Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Stole iz Bora » 19 nov 2009, 12:16

Hasrett je napisao/la:Bravo Momci.. Bosna je ponosna na vas! iako neidemo na SP. VI ste zasluzili sve zestitke...

dzeko nije nista pokazao tako i vedo.
Imas pravo na svoje misljenje ali hajde mi samo reci koliko korisnih i pravih lopti su dobili Dzeko i Ibisevic od igraca iz veznog reda? Koliko je bilo preciznih centarsuteva, dobrih lopti nakon slobodnjaka i kornera, koliko onih podvaljenih lopti kroz odbranu portugalaca?
Po meni njih dvojica nista nisu mogli uraditi jer mi nismo imali sredinu terena. Nismo imali igraca koji bi ih filovao loptama.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 12:19

Nas su zeznule one precke i oni zuti kartoni...

Da su nas Portugalci u Lisabonu nadigrali, razvalili i da nismo presli pola a da smo izgubili tih samo 1-0 bilo bi sasvim drugacije veceras...No nakon onih promasaja + onih zutih kartona svi smo mi bili utuceni i znali da ne mozemo onako dobro odigrati...Nismo pobijedili veliku ekipu 100 godina, zapravo od kada postojio kao nezavnisna drzava mozemo na prste jedne ruke prebrojati koliko puta smo u vaznim utakmicama pobijedili velike ekipe...

stoga dajte nam sijena da pasemo do sljedecih kvalifikacija !!!
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 19 nov 2009, 12:37

Sudija je sjeckao igru i bio potpuno na strani Portugala jer je dobio instrukcije iz fife da tako uradi, kao sto je sudija priznao skandalozan gol Galasa na asistenciju Anrija, koji je rukom dva puta namjestao loptu koju je dodao Galasu za gol, a i predthodno je bio ofsajd.Mi smo za njih "Palestina" nismo im bitni uopste, da bi bili na svjetskom.Mada to nije alibi za nasu igru sinoc, ustvari i nije bilo nikakve igre.Samo mi je zao sto se preko nase reprezentacije, koja moze sigurno puno, odvijaju razne "igre" i selektora i mafije i saveza i fife i sudija. I nema se ko pobuniti, kao sto je Robi Kin otvoreno rekao da nas je fifa izbacila.Ko ce to kod nas reci.Zao mi je divnih momaka iz nase reprezentacije koji su previse fini, naspram ovih lopova iz saveza iz fife.Izgledali smo ko sirotinja , kojoj sudije mogu da rade sta hoce.Pa ono sinoc je bilo smijesno, sudija je izgleda potpuno izgubljeno, kao klovn.I pomocni sudija izvodi performans sa oblogama za glavu.Ne moze me niko ubijediti da ovo nije smisljeni scenario u reziji fife.Pa hebi ga neka na pocetku svih kvalifikacija kazu koje ekipe svakako idu na jedno od prvenstava da se mi mali obicni ne borima jer znamo da necemo otici na neki veliki turnir.I da se navijace ne trose citavu godinu i ne loze kada njihove reprezentacije ne mogu vidjeti ni jednu veliku smotru.Pa mislim fudbal gubi svaki smisao i navijanje isto kada se unaprijed zna ko ce ici na svjetsko.Fifa je jedna **** organizacija

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 19 nov 2009, 12:39

Nemoze SP bez Kristine i Henrya....to trebate znati .. :lol: :lol:
A C A B !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 12:41

Jad i čemer.

[youtube][/youtube]
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 12:42

Dobra vijest...Izgleda da ce utakmica biti ponovljena zbog onog incidenta..FIFA ce na sljedecoj sjednici razmatrati ovaj slucaj i postoji sansa da se revans utakmica ponovi na neutralnom terenu i bez publike. Uz to slijedi zabrana za Bilino Polje kao i novcana kazna savezu!!
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 19 nov 2009, 12:43

Zenicajesampion je napisao/la:Dobra vijest...Izgleda da ce utakmica biti ponovljena zbog onog incidenta..FIFA ce na slejdecoj sjednici razmatrati ovaj slucaj i postoji sansa da se revans utakmica ponovi na neutralnom terenu i bez publike. Uz to slijedi zabrana za Bilino Polje kao i novcana kazna savezu!!
Hajd ne serendaj životati!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

santasa
Kontakt:

