FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red je da i nas krene...
Podržimo ekipu večeras na ''Koševu''!
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -na-kosevu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... -na-kosevu" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Blagoje Bratić
Ma treba to **** sve bolan,kad neigraju kako treba 4 kola-4 boda pa gori smo od kozare,a tolika priča prekucat ćemo ligu,sramota **** travnika pobjedit nemožemo,nema igre nema ničega patnja živa otkačit se pa nek igraju mami onako ko balerine,kad vide da s ostavljeni počet će igrat,kakva titula kakvi bakrači nama je u pitanju opstanak u ligi šta je vama ljudi božji...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
2 ko bosmal, i to 3 gola u olimpicovoj mreziFCS-FCS je napisao/la:Nećete zijanit ali nećete ni pobjedit.....X ko mijadza

Za zivot cijeli!
Teško , teško
Cuj opstanak u ligi, e svasta. Nije vise ni upitno, najcudniji smo narod na planeti definitivno.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
A cuj njega tesko, tesko i tesko je dobro ako se pobijedi, zasto si bahat, pa Željo nije doveo 100 igraca, sve je u skladu sa mogućnostima, a sarajevo...bit će dana kad ce igrači i gladni igrat, a onda..tesko, tesko
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
koliko je zapad jug je 5 to znam?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
ljudi danas nam je potrebna pobjeda nego ikada
, zato danas svi na Jug da podržimo ove naše "balerina"
,
i jeli karta za Jug 5 KM 100 % ? HVALA

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
jeste 5 KMdeno_TM87 je napisao/la:ljudi danas nam je potrebna pobjeda nego ikada, zato danas svi na Jug da podržimo ove naše "balerina"
,
zahvaljujem mladi gospodinenime_tm87 je napisao/la:jeste 5 KMdeno_TM87 je napisao/la:ljudi danas nam je potrebna pobjeda nego ikada, zato danas svi na Jug da podržimo ove naše "balerina"
,

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
sinoc sam sanj'o meso, a to nevalja, desiće se neki taxirat 

znas li mozda cijene za ostale tribine? Hvala!nime_tm87 je napisao/la:jeste 5 KMdeno_TM87 je napisao/la:ljudi danas nam je potrebna pobjeda nego ikada, zato danas svi na Jug da podržimo ove naše "balerina"
,
-
- Kontakt:
Komsije sretno vam veceras da prekinete los niz protiv `vjestackog` OlimpiCa
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ljudi ako ne uzmemo bod Olimpiku mi smo najozbiljniji kandidati za ispadanje iz lige,jer sljedeće kolo igramo u Zenici tu smo donji 100% i zaposjedamo zadnje mjesto.Treba imati u vidu da nam dolazi Velež i Sarajevo koji će nas otrest da ne znamo šta nas je snašlo.
TM87
Mora danas biti pobjeda...treba pobijediti makar igrali najruznije na svijetu...prikljucak hvatati sto prije,valja u Zenicu poslije ovoga a znamo koliko i njima treba...mislim da nikada veca podrska nas navijaca nije bila potrebnija...i nadam se da cemo mi koji volimo Zelju doci u najvecem broju i svih 90 minuta bodriti nase momke...trebamo vec jednom pokazati da smo uz te momke,uz Amara,uz ekipu...samo zajedno se opet mozemo podici a ne treba puno osim dvije vezane pobjede,i eto nas prema gore...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
po tebi mi ne trebamo ni igrat ovu ligutm-ovac iz mase je napisao/la:Ljudi ako ne uzmemo bod Olimpiku mi smo najozbiljniji kandidati za ispadanje iz lige,jer sljedeće kolo igramo u Zenici tu smo donji 100% i zaposjedamo zadnje mjesto.Treba imati u vidu da nam dolazi Velež i Sarajevo koji će nas otrest da ne znamo šta nas je snašlo.
Za zivot cijeli!
Smjesno razmisljanje!!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:po tebi mi ne trebamo ni igrat ovu ligutm-ovac iz mase je napisao/la:Ljudi ako ne uzmemo bod Olimpiku mi smo najozbiljniji kandidati za ispadanje iz lige,jer sljedeće kolo igramo u Zenici tu smo donji 100% i zaposjedamo zadnje mjesto.Treba imati u vidu da nam dolazi Velež i Sarajevo koji će nas otrest da ne znamo šta nas je snašlo.
Ispravno razmisljanje!boccaccio je napisao/la:Mora danas biti pobjeda...treba pobijediti makar igrali najruznije na svijetu...prikljucak hvatati sto prije,valja u Zenicu poslije ovoga a znamo koliko i njima treba...mislim da nikada veca podrska nas navijaca nije bila potrebnija...i nadam se da cemo mi koji volimo Zelju doci u najvecem broju i svih 90 minuta bodriti nase momke...trebamo vec jednom pokazati da smo uz te momke,uz Amara,uz ekipu...samo zajedno se opet mozemo podici a ne treba puno osim dvije vezane pobjede,i eto nas prema gore...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kratko i jasno.pile87 je napisao/la:Smjesno razmisljanje!!!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:po tebi mi ne trebamo ni igrat ovu ligutm-ovac iz mase je napisao/la:Ljudi ako ne uzmemo bod Olimpiku mi smo najozbiljniji kandidati za ispadanje iz lige,jer sljedeće kolo igramo u Zenici tu smo donji 100% i zaposjedamo zadnje mjesto.Treba imati u vidu da nam dolazi Velež i Sarajevo koji će nas otrest da ne znamo šta nas je snašlo.Ispravno razmisljanje!boccaccio je napisao/la:Mora danas biti pobjeda...treba pobijediti makar igrali najruznije na svijetu...prikljucak hvatati sto prije,valja u Zenicu poslije ovoga a znamo koliko i njima treba...mislim da nikada veca podrska nas navijaca nije bila potrebnija...i nadam se da cemo mi koji volimo Zelju doci u najvecem broju i svih 90 minuta bodriti nase momke...trebamo vec jednom pokazati da smo uz te momke,uz Amara,uz ekipu...samo zajedno se opet mozemo podici a ne treba puno osim dvije vezane pobjede,i eto nas prema gore...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Ma vjerujem da su ostale 7, 10 tu je to negdjemuamer10 je napisao/la:znas li mozda cijene za ostale tribine? Hvala!nime_tm87 je napisao/la:jeste 5 KMdeno_TM87 je napisao/la:ljudi danas nam je potrebna pobjeda nego ikada, zato danas svi na Jug da podržimo ove naše "balerina"
,

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Levin, Napaceni87 i 44 gosta.