RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 17 feb 2011, 12:56

e moj druze iz zenice ocigledno nisi upucen u situaciju
ovdje se ne vodi bitka izmedju veleza i celika u vezi okica nego u vezi VILE(PREDSJEDNIKA VELEZA) I IBRAKOVICA....
Raspitaj se malo u kakvim su njih 2 odnosu bili dok su u velezu bili ,a u kavkim su sad.
jos nesto
za colica ste dobili bod u vrapcicima i s 2 sastavom u zenici igrali da ostanete u ligi prosle godine.

pozdrav za sve zenicane iz MOSTARA

jer djabe sve VELEZ I CELIK SU PRIJATELJSKI KLUBOVI

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 feb 2011, 13:43

Svi ste vi u pravi, u nasim postovim ne vidim nikakvih velikih kontradiktornosti, u principu diskusija jeli casa polupuna ili poluprazna. @vfc1922 to i jeste naveci problem a ne koju ligu igramo , naci sistematicnost u omladinskmo pogonu. Odabir pionira, odgovornost trenera , pravljenje trening terena u SL, stipendisanje djece iz Stoca,Jablanice,Konjica,Nevesinja .... i onda spojiti to sa ciljanim akcijama tipa BUDI RODJENI . Ne moze sve odjednom ali barem nesto simbolicno,da ima smisla a ne ovo vjecno tapkanje u mraku i sramocenje po omladinskim ligama ...
@mujoisuljo da bi ova akcija bila uspjesna treba sve u Velezu da bude transparentno. To jos uvijek nije ni blizu, to i corav vidi. Zato sam pesimista , mozda tu bude neki idealista ili netko uhvacen na buku ali to ce biti samo mrvice od potencijala kojeg imamo. Nije pametovanje nego realnost..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 feb 2011, 14:06

VELEZDOGROBA je napisao/la:e moj druze iz zenice ocigledno nisi upucen u situaciju
ovdje se ne vodi bitka izmedju veleza i celika u vezi okica nego u vezi VILE(PREDSJEDNIKA VELEZA) I IBRAKOVICA....
Raspitaj se malo u kakvim su njih 2 odnosu bili dok su u velezu bili ,a u kavkim su sad.
jos nesto
za colica ste dobili bod u vrapcicima i s 2 sastavom u zenici igrali da ostanete u ligi prosle godine.

sta sve neces procitat boze sacuvaj,bas ste nam poklonili bod tako sto vam je u 90 i nekoj sviran presmjesan penal al srecom bilobrk ga skino,i sta lupas za drugi sastav,to mi radimo godinama kad vam dolazimo u goste,a ne vi..jel ti drugi sastav colic,osmanagic,kajtaz,dzafic,onda onaj zadnji vezni sto je u rusiji itd. da ne nabrajam sad..trebam li spomenut kako ste nas izmasakrirali u toj tekmi pa kad je kajtaz ludjacki pokosio zahu,a ni zuti nije dobio,a one pickonje osmanagic i ruzni ker colic nisu htjeli izbacit loptu u aut nego nastavili s igrom i umalo nisu dali go..ubuduce nekom drugom pricaj bajke o drugom sastavu u kojem svi najjaci igraci igraju :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 feb 2011, 14:57

Phill Jackson je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:e moj druze iz zenice ocigledno nisi upucen u situaciju
jos nesto

sta sve neces procitat boze sacuvaj,bas ste nam poklonili bod tako sto vam je u 90 i nekoj sviran presmjesan penal al srecom bilobrk ga skino,i sta lupas za drugi sastav,to mi radimo godinama kad vam dolazimo u goste,a ne vi..jel ti drugi sastav colic,osmanagic,kajtaz,dzafic,onda onaj zadnji vezni sto je u rusiji itd. da ne nabrajam sad..trebam li spomenut kako ste nas izmasakrirali u toj tekmi pa kad je kajtaz ludjacki pokosio zahu,a ni zuti nije dobio,a one pickonje osmanagic i ruzni ker colic nisu htjeli izbacit loptu u aut nego nastavili s igrom i umalo nisu dali go..ubuduce nekom drugom pricaj bajke o drugom sastavu u kojem svi najjaci igraci igraju :roll:

