Dinamo u naletu, zadnju utakmicu u kupu pobijedili glavnog rivala Hajduka čak 5-0. Najteži poraz Hajduka u povijesti HNL-a.. Osijek im je redovna mušterija za hendikep odradit. Prvi su na tablici, ali samo bod ispred Splićana, tako da sutra ne bi trebalo bit kalkulacije i Mamići će zasigurno odnijeti sva 3 boda, nadam se u hendikepu. Ako ima netko točan rezultat, nek pokuša 4:0
Rijeka - Istra / PiK1 @1,50
Istra nije mačji kašalj, al mislim da je momentum definitivno na strani Rijeke! O kvaliteti ne treba ni govoriti, prošlu prvenstvenu sam vam ih preporučio igrati u hendikepu, i majstor Benko je u par minuta zabio 2 gola. Ne sumnjam da će se i sutra upisat u strijelce! Očekujem tvrdu utakmicu, al ipak prednost dajem Riječanima.. Pobjedom skaču na 2. mjesto tablice i prelaze Hajduka, dok Istri bodovi nisu toliko potrebni jer ne mogu ni gore ni dolje. Možda na sitno probati i neki prijelaz 2/1..
Japan (kval. za 1. ligu)
Kyoto - Tokushima / oba gol @1,90
Zadnjih 6 međusobnih ušla je ova opcija, a čak 5 od tih 6 utakmice bile su preko 2,5.. Pošto je ovo finale i samo se jedna utakmica igra, kvota na oba gol je malo veća nego bi trebala biti. Ali računam, kad (i ako) padne prvi, ovo će biti otvorena utakmica jer protivnici neće imat što izgubit, moraju napast i hvatat taj zaostatak kako god znaju. Uzvrata nema tako da mislim da je ovo odličan bet za toliku kvotu.
Roda - Heracles / gg3+ @1,75
Znamo svi tko su i što su Nizozemci. Ovo dvoje su na začelju ljestvice i realno je za očekivati golijadu. Roda drži prvo mjesto u ligi po broju overa (2,5+), dakle ljudi ne znaju za obranu.. Heracles na 5. mjestu u ligi po formi u gostima, gol razlika solidnih 13-15. Susretali su se i prije, većina mečeva je završavala ovako. Zadnjih 10, 9 je bilo oba gol, a čak 8 gg3+. Nema smisla više "analizirati", sve ove informacije su dostupne vama koliko i meni. Al hajde, možda sam nekome uštedio par minuta posla
Ukupna kvota: 7,4812
Ovo su 4 para koja vjerojatno uplaćujem za glavni nedjeljni listić. Ići će na jači ulog jer ne znam tko bi me mogao baciti od dotičnih, pa kad sam već "siguran" zašto ne prokockati koju marku više