Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
meni ovaj derbi protiv Milana je totalno ne bitan, opet onaj isti ruzni osjecaj kao prosle sezone, gdje potajno nadas se da ce tvoj tim zapravo da izgubi kako bi mu bilo bolje,ono da izgubi kako bi se bagra otjerala sa klupe, cudno je to kad moras to da dozivis i to dvije sezone zaredom, cekas neuspjeh kako bi se nadao uspjehu u skorije vrijeme , cudan cudan osjecaj, Del Neri nisi za Juventusa kao i sigruno 10-11 igraca koji su sad u klubu, sve bi ja to rastjerao
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nije Juventus tako los kao sto se predstavlja. -7 u odnosu na Lazio se dade stici. Samo treba biti Milana, a to je tesko. Mislim da ce Allegri pustiti niz vodu LS, samo da bi dobio scudetto. Zato ce Juventus da bude pod velikim pritiskom i tesko ce se izvuci.JuveSissoko je napisao/la:meni ovaj derbi protiv Milana je totalno ne bitan, opet onaj isti ruzni osjecaj kao prosle sezone, gdje potajno nadas se da ce tvoj tim zapravo da izgubi kako bi mu bilo bolje,ono da izgubi kako bi se bagra otjerala sa klupe, cudno je to kad moras to da dozivis i to dvije sezone zaredom, cekas neuspjeh kako bi se nadao uspjehu u skorije vrijeme , cudan cudan osjecaj, Del Neri nisi za Juventusa kao i sigruno 10-11 igraca koji su sad u klubu, sve bi ja to rastjerao
svaka ti cast za ove dvije tekme kad se sjetim reala i utakmice zivota NEDVEDA I glupog kartona zbog kojeg nije igrao finale al utakmica je strasna e gdje je ovaj stari juvesarajlija89 je napisao/la:http://www.megaupload.com/?d=50A11UHZ
Juve -Real 3-1..cijela tekmainace,meni najdraza...
http://www.juvepoland.com/download.php? ... =1996/1997
milan-juve 1-6..skraceno al vrijedi imati![]()
@puma...
ima..mrsko mi gledat...![]()
a i na torentima valjda ima...
sad kad pogleda ovaj klip protiv milana kakav smo tad nogomet igrali atomski forzaa juveeeeeeeeeeeee
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
Eh kad pogledas te videos i danasnju situaciju koja razlika od uprave do igraca osim (Buffon,Del Piero) ko dan i noc.. Koja su to vremena bila Viali,Ravanelli, Del Piero Deschamps i tako dalje,,sto bi talijani rekli MAMA MIA.........
Al evo koda gledam dobivamo Milana u subotu ko intera sto smo dobili i nakon toga slijedi dva poraza=)..
Al da budemo realni, mislim nase sanse za LP su nestale nakon Lecce... Znaci morali bi fakticki sve dobiti utakmice do kraja i nadati se da Lazio i napoli kiksaju ... bit ce tesko jer imamo ici Romi, Laziju,Fiorenitni i parmi u gostima,,,
al eto nemoze se nista nego se nadati dok god ima sanse,,,,,,
Forza Juve
Al evo koda gledam dobivamo Milana u subotu ko intera sto smo dobili i nakon toga slijedi dva poraza=)..
Al da budemo realni, mislim nase sanse za LP su nestale nakon Lecce... Znaci morali bi fakticki sve dobiti utakmice do kraja i nadati se da Lazio i napoli kiksaju ... bit ce tesko jer imamo ici Romi, Laziju,Fiorenitni i parmi u gostima,,,
al eto nemoze se nista nego se nadati dok god ima sanse,,,,,,
Forza Juve
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sissoko out do kraja sezone.
Grosso i Salihamidzic su takodjer povrijedjeni. http://www.football-italia.net/mar01t.html
Grosso i Salihamidzic su takodjer povrijedjeni. http://www.football-italia.net/mar01t.html
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Šta su Hasan i Grosso nosali vodu na treningu i nategli mu3aJuventino je napisao/la:Sissoko out do kraja sezone.
- sarajlija89
- Kontakt:

Capello naravno al to nije realno u dogledno vrijeme..jedino da je bas toliki entuzijasta i da voli juve,pa da sam odluci doci
Ja sam za Contea apsolutno...legenda kluba u svakom smislu te rijeci.Imam osjecaj da bi mogao donijeti nesto vise i vratiti pobjednicki mentalitet...volim njegov temeperament
[youtube][/youtube]
capello,lippi,Spaletti bi bili odlicna rjesenja...u suprotnom...samo Conte...napravio bi on nesto,siguran sam...