Druže, ja sam lani tovario silnu lovu na Čelika protiv Veleža a i na Zvijezdu protiv Veleža.Te utakmice su se igrale u "manjoj brzini", tako mi je bilo rečeno od povjerljivog igrača.Nevidim razlog da se zavađamo ovde po forumu radi nekih menadžera i trenera.Ovdje se radilo nešto lično između dva čovjeka, ne između klubova.Kad je Čolić prelazio u Čelik Velež mu je mogao tražiti odštetu ali nije jer se dogovorilo sa ljudima.Nemoj bezveze kavgu da zamećemo.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 feb 2011, 15:04

kimbo je napisao/la:Svi ste vi u pravi, u nasim postovim ne vidim nikakvih velikih kontradiktornosti, u principu diskusija jeli casa polupuna ili poluprazna. @vfc1922 to i jeste naveci problem a ne koju ligu igramo , naci sistematicnost u omladinskmo pogonu. Odabir pionira, odgovornost trenera , pravljenje trening terena u SL, stipendisanje djece iz Stoca,Jablanice,Konjica,Nevesinja .... i onda spojiti to sa ciljanim akcijama tipa BUDI RODJENI . Ne moze sve odjednom ali barem nesto simbolicno,da ima smisla a ne ovo vjecno tapkanje u mraku i sramocenje po omladinskim ligama ...
@mujoisuljo da bi ova akcija bila uspjesna treba sve u Velezu da bude transparentno. To jos uvijek nije ni blizu, to i corav vidi. Zato sam pesimista , mozda tu bude neki idealista ili netko uhvacen na buku ali to ce biti samo mrvice od potencijala kojeg imamo. Nije pametovanje nego realnost..
Ma ja se slažem sa tobom ali kad ćemo druže mi dočekati da nam u Veležu bude sve transparentno :roll: ?Nažalost, takvo je stanje u cijeloj nam državi, pa ni u Veležu nije drugačije.Ja kad bih znao da se pare troše transparentno i da se pametno ulažu, odma bih na sebe uzeo ovu najjaču članarinu od po 100KM mjesečno.Bacio sam svakako cigare nedavno a toliko sam plaćao mjesečno da se trujem.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 feb 2011, 15:08

mujoisuljo je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
jos nesto

Druže, ja sam lani tovario silnu lovu na Čelika protiv Veleža a i na Zvijezdu protiv Veleža.Te utakmice su se igrale u "manjoj brzini", tako mi je bilo rečeno od povjerljivog igrača.Nevidim razlog da se zavađamo ovde po forumu radi nekih menadžera i trenera.Ovdje se radilo nešto lično između dva čovjeka, ne između klubova.Kad je Čolić prelazio u Čelik Velež mu je mogao tražiti odštetu ali nije jer se dogovorilo sa ljudima.Nemoj bezveze kavgu da zamećemo.
nemam ja nista protiv veleza stvarno,dabogda izasli u evropu iduce sezone nego sam samo ispravio @velezdogroba o tome da je drugi sastav igro,ova tekma na bilinom je pravo cudna bila,svako ko je bio na toj tekmi zna da sudjenje nimalo nije celiku u korist islo,spomeno sam situaciju kad ona dvojica nisu izbacili loptu nego nastavili igrat i umalo nisu na cipkast nacin dali go,to je mene nenormalno izživciralo ko sto bi i svakog drugog navijaca..eto tolko od mene,sretno vam u nastavku prvenstva i da izborite opstanak

