Nisam se fino izrazio.DANTES je napisao/la:Ronaldo je krilo...Sveti je napisao/la:Igra bez krila protiv ovakve barce
Krila u formaciji, ne po vokaciji.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nisam se fino izrazio.DANTES je napisao/la:Ronaldo je krilo...Sveti je napisao/la:Igra bez krila protiv ovakve barce
A da vratis bilo kojeg od tih igraca sto si nabrojao u EPL bili bi nosioci svojih ekipaFeldmarschall je napisao/la:Ovakav RM ukoliko se dovuče do završnice Lige prvaka ponovo će biti prvi favorit i da je osvoji. Ironično, to je ono što veže ruke ljudima u klubu zaduženim za dugoročno planiranje ekipe. Čini mi se da je Zidane svoje dao i razlaz je neminovan bez obzira osvojio LP na kraju sezone ili ne. Nije problem izgubiti 0:3 na svom terenu makar to bilo i od najlošije Barcelone u dugo vremena. Problem je način na koji izgubiš. Kad ostaneš bez odgovora po primljenom golu pola sata do kraja utakmice znači da je ciklus završen.
Novo ime na klupi ne znači da će stvari nužno izgledati i biti bolje. Perez ako želi ekipu koja će igrati fudbal i biti redovno u igri za sve trofeje mora napraviti rez i zahvaliti se nekim imenima. Napraviti sličnu stvar kao Barcelona 2008.. Kandidata ne fali. Pitanja motivacije i želje da se prilagode ekipe u ovoj fazi karijere su pred Ramosom, Marcelom, Modrićem, Ronaldom i Benzemom. Ne znam nijednog stručnjaka koji bi s postojećim kadrom usudio se ući u još jedan ciklus.
Napadaci ne bi bili nosioci. Bar ne u top timovima. Nema sanse da bi kod Pepa igrali ti teskasi pored npr Sanea, ili npr umjesto Hazarda i slicnih igraca.rookielbj je napisao/la:A da vratis bilo kojeg od tih igraca sto si nabrojao u EPL bili bi nosioci svojih ekipaFeldmarschall je napisao/la:Ovakav RM ukoliko se dovuče do završnice Lige prvaka ponovo će biti prvi favorit i da je osvoji. Ironično, to je ono što veže ruke ljudima u klubu zaduženim za dugoročno planiranje ekipe. Čini mi se da je Zidane svoje dao i razlaz je neminovan bez obzira osvojio LP na kraju sezone ili ne. Nije problem izgubiti 0:3 na svom terenu makar to bilo i od najlošije Barcelone u dugo vremena. Problem je način na koji izgubiš. Kad ostaneš bez odgovora po primljenom golu pola sata do kraja utakmice znači da je ciklus završen.
Novo ime na klupi ne znači da će stvari nužno izgledati i biti bolje. Perez ako želi ekipu koja će igrati fudbal i biti redovno u igri za sve trofeje mora napraviti rez i zahvaliti se nekim imenima. Napraviti sličnu stvar kao Barcelona 2008.. Kandidata ne fali. Pitanja motivacije i želje da se prilagode ekipe u ovoj fazi karijere su pred Ramosom, Marcelom, Modrićem, Ronaldom i Benzemom. Ne znam nijednog stručnjaka koji bi s postojećim kadrom usudio se ući u još jedan ciklus.
Dam se kladiti da se Messi zadao od pocetka utakmice to bi na poluvremenu bilo gotovo.DeeWa je napisao/la:Nas je porazio danas niko drugi nego Perez. Nije nam dao napadaca i to nas je danas i porazilo. Ja bih se usudio okladiti u zivot da bi real madrid danas pobijedio da je imao nekog kvalitetnog napadaca. U prvom poluvremenu je real madrid dominirao ali nema ko da zavrsi. Ono sto real ima je dobro uradio. U drugom poluvremenu je dogodila se jedna greska kovacica tacnije samo je radio svoj posao i cuvao messija te ostavio supljinu u sredini i zabili pogodak. Poslije toga zna se sta se desava u fudbalu. Ili se dogodi preokret ili bude debakl jer ides na sve ili nista. Danas je real dobio to nista ali iskljucivo jer nije imao napadaca. Da je imao nekog umjesto balvana benzeme siguran sam da bi zabio gol i onda nema te sanse u kojoj bi barsa uspjela zabiti pogodak u drugom poluvremenu.
Balon d or ne grijesi. Aksiom druze Blejzere. On moze do 40. u Madridu.Blejzer10 je napisao/la:bogami nije Benzema danas promasio citav balon u savrsenoj/najboljoj prilici za promjenu toka utakmice
Derdiyok je napisao/la:Dam se kladiti da se Messi zadao od pocetka utakmice to bi na poluvremenu bilo gotovo.DeeWa je napisao/la:Nas je porazio danas niko drugi nego Perez. Nije nam dao napadaca i to nas je danas i porazilo. Ja bih se usudio okladiti u zivot da bi real madrid danas pobijedio da je imao nekog kvalitetnog napadaca. U prvom poluvremenu je real madrid dominirao ali nema ko da zavrsi. Ono sto real ima je dobro uradio. U drugom poluvremenu je dogodila se jedna greska kovacica tacnije samo je radio svoj posao i cuvao messija te ostavio supljinu u sredini i zabili pogodak. Poslije toga zna se sta se desava u fudbalu. Ili se dogodi preokret ili bude debakl jer ides na sve ili nista. Danas je real dobio to nista ali iskljucivo jer nije imao napadaca. Da je imao nekog umjesto balvana benzeme siguran sam da bi zabio gol i onda nema te sanse u kojoj bi barsa uspjela zabiti pogodak u drugom poluvremenu.
Da su babi muda...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Kad ja gledam Knickse svaku noc mozes ii ti Real maloKawhi je napisao/la:Sta ja gledam. [emoji144] [emoji144]
Ako postoji raj vec sam ga zasluzio.
Sto hocete da ostanete i bez ovih sto imate ko Barcamadridist je napisao/la:Icardi, Kane, Mbappe.
Ili Ney umjesto Mbappeta
Sa ovakvim odstetnim klauzulama Naser je dobrodosao u Madrid.sombrero je napisao/la:Sto hocete da ostanete i bez ovih sto imate ko Barcamadridist je napisao/la:Icardi, Kane, Mbappe.
Ili Ney umjesto Mbappeta
Ne dirajte Nasera
Kakav Gabriel JesusMElloo je napisao/la:Icardi ili Kane
Kad smo vec dali Moratu i proppustili Gabriela Jesusa zbog Karine
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.