Yebo ti sebe, pravo si glup momak. Sta ti mislis da bi mi kompletni uopste mogli uraditi nesto na Kosevu? Pa mi ne mozemo ni sa Murinjom uzeti bod na strani... Normalna stvar kad si predzadnji na tabeli da sve karte bacas na domace utakmice! Ja ti kazem u Srijedu u kupu igrace kombinovani sastav, jer sada je kup mnogo manje vazan od prvenstvene utakmice, imamo dve utakmice kuci koje moramo dobiti... Prije da cemo dobiti kuci kompletni, nego u Sarajevu na Kosevu uraditi nesto (gdje nikad nista nismo ni uradili).Armageddon2012 je napisao/la:pa eto,pitaj njih![]()
i još podržavaju to,kažu da je to dobra procjena...umjesto da pred praznim koševom pokušaju sportski iskoristiti šok sarajeva,oni skidaju gaće tamo,da bi kompletni dočekali borac...stoka!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Zadnja izmjena: Prijedor, dana/u 01 okt 2013, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sto se tice baklji u Hrvatskoj jucer sam gledao da su donijeli par novih zakona za huliganizam. Svaki pocinalac koji bude uhapsen dobijat ce istog trena kaznu uz policajca kao svjedoka. Zastitarske agencije ce biti pod prismotrom posebne komisije, dok ce unutar stadiona biti komisija za kaznjavanje. Uglavnom poslije ovih par incidenata Hr je opasno krenula u borbi protiv huliganizma i baklji.
U Srbiji ako te uhvate da unosis baklju, 30 dana robije...TvBHT je napisao/la:Sto se tice baklji u Hrvatskoj jucer sam gledao da su donijeli par novih zakona za huliganizam. Svaki pocinalac koji bude uhapsen dobijat ce istog trena kaznu uz policajca kao svjedoka. Zastitarske agencije ce biti pod prismotrom posebne komisije, dok ce unutar stadiona biti komisija za kaznjavanje. Uglavnom poslije ovih par incidenata Hr je opasno krenula u borbi protiv huliganizma i baklji.
? &
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma nebitno,rijetko mi gubimo tamo,napravimo uvijek domaću atmosferu,i mislim da smo samo jednom izgubili..ne vjerujem ni sad da ćemo izgubiti....ali poenta je da sam ja mislio da više ne postoje takvi klubovi...ajd zamisli neki normalan klub da ne vodi igrače na utakmicu jer imaju dva žuta??!!samocelik je napisao/la:Što je najtužnije vas će naguzit nekim golom koji neće ni oni znat kako su ga dali.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
terabajt je napisao/la:Smrdis na pitarluk odavno.TvBHT je napisao/la:@terebajt
Nemoj da kad nismo u vrhu tabele JOS odmah da budes ko pitari ne regularna liga, ne valjaju sudije itd.
Ne branim sudije i ovi iz Zenice bi trebali dobit zabranu sudenja 3-4 utakmice, ali dovoditi regularnost lige s ovim i kos par sudija je skroz neukusna.
Teoerije zavjere ne trebaju bas svake godine.
-
lucif3R666
- Kontakt:
A jesi pitar priznaj javno ?!!TvBHT je napisao/la:terabajt je napisao/la:Smrdis na pitarluk odavno.TvBHT je napisao/la:@terebajt
Nemoj da kad nismo u vrhu tabele JOS odmah da budes ko pitari ne regularna liga, ne valjaju sudije itd.
Ne branim sudije i ovi iz Zenice bi trebali dobit zabranu sudenja 3-4 utakmice, ali dovoditi regularnost lige s ovim i kos par sudija je skroz neukusna.
Teoerije zavjere ne trebaju bas svake godine.Znas li ti citati ?
Ja mu fino pisem da ne pise kao pitari kad kukaju vec 4 godine na sudjena i ostale teorije zavjere, i on izvali ovako glupu recenicu. Vjerovatno ne znas citati pa ti necu zamjeriti
kakav bolid
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Armageddon2012
- Kontakt:
moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
dobro,nije baš moje lično mišljenje,ali nije ni 100% provjereno...meni ima smisla,a vrijeme će pokazati je li u pitanju šuplja.
dobro,nije baš moje lično mišljenje,ali nije ni 100% provjereno...meni ima smisla,a vrijeme će pokazati je li u pitanju šuplja.
- Armageddon2012
- Kontakt:
i gracića,naravno...kud njegovo naprasno "povlačenje" zaboravih 
Gracic je i dalje nas predsjednik a covjek se povukao iz javnosti.