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 17 feb 2011, 15:14

Phill Jackson je napisao/la:nemam ja nista protiv veleza stvarno,dabogda izasli u evropu iduce sezone nego sam samo ispravio @velezdogroba o tome da je drugi sastav igro,ova tekma na bilinom je pravo cudna bila,svako ko je bio na toj tekmi zna da sudjenje nimalo nije celiku u korist islo,spomeno sam situaciju kad ona dvojica nisu izbacili loptu nego nastavili igrat i umalo nisu na cipkast nacin dali go,to je mene nenormalno izživciralo ko sto bi i svakog drugog navijaca..eto tolko od mene,sretno vam u nastavku prvenstva i da izborite opstanak
Nemam pojma je li ta utakmica bila namjestena, ali vjeruje da je inace svaka namjestena utakmica zacinjena nekom tucom, crvenim kartonom, penalom, cudnim golom za suprotnu ekipu... To sam naucio iz prakse :mrgreen:

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 17 feb 2011, 15:20

DRUZE BILO PROSLO
okrenimo se buducnosti i gajimo prijateljske odnose.
ovo sto je bilo u vezi okica eto vam ga na kraju sezone i dabogda se borili s njim za prvaka.
znaci bez prepucavanja i bez svadje .
ja bih najsretniji bio da se u zenici ,sarajevu,mostaru,banja luci,tuzlli navijaci druze prije i poslije tekme a ne da moramo ici 10 min prije kraja i kasnit pola sata na 1 poluvrijeme
ROBIJASI SU UVIJEK DOBRO DOSLI U MOSTAR,to smo vam pokazali bezbroj puta!!!!

samo cu napomenuti jedan dogadjaj kad je na poluvremenu utakmice u zenici celik-velez na igrace veleza usao lik u svlacionicu i prijetio pistoljem pri rezultatu 1 1

KAZEM BILO PROSLO
okrenimo se buducnosti

lijepi pozz iz mostara

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 17 feb 2011, 15:23

VELEZDOGROBA je napisao/la:DRUZE BILO PROSLO
okrenimo se buducnosti i gajimo prijateljske odnose.
ovo sto je bilo u vezi okica eto vam ga na kraju sezone i dabogda se borili s njim za prvaka.
znaci bez prepucavanja i bez svadje .
ja bih najsretniji bio da se u zenici ,sarajevu,mostaru,banja luci,tuzlli navijaci druze prije i poslije tekme a ne da moramo ici 10 min prije kraja i kasnit pola sata na 1 poluvrijeme
ROBIJASI SU UVIJEK DOBRO DOSLI U MOSTAR,to smo vam pokazali bezbroj puta!!!!

samo cu napomenuti jedan dogadjaj kad je na poluvremenu utakmice u zenici celik-velez na igrace veleza usao lik u svlacionicu i prijetio pistoljem pri rezultatu 1 1

KAZEM BILO PROSLO
okrenimo se buducnosti

lijepi pozz iz mostara
i kad su pretrazili tog lika nije ni pistolj na spricanje nadjen,a kamo li pravi,uglavnom nebitno,ja sam te samo ispravio za ono o drugom sastavu i to je to..odo ja sad da ne bi bezveze do neke svadje doslo

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 feb 2011, 16:13

nemam ja nista protiv veleza stvarno,dabogda izasli u evropu iduce sezone nego sam samo ispravio @velezdogroba o tome da je drugi sastav igro,ova tekma na bilinom je pravo cudna bila,svako ko je bio na toj tekmi zna da sudjenje nimalo nije celiku u korist islo,spomeno sam situaciju kad ona dvojica nisu izbacili loptu nego nastavili igrat i umalo nisu na cipkast nacin dali go,to je mene nenormalno izživciralo ko sto bi i svakog drugog navijaca..eto tolko od mene,sretno vam u nastavku prvenstva i da izborite opstana

