i zaslužio je onaj slobodnjak. Veoma važna pobjeda za podizanje samopouzdanja nakon 2 kiksa (lazio,napoli). Sad imamo 6 dana pauze da se ekipa dobro odmori i pripremi za utak. u Bologni. Pobjegli smo Violama na +10 uz naravno utak.manje.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 feb 2014, 22:47

3 bobe su tu,jos Bolonju treba odraditi iduci vikend i nadam se da se Maicon i Benatia nisu teze povrijedili.
embrace the chaos

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 feb 2014, 22:49

Bgm nisam očekivao ovakvu pobjedu Rome,jer i Samp je u formi,ali večeras ste ih razbili.Čestitke.

O golu Pjanića suvišno je pričati :ludilo:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2014, 07:40

al benatija je bog otac rome ove sezone, kako kapitenski pokupi dres destra i odnese mu da ga obuce, a trebao mu je koju vaspitnu opaliti jer mu je ovo drugi ili treci put da na ovaj nacin dobija žuti karton
nema potpisa

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 17 feb 2014, 09:01

Nije u klubu ni godinu dana, a već kapiten. Bruka i sramota. :roll:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 feb 2014, 09:05

Miralem sinoć nije bio Mali Princ.

On je bio kralj!
Igra :o , razigravanje :shock: , pasovi :shock: , slobodnjak :shock:

Neka njega nama onakvog na svjetskom ako Bog da. 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.