Vi i pite k'o da vas jedna osoba pravila. Čim ste u vrhu i ispred Želje, automatski je prvenstvo regularno. E jbg, više!!!Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jos je regularno... kad zeljo pocne da priblizava vrhu pa ako cak i preuzme odma ce nas dragi ismar morati da pojede **** koje je pos***o ovim komentarom jer ce onda prvenstvo biti neregularno... stvarno... koja patetitka iz sumske...voltron30 je napisao/la:Vi i pite k'o da vas jedna osoba pravila. Čim ste u vrhu i ispred Želje, automatski je prvenstvo regularno. E jbg, više!!!Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nas armagedon...bagrcavi je napisao/la:a jeko Ismar Jovane Maksimoviću ?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije ih ista pravila, ali sam cuo da ih je ista razmisljanju (psihologiji) ucila...voltron30 je napisao/la:Vi i pite k'o da vas jedna osoba pravila. Čim ste u vrhu i ispred Želje, automatski je prvenstvo regularno. E jbg, više!!!Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A kako dođe do tog zaključkajovanmaksimovic je napisao/la:nas armagedon...bagrcavi je napisao/la:a jeko Ismar Jovane Maksimoviću ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kojom se ti gudrom pucas. Izgleda dobra mijahe u RS-uArmageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kakvo bolan misteriozno povlacenje Jelica, covjek naajmanje pet godina javno govori o odlasku iz kluba i nije uopce u Širokom Brijegu vec neko vrijeme, samo sto odugovlaci i stalno se predomislja jer nitko se ne istice kao kandidat za preuzimanje, sto se i vidi sada po situaciji gdje je klub i dalje bez predsjednika i gdje je receno da se nece zuriti s izborom i njemu svaka cast i velika hvala koliko je i izdrzao s moronima koji su mu izvrsni clanovi.Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
Ne lupaj gluposti, svega ti.
...Život za Široki...
Upravo tako, prije 4 godine je rekao da ide i kad su gledali tko će preuzet nitko nije htio i molili ga Mirko i ostali da ostane još..ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakvo bolan misteriozno povlacenje Jelica, covjek naajmanje pet godina javno govori o odlasku iz kluba i nije uopce u Širokom Brijegu vec neko vrijeme, samo sto odugovlaci i stalno se predomislja jer nitko se ne istice kao kandidat za preuzimanje, sto se i vidi sada po situaciji gdje je klub i dalje bez predsjednika i gdje je receno da se nece zuriti s izborom i njemu svaka cast i velika hvala koliko je i izdrzao s moronima koji su mu izvrsni clanovi.Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
nažalost, Jelić sad odlazi iz razloga koji nemaju veze s nogometom, štelama ili što već spominje ovaj armageddon, odlazi iz razloga koje ne bih spominjao ovdje..jako tužno..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
lucif3R666
- Kontakt:
armagedon gdje ces na generalaKevin je napisao/la:Upravo tako, prije 4 godine je rekao da ide i kad su gledali tko će preuzet nitko nije htio i molili ga Mirko i ostali da ostane još..ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakvo bolan misteriozno povlacenje Jelica, covjek naajmanje pet godina javno govori o odlasku iz kluba i nije uopce u Širokom Brijegu vec neko vrijeme, samo sto odugovlaci i stalno se predomislja jer nitko se ne istice kao kandidat za preuzimanje, sto se i vidi sada po situaciji gdje je klub i dalje bez predsjednika i gdje je receno da se nece zuriti s izborom i njemu svaka cast i velika hvala koliko je i izdrzao s moronima koji su mu izvrsni clanovi.Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
nažalost, Jelić sad odlazi iz razloga koji nemaju veze s nogometom, štelama ili što već spominje ovaj armageddon, odlazi iz razloga koje ne bih spominjao ovdje..jako tužno..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Ma pustite @armageddona...Kevin je napisao/la:Upravo tako, prije 4 godine je rekao da ide i kad su gledali tko će preuzet nitko nije htio i molili ga Mirko i ostali da ostane još..ŠB_Fidelis je napisao/la:Kakvo bolan misteriozno povlacenje Jelica, covjek naajmanje pet godina javno govori o odlasku iz kluba i nije uopce u Širokom Brijegu vec neko vrijeme, samo sto odugovlaci i stalno se predomislja jer nitko se ne istice kao kandidat za preuzimanje, sto se i vidi sada po situaciji gdje je klub i dalje bez predsjednika i gdje je receno da se nece zuriti s izborom i njemu svaka cast i velika hvala koliko je i izdrzao s moronima koji su mu izvrsni clanovi.Armageddon2012 je napisao/la:moje lično mišljenje,koje ne mora biti tačno,je da će liga biti sve regularnija i regularnija....očito je da je stigao neki mig iz saveza da se sprovode istrage u nionu za poslednje sezone,i da je signalizirano najistaknutijim kriminalcima iz tog perioda da se sklone u stranu...tu prije svega mislim na ova misteriozna povlačenja generala jelića,amara osima,cvike,tanovića...
Njemu još nije jasno kako su dobili Mladost V.O. nakon 0:2,
a liga je regularna čim su oni zasjeli na prvo mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.