Ma bilo je varnica i u utakmici jesenas vjeruj mi.Nemojte misliti da su te "namještene" utakmice tako ofirne.Navodno su igrači Čelika jesenas igrali što kažu u "manjoj brzini".Ima dosta načina "namještanja" utakmica.Neznam sjećaju li se neki od vas prve godine zajedničke Premier Lige, ja mislim 2002/03.Igrali su Brotnjo - Čelik u predzadnjem kolu, trebao Brotnjo dobiti za opstanak u ligi,navodno neki igrači Čelika dobili pare.Pred kraj utakmice kod vodstva 1:0 za Brotnjo onaj vaš Brkić zabio golčinu sa 25 metara u rašlje i završilo 1:1.Kasnije javno predsjednik Brotnja govorio da su dali pare a ovi ih izradili :lol: .
Uglavnom svi kluovi u ovoj ligi su se bavili namještanjem, od Veleža pa na dalje.Da se mi navijači pitamo sigurno nebi bilo ovih mutnih radnji oko rezultata, oko dovođenja raznoraznih igrača u klubove koje opet prodaju raznorazni menadžeri i mešetari.Sve bi puno čistije bilo i zanimljivije sigurno, dosta bi više raje bilo na tekmama, ali........

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 17 feb 2011, 17:22

Kako je lijepo vidjeti da ROĐENIH ima po cijeloj BIH.....
iako smo u krizi poslije sarajevskih klubova mislim da smo najveci klub u bih,.

ponosan sam sto navijam ta velez

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 feb 2011, 18:44

VELEZDOGROBA je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da ROĐENIH ima po cijeloj BIH.....

Ako ćemo gledati samo vrijeme pred rat mislim da su tri kluba tu negdje, naravno poslije rata imaju puno bolje rezultate od nas daleko.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 17 feb 2011, 19:27

iskreno imaju
ali simpatije prema velezu i sad su jake gdje god nasi rodjeni dodju.....
primjer jedan neki dan j u crnoj gori i u autu mi sal veleza.
izlazim ja iz kafica zena stoji pred autom ja ulazim u auto ona me zaustavi .
pita odakle sam
reko mostar....
kaze molim te moze li jedna molba ,vadi novcanik
reko izvolite.
kaze da mi prodas dsal
kaze ,moj otac (covjek 80 god ) je mrtvi velezovac i pojma nemas kako bi ga ovo obaradovalo.
i naravno POKLONIM COVJEKU SAL

eto jednog primjera STA JE VELEZ!!!!
ljudi u upravi toga jos nisu svjesni

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 feb 2011, 20:17

VELEZDOGROBA je napisao/la:iskreno imaju
ali simpatije prema velezu i sad su jake gdje god nasi rodjeni dodju.....
primjer jedan neki dan j u crnoj gori i u autu mi sal veleza.
izlazim ja iz kafica zena stoji pred autom ja ulazim u auto ona me zaustavi .
pita odakle sam
reko mostar....
kaze molim te moze li jedna molba ,vadi novcanik
reko izvolite.
kaze da mi prodas dsal
kaze ,moj otac (covjek 80 god ) je mrtvi velezovac i pojma nemas kako bi ga ovo obaradovalo.
i naravno POKLONIM COVJEKU SAL

eto jednog primjera STA JE VELEZ!!!!
ljudi u upravi toga jos nisu svjesni

Hehehe, Velež je bio voljen i poštovan širom bivše države.Koliko sam ljudi upoznao od Bosanske Krajine do Posavine, Crne Gore itd koji su mrtvi Veležovci.Kad mi ljudi počnu pričati o Veležu i prijašnjim vremenima često ostanem bez teksta.Ima nas koliko hoćeš Rođenih.

