FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 12 apr 2018, 00:12

Klare je napisao/la: Znao sam da će neko pogrešno pročitati, a evo effe jeste.
Utakmica je odrađena, bez drame, bez kartona,
samo govorimo da 4-1-4-1 ne donosi rezultat, ti experimenti nam ne trebaju, da su Rib and Rob na 60% snage, a Jupa ne bi kritikiovali taman da smo ispali.
Međutim ovo večeras nije bilo idealno ni sa strane trenera ni igrača.

Ovi došli u goste, udaraju kao da su kod kuće, trebalo je njima Wagnera i Zilu za vrat.
Problem je samo što nisu realizovane šanse. Malo više prisebnosti je naprijed falilo.
Pa krenuo je Wagner tamo u stilu Stefana Effenberga u najboljim danima da se obračuna...Malo zakuhao, ali pametno, samo za žuti, sačuvo se od crvenog... :D A Boateng se nije smio tući, jer nije smio dobiti žuti.... :) Slično je i s Riberyjem i hvala Bogu da mu ne pregoriše osigurači... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2018, 00:14

S-Y-L-A-R je napisao/la: onda sam vidio kako se ponio nakon vodstva od 0-3. :nene:
I ja sam pisao neki dan o njemu, ja ga licno ne volim bas zbog ovoga sto si rekao. Sto se mene tice, on je jedna velika pick.a od trenera, iako ne sporim njegovo znanje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 apr 2018, 00:14

Kako je ovo nocas Jupp poslozio. :kafa: Steta realizacije.
Opet Sevilla zatvorena hladno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 apr 2018, 00:15

effe_sa je napisao/la:Skoro je smiješno u utakmici gdje je vladala apsolutna kontrola, gdje protivniku nije mnogo dozvoljeno, gdje su se redale šanse i gdje se igralo na siguricu, a i gdje se ekipa sjajno borila i pametno igrala, govoriti da je neko zakazao. A pogotovo da je trener zakazao. Klasična Heynckesova utakmica i rutinski prolaz. ;)

Robben i Ribery jako dobri, Rafinha jako dobar. Martinez fantastičan. Malo se Hummels par puta zahebavao pozada, s nekakvim poigravanjima, to se ne smije dešavati. Ali s maksimalnom koncentracijom i sigurnošću se odigrala ova utakmica. Jednostavno Bayern like..
Slazem se u potpunosti,nekad kad dođem na forum pitam se jesam li gledao utakmicu....
Fino iskontrolirana utakmica s nase strane gdje je nedostajao zadnji pass u danas vrlo dobroj tranziciji.Jupp je mudro prepustio igru spanjolcima i praktički izuzev prekida nisu imali sanse
Robbery skroz dobar veceras kao i zadnja linija,kimmich izvrstan.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2018, 00:36

Sevilla tvrđa nego što sam očekivao al' su i prgava ekipa kao da su ih pokupili sa ulice.

Važno je da smo ušli u 1/2 e sad koga god dobiju sasvim je svejedno, imamo dosta igrača sa kartonima al' ako se ne varam oni se brišu nakon 1/4 ili sam ja pogrešno čuo. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2018, 00:38

Saurman je napisao/la: imamo dosta igrača sa kartonima al' ako se ne varam oni se brišu nakon 1/4 ili sam ja pogrešno čuo. :?
Brisu se, bitno je da veceras niko nije dobio karton.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 apr 2018, 08:06

harden je napisao/la:
Saurman je napisao/la: imamo dosta igrača sa kartonima al' ako se ne varam oni se brišu nakon 1/4 ili sam ja pogrešno čuo. :?
Brisu se, bitno je da veceras niko nije dobio karton.
Ne brišu.
Brišu se tek nakon prve tekme u polufinalu.

Klare, pretjeruješ.
Gdje ćeš bolan penzionisati onaj kvalitet pa taman da si u pravu i da mogu odigrati samo jedno poluvrijeme.
Skresati platu i neka ih još godinu.

Nego, kad se vraća koman?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 apr 2018, 08:47

Ja koliko znam kartoni se brišu sada, tako da svako može igrati Ko nije dobio žuti.

Kicker javlja da će ugovor Riberyu biti produžen do 2019.godine, za Robbena nema nikakvih informacija.
Stern des Südens

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 apr 2018, 09:32

Sad se brisu,n pisite gluposti.To je jos jedna pohvala ekipi

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 12 apr 2018, 09:39

Ovo sam čuo sinoć od komentatora utakmice.
Ako laže on, lažem i ja.
Uefina pravila kažu da se brišu nakon četvrtke.

Šta kažete, ko je najpoželjniji protivnik?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 12 apr 2018, 12:02

Svakako da je roma najpozeljni protivnik, mada sumnjam da ce nas dopasti.
Ja bi licno volio liverpul.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 apr 2018, 12:51

Heynckesova računica je valjda bila da Sevillu torpedira brzom tranzicijom i kontrama, ali ovi nisu htjeli preuzeti nikakav rizik. Igrali su zgusnuto na sredini i tražili prilike iz prekida ili nakon grešaka vaše obrane. S druge strane nije bilo nikakvog razloga da vi preuzmete rizik i kao rezultat dobili smo jednu smor utakmicu koju ste odradili rutinski. Kao izraz nemoći ovi su udarali kog su stigli, to više što se utakmica bližila kraju i bilo jasno da im ovakva ziherica neće donijet ništa. Sudac uopće nije prepoznao situaciju i zakazao u svojoj najvažnijoj funkciji - da štiti igrače. Iako nije utjecao na rezultat po meni nema prolaznu ocjenu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2018, 14:00

In addition, all yellow cards expire on completion of the quarter-finals. They are not carried forward to the semi-finals.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 12 apr 2018, 14:32

Martinez i James su povrijedjeni nakon startova ovih mesara...

Ja mislim da ce nas Real Madrid masit u finalu i da cemo sa njima morat samo na jednu utakmicu igrati, ukoliko dodjemo do nje. Atraktivnije im je finale Bayern - Real nego Real - Liverpool, ili Bayern Liverpool.
Zato mislim da ce Real na Romu, a mi na Liverpool.
Jasno, najvise bi nam odgovarala Roma, da budemo slobodni u polufinalu :D
Stern des Südens

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 12 apr 2018, 15:25

Zarada u LP bi ove godine mogla doci do 100miliona

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 12 apr 2018, 15:57

Ovi ss.ba prenose kicker i info da ostaje Robbery jos sezonu. Nadam se kao backup jer kad sam vidio Riberyja oko 40. min kako dise na onoj reklami.. :crazy:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 12 apr 2018, 16:53

muhamedhulk je napisao/la:Ovi ss.ba prenose kicker i info da ostaje Robbery jos sezonu. Nadam se kao backup jer kad sam vidio Riberyja oko 40. min kako dise na onoj reklami.. :crazy:
Čitam da će oba ostati. Znači nema ništa od novih krila. Vratit će se Gnabry, doći Goretzka, i otkupit James i kupiti lijevi bek za rotacije, a prodati Vidal, Bernat i Sanches i to je to.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 12 apr 2018, 17:13

Kad se igra prva utakmica polufinala ? Koman po Tmarketu ozljeđen do 26.4, Vidal do sutra a Neuer 19.4.

Roma u polufinalu, Liver u finalu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2018, 18:15

Kalle je rekao da obojica ostaju jos jednu godinu, ako se dobro sjecam.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 12 apr 2018, 20:11

Daj sutra Liverpool pa u finalu Madrid :kafa:
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []