ceze je napisao/la:Gluplja recenica nije napisana od kad postoje slova.brzitesanj je napisao/la: U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ceze je napisao/la:Gluplja recenica nije napisana od kad postoje slova.brzitesanj je napisao/la: U napadu BiH ima senzacionalnog Edina Džeku, ali po čemu je on bolji napadač od Marija Mandžukića?
a Corluka najbolji stoper ruske ligemarconato je napisao/la:Najjace mi je poredjenje Jovetica i Pjanica sa Modricem, a likovi nemaju nikakve veze po pozicijama koje igraju...![]()
Vjerujem da je po njemu tipa Simunic bolji od Nastasica i Subotica...
Mujzda kao uvijek medju najboljima, Vedo kao uvijek medju najgorima na terenu....zizu1991 je napisao/la:Kako igraju Mujdža i Vedo, tek sam se uključio
los troll je losVedo kao uvijek medju najgorima na terenu....
pusti ti index i ta sranja..odi na normalne portale pa ces procitat i nesto dobroga. a ovo drugo tvoje ne bi ni komentirao.AjsKjub je napisao/la:Citam komentare na index . hr-u i ne mogu se nacuditi kako narod moze biti toliko ljubomoran na nase uspjehe/uspjehe igraca i to sto smo mi najjaca repka na balkanu. Koji kompleksi boze sacuvaj.
Trenutno su jos oni najbolja ekipa na BalkanuAjsKjub je napisao/la:Citam komentare na index . hr-u i ne mogu se nacuditi kako narod moze biti toliko ljubomoran na nase uspjehe/uspjehe igraca i to sto smo mi najjaca repka na balkanu. Koji kompleksi boze sacuvaj.
Svako ima svoje misljenje a i na kraju krajeva bolje je da se ne zapocinje ova rasprava opet. Voli svoje postuj tudje.Lillard je napisao/la:AjsKjub je napisao/la:a ovo drugo tvoje ne bi ni komentirao.
dok se politica ne promjeni,i ustav BIH prema kojem su ljudi izdjeljeni na nacionalnoj osnovi na tri konfesije ,sa ostalima,eto do kad!
ciza je napisao/la:dok se politica ne promjeni,i ustav BIH prema kojem su ljudi izdjeljeni na nacionalnoj osnovi na tri konfesije ,sa ostalima,eto do kad!
najjaca stvar, ovo se i danas prepricava medju mojom rajomGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.