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 18 feb 2011, 00:36

jos nesto

E moj druze iz Mostara .... da ti samo znas kako sam ja upucen u situaciju :))) Bio to Celik ili ... Velez :D :D
Mozda sam malo prenaglio o onim "zeljama" da ispadnete .... jer kako god sagledam draze mi je vas gledati nego - Drinu - Modricu - Rudare iz Prijedora - breze - kaknja i slicne kvazi klubove ....
Ma nemam se sta raspitivati ... znam i ko je Vila i ko je Dzubur i ko je Pika Cemalovic i Denis Cemalovic i ... Tiro i Zuco i Erna i sva ta kompanija dole SILNA :D / ovi zadnji nemaju veze sa fudbalom / osim sto kod pojedinih dolaze da se opijaju Kadric - Colic i kompanija ....
http://www.facebook.com/profile.php?id=602572542&ref=ts - znam vam cure od pojedinih igraca .... Vjeruj mi da je Velez klub u koji sam najupuceniji poslije Celika ;)

Pozz i za vas ... i kao sto rekoh eto vam Okic nama ne treba ama bas nikako :)))) samo je stvar principa bila ;) al' nema veze :D
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

Ustanik88
Kontakt:

Post Postao/la Ustanik88 » 18 feb 2011, 10:15

VELEZDOGROBA je napisao/la:Kako je lijepo vidjeti da ROĐENIH ima po cijeloj BIH.....

nekad ste bili sad je od vas ostalo samo ime povjset se pamti ali se u njoj ne živi niti se od nje može živjeti ima te dosta navijača ali to ne znači da ste velik klub
Ama et fac, quod vis. - Voli i radi što želiš.
Carpe feminam! - Iskoristi ženu
Epistula non erubescit. - Papir podnosi sve
Mors ultima ratio. - Smrt je posljednja istina
Nunc est bibendum. - Vrijeme je da pijemo

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 18 feb 2011, 10:20

pozz Velezu, bordo Sarajevo je uz vas, bratski klubovi
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 18 feb 2011, 10:55

Ustanik88 je napisao/la:

nekad ste bili sad je od vas ostalo samo ime povjset se pamti ali se u njoj ne živi niti se od nje može živjeti ima te dosta navijača ali to ne znači da ste velik klub

Golemo je tamo neki velikan sa lištice sebi dao za pravo , da kenja o mom , "malom" VELEŽU i njegovim navijačima ?! :o
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 18 feb 2011, 11:05

AKO IMAS NAVIJACE ONDA SI VELIKI KLUB.
a to sto vi nama sada mjenjate ime u VEHLEZ i kazete da smo bili PRIJE VELIKI KLUB to je dokaz da patite i dalje za velezom....
Velež je VELEŽ isti kao i prije rata ,samo sto desavanja u okruzenju u kojem zivimo ne daju klubu da prodisu punim plucima vec ga evo 15 godina na aparatima drze.
al ni jedan aparat ne moze vjecno radit tako da kad tac cemo mi prodisat punim plucima

POZDRAV SVIM ROĐENIM UZ DOBRO POZNATU PJESMU

IMA NAS VELEŽOVACA VIŠE OD KINEZA,PJEVAMO NAVIJAMO BOLJE OD ENGLEZA

Ustanik88
Kontakt:

Post Postao/la Ustanik88 » 18 feb 2011, 12:07

oldbridge je napisao/la:
Ustanik88 je napisao/la:

Golemo je tamo neki velikan sa lištice sebi dao za pravo , da kenja o mom , "malom" VELEŽU i njegovim navijačima ?! :o
ja nisam iz lištice ili ti danas širokog brijega tek samo da znaš ali navijam za široki ali oni su ipak budimo pošteni što se tiče kluba DANAS svjetlosnim godinama ispred vas pa ljudi imaju europski stadion svoj vlastiti kamp itd dok velež danas nema gotovo ništa
Ama et fac, quod vis. - Voli i radi što želiš.
Carpe feminam! - Iskoristi ženu
Epistula non erubescit. - Papir podnosi sve
Mors ultima ratio. - Smrt je posljednja istina
Nunc est bibendum. - Vrijeme je da pijemo

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 1 gost.