Na danasnji dan:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sarajlija89 je napisao/la: [youtube][/youtube]
vidi datuma...kad se sjetim tog dana kao da me neko osamari
Kakav Conte, kakvi bakraci - F.Terim, V. Boas ili Deschamps. To su ljudi koji znaju da postave odbranu.
PPMarino kao transfer guru i 3-4 top igraca uz klince koji ce popuniti roster, pa da vidis kako moze da se igra opet tvrdo i kvalitetno.
Sirigu-vdW-Bonucci-Astori-Cilchy-Krasic-Marchisio-Lass-Bastos-Pastore-Matri
PPMarino kao transfer guru i 3-4 top igraca uz klince koji ce popuniti roster, pa da vidis kako moze da se igra opet tvrdo i kvalitetno.
Ovaj sastav gore beton, samo sto je potrebno minimum 200 miliona za ovo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
e ovoga juve nemoze dobiti heheheheh ,wdv 15,clichy 15 ,lass 15 ,bastos 20,pastore 35,matri 15 to je 115 bez astoriaMaGiCa je napisao/la:Kakav Conte, kakvi bakraci - F.Terim, V. Boas ili Deschamps. To su ljudi koji znaju da postave odbranu.
Jok. Nije potrebno mnogo.Puma je napisao/la:Ovaj sastav gore beton, samo sto je potrebno minimum 200 miliona za ovo
Daju Chiellinija Mourinhu i uzmu Lassa i minimum 15mE.
Prodaju Manchesteru Buffona za 15-20mE.
Zamene Mela za Clichyja, jer to hoce i Wenger (hteo je tako pre par meseci).
Palermu daju 20-30mE + Amaurija, Storarija, Iaquintu, Giovinca, Sissokoa i dva tri klinca sto ih sad drze na pozajmicama za Pastorea i Sirigua (koji zajedno ne vrede vise od 40-45mE ako smo objektivni).
Daju nesto za Astorija Cagliariju i Milanu (nije vise od 5-6mE).
I samo otkupe Matrija, Quagliu i Pepea na vise godina, kao sa Krasicem.
Ostaje samo da se kupe vdWiel i Bastos koji ne kostaju vise od 40mE zajedno i to bi bio jedini pravi izdatak, jer bi se prodajom GCa i GBa uzelo para za prethodne transakcije. A o ustedama na platnom spisku da ne govorim.
I ubace klince na klupu + Sorensen, ADP,Quaglia, Toni, Barzagli, De Ceglie, Martinez, Pepe, Ekdal.
E sad, treba imati muda i ovakvo nesto uraditi, a bez da ti buljuk ljudi preti smrcu i opseda kucu.
Kao sto Bordeaux nije dobio Gourcuffa ili Roma Boriella ili Cagliari Matrija ili Fiorentina Donadela ili Parma Antonellija.Silvio B je napisao/la:e ovoga juve nemoze dobiti heheheheh ,wdv 15,clichy 15 ,lass 15 ,bastos 20,pastore 35,matri 15 to je 115 bez astoriaMaGiCa je napisao/la:Kakav Conte, kakvi bakraci - F.Terim, V. Boas ili Deschamps. To su ljudi koji znaju da postave odbranu.
Svu decu je Galliani spreman da da.
- sarajlija89
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la:Kakav Conte, kakvi bakraci - F.Terim, V. Boas ili Deschamps. To su ljudi koji znaju da postave odbranu.
samo da napomenem da je Conte tvorac prologodisnje ekipe Barija..on ih je uveo u ligu.
Contea sam racunao kao neko moguce rjesenje,u slucaju da ne budemo u mogucnosti angazovat nekog TOP trenera..e onda Conte treba biti izbor...
Jbo terima..on moze vodit samo galatu i tursku
Sirigu...moze rezerva giggiju biti samo...kao i svi ostali.Ne damo gigija...
Astori..jos uvijek ima pola ugovora sa milanom..nama treba provjeren igrac na toj poziciji..on to svakako nije....onda je lakse Ariauda vratiti
Bonucci...ma eto...nisam zadovoljan ni njegovim partijama...licno mi je bolji Ranocchija.Al generalno losa sezona za Juve,pa je tesko dat neku konkretniju ocjenu....vidjecemo
wdw...dobar izbor...volio bi ga i ja vidjeti u drsu Juvea..
