Vidim da će nas i oni potcijeniti i nekako imam osjećaj da Lazarov neće imati svoj dan što bi nam na kraju moglo donijeti pobjedu.
Ja sam optimisita.

Moderator/ica: Pasha
Tako je, da i mi i oni izgube ostale dvije tekme (a da mi njih sutra dobijemo) imali bi isti omjer a kako rekoše prvo se gleda međusobni omjer pa gol razlika i u tom slučaju mi bi išli dalje.Evolution87 je napisao/la:Mi ako uzmemo makedoniju opet nam treba pobjeda za prolazak osim ako makedonija ne izgubi ostale utakmice?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Usao je 20 minute prvog poluvremena. Mislim da je za 8 minuta dao 6 golaOnlyUnited je napisao/la:Bas me zanima koliko je Lazarov proveo vremena na terenu protiv Irana. Vidim postigao 10 golova. Bit ce izuzetno tesko zaustaviti ovog paklenog igraca.
P...rgoranzoran je napisao/la:A zašto Igor Karačić ne igra za BIH
Bilo bi mnogo bolje da Igor igra centralniterabajt je napisao/la:P...rgoranzoran je napisao/la:A zašto Igor Karačić ne igra za BIH
Upravo tako,bez puno pametovanja samo podrska momcima jer realno u ovoj grupi svi su jaci i iskusniji od nas(osim Irana)mi jos skupljamo iskustvo igranja na velikim takmicenjima,bice to puno bolje abd na EP .sigurnoable je napisao/la:Sutra imamo u rukama pobjedu cistu i sigurno ako Buric golman bude na visini zadatka kao i protiv Austrije. Siguran sam da ce vecina lopti kao i uvijek ici na Lazarova a znamo kakav je to igrac. Neki govore da je prosjecni igrac u Barceloni ali niko ne razmislja da je repka nesto sasvim drugo gdje motivacija i inat dosta svoga urade.
Ja sam za da sutra Grahovac pocne utakmicu jer je covjek dosta iskusniji i zna sigurno kako se postaviti protiv upravo ovakve iskusne ekipe kao sto je Makedonija jer je protiv njih i onim prijasnjim kvalifikacionim utakmicama igrao. Ne osporavam Burica, naprotiv on je trenutno nas najbolji golman ali treba promjeniti nesto u timu ne samo u napadu vec i u odbrani da malo zbunimo Makedonce.
Kako god sutra bude, trebamo biti ponosni na ove momke u koje se malo gotovo nikako ne ulaze. U momke koji su se pripremali u hladnoj dvorani a da stvar bude jos gora ta dvorana je u nasem nam glavnom gradu Sarajevu i ova cinjenica dovoljno govori u kakvom nam je rukomet stanju. Uprkos tome ovi momci opet nadju neku snagu i razvale velesilu kao sto je Islanda i opet drzavi ovaj histrojiski rezultat nista nije znacajno i kao nagradu daju ovim velikim ratnicima za nagradu jednu HLADNU DVORANU! Ko god usporava trud i zalaganje ovih momaka treba se upitati imali ista on u svojoj glavi, mozda nemamo tu neku kvalitetu kao Hrvatska, Francuska, Danska, Spanija ali imamo sigurno ono nesto sto ni jedna ekipa nema!
Virtu4l je napisao/la:Gdje je onaj gravče, ima li ovdje nešto korisno za nas, neka povreda i slično,
http://www.alfa.mk/News.aspx?ID=88276#.VLv_7UfF9wY" onclick="window.open(this.href);return false;
http://a1on.mk/wordpress/archives/438085" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.