Clishy...ma neda to arsenal...nerealno...vargasa bi ja volio na LB...ili cishoka iz lyona...
lass...strasno koristan igrac..sjecam se tekme italija-francuska kada je beka igrao...alex nista nije mogo protiv njega
Bastos...brazilac,sta imam vise reci
Pastore...to nama treba..jedan kreator....
e sada...lijepo je pisati..al i prosle godine smo pisali..pa smo dobili lijeve igrace
Mnogo ce zavisiti od ulaska ili ne ulaska u LP...
P.s.
pa marino vec 3-4 godine nista ne radi..jel ziv uopce i imal namjeru da se vrati u fudbal
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Pasquale Marino?sarajlija89 je napisao/la: pa marino vec 3-4 godine nista ne radi..jel ziv uopce i imal namjeru da se vrati u fudbal![]()
Pa trenira Parmu od ljeta 2010.g.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- sarajlija89
- Kontakt:
ne taj i nije trener hehepolga je napisao/la:Pasquale Marino?sarajlija89 je napisao/la: pa marino vec 3-4 godine nista ne radi..jel ziv uopce i imal namjeru da se vrati u fudbal![]()
Pa trenira Parmu od ljeta 2010.g.
Pierpaolo Marino..sportski direktor
edit:
@magica
pa mislim da bi moggi to uradio...nesto slicno kao 2000 i prodaja zidanea..pa od tog novca napravio ekipu sa buffonom,nedvedom,thuramom,salasom...
al opet...to su nam kljucni igraci...a na trzistu je tesko naci pristupacne i provjerene igrace...buffon,nedved,thuram,salas..su to bili...koga sad da dovedemo...u italiji nema toliko kvalitenih fudbalera kao nekada,s druge strane...spanska i engleska liga su top odrednice za sve ostale vrhunske fudbalere...nece ti niko doc
Zato sam ja da se ekipa gradi oko buffona,chiellinija i jos par igraca..koji imaju taj kvalitet.U suprotnom,tesko bi ih nadomjestili bgm...a lako je prodat
Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 02 mar 2011, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Marino se zakacio sa ADLom i napustio Napoli.
Steta, lik je mag.
Terim je Firenzin najjaci trener u zadnjih 20ak godina. Pitaj @Monta sta misli o njemu.
Njegova odbrana na EPu sa Turskom je italijanski ideal. Betonjerka s obzirom na igrace.
Buffon ti je ispao iz sistema i vise se nece vracati. Ono sto je bio - bio je. Sad je Storari bolji golman od njega - nazalost.
A sta mislis da li bi Moggi prodao Chiellinija i Buffona da dobije igrace WC klase za njih + kintu?
Clichyja ce Wenger dati za Mela. On mu se jos uvek divi.
Steta, lik je mag.
Terim je Firenzin najjaci trener u zadnjih 20ak godina. Pitaj @Monta sta misli o njemu.
Njegova odbrana na EPu sa Turskom je italijanski ideal. Betonjerka s obzirom na igrace.
Buffon ti je ispao iz sistema i vise se nece vracati. Ono sto je bio - bio je. Sad je Storari bolji golman od njega - nazalost.
A sta mislis da li bi Moggi prodao Chiellinija i Buffona da dobije igrace WC klase za njih + kintu?
Clichyja ce Wenger dati za Mela. On mu se jos uvek divi.
Aaa. Moja greska, i to krupnasarajlija89 je napisao/la: ne taj i nije trener hehe![]()
![]()
Pierpaolo Marino..sportski direktor
![]()
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jedine svjetske klase u juventusu su bufon i eventualno chielini(ali samo eventualno) i da njih dvojicu prodaju navijači bi ih linčovali, tako da u to ne vjerujem, a pogotovo bufon čovjek je mogao ići kad su ispali u seriju B za puno veće pare nego što je imao u juventusu pa nije, ne vjerujem ni da će sada
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Gledaj ti to kako hoces. Ali Juventus je klub koji se nikad nije libio da da najvece zvezde koje ima, samo da dobije bolje od toga. Ako prodajom dva WC igraca dobijes konkurentnu ekipu, ta prodaja ima smisla.tony-mortale je napisao/la:jedine svjetske klase u juventusu su bufon i eventualno chielini(ali samo eventualno) i da njih dvojicu prodaju navijači bi ih linčovali, tako da u to ne vjerujem, a pogotovo bufon čovjek je mogao ići kad su ispali u seriju B za puno veće pare nego što je imao u juventusu pa nije, ne vjerujem ni da će sada
Moggi je to vec radio i oba puta je izlazio kao pobednik (kad je dao R.Baggia i kad je dao Inzaghija i Zidanea).
Manipulises onim sto imas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.