Post Postao/la santasa » 19 nov 2009, 12:46

Kolika je cijena bila za ovaj poraz ? koliko se zaradilo ? J.Afrikanci su sigurno platili masno da vide Ronalda, Sepp Blateru nije mrsko da se Ronaldo nađe u Africi, sad koliko je koštalo i koliko je naš savez postavio cijenu je drugo pitanje. Važno je da pare od plasmana su javne i zvanične a pare od prodaje su privatne - ovo je važna razlika !
Miske se nije skinuo svojom voljom i svako ko ga oblati je majmun i krkan "par exelance" i ja mu **** mater, ali ako mu je rečeno da se skine fol radi povrede onda on o tome može pričati samo i samo ako se cijeli tim postavi iz njegovih leđa (inače bi mogao prestati igrati fudbal za sva vremena, može mu se takva optužba vratiti na taj način).
Prema tome bez Misketa ovi momci ne mogu, a ko je profitirao to je drugo pitanje. Neko gore napisa da je Miske napravio frku oko bijedne premije - pa koji fudbaler multi-milioner pravi frku oko bijedne premije kad je korak od največe slave koju jedan igrač može da doživi - **** te glupa (ovog gore koji predlaže ovu opciju)!

S druge strane šta je s Irskom ? Pa **** te Francuska ke igrala rukomet, osim gola koji je dat iz ofsajda prvo pa onda uguran rukama !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 nov 2009, 12:46

Neki moj rezime utakmice....okolnosti su ucinile svoje,mislim na kartone i povrede,nezz koliko bi to znacilo i dali bi prosli da su svi na broju bili...al 4 standardna igraca su previse za nas koji nemamo tako siroku i kvalitetnu klupu.Sinoc jednostavno nismo nista pokazali od onoga sto smo igrali u kvalifikacijama a opet kazem nezz bil prosli al bi sigurno bolje odigrali sa ovom cetvoricom.

Momcima koji su igrali nema se sta zamjeriti al nije to taj kvalitet koji moze parirat portugalcima....cestitke za sve od strucnog staba do fudbalera,svaki realan covjek nek se sjeti kako je bilo kad je ciro tek preuzeo repku i kakva su nasa ocekivanja bila....i sta je napravio.Veliki uspjeh za nas i imamo podlogu za EURO samo treba nastavit radit.A ovi koji pljuju po igracima i ciri....samo mogu reci da se sad mogu vratiti i pjevati Savez napolje...valjda to znaju najbolje...jer nevjerovatno je kako mi brzo zaboravljamo,bilo dobro bilo lose....

i jos atmosferu i tribine da prokomentarisem....valjda je sada svima jasno da se na kosevu moraju igrati utakmice,ja nezz kako se moze poredit 15 i 38 000 ljudi i o kakvoj se atmosferi prica tu....to se ne moze poredit.

sto se tice navijanja.......ko sto neko rece dijaspora i provincija se nasli na jednom mjestu...stas ti tu ocekivat,ja sam siguran da je samo zenicka publika bila da bi navijanje puno bolje bilo...al vecinom su to ljudi koji u svojim mjestima mogu utakmice gledat samo na tv-u i takav dodje na stadion samo kad repka igra....i stas ti tu ocekivat.Uglavnom ne moze se ocekivat neko navijanje od BHF jer oni to nezz,nemozes ocekivat navijanje od provincijalaca koji dodju samo kad repka igra i u stvarnosti vidjeli utakmice nisu a dodju na utakmice reprezentacije ,a i RZ su zakazali ako vec organizovanao prate repku moraju puno bolje...u velikoj krizi ocigledno kao i njihov klub...

zato...Kosevo...pa da moze 40 000 ljudi doci,pa zamislite taj huk i atmosferu i navijanje prepustit onima koji to nabolje rade u drzavi...znamo svi koji su ;) pa cemo teko onda imat pravu podrsku i atmosferu koju repka zasluzuje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

santasa
Kontakt:

Post Postao/la santasa » 19 nov 2009, 12:49

Ispadoše sve nacije koje unose nemir na truhli zapad !

Naša odbrana ne može obezbjediti nikakve kvalifikacihe .(TAČKA!!!)

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 19 nov 2009, 12:49

Sta ima carsija, nismo te poznali pa ti kao nekakav strateg

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 nov 2009, 12:50

u današnjem oslobođenju piše gledalaca: 13.000 :( :( za tako važnu utakmicu stane samo od 13.000 do 15.000 hiljada i sad kofa neka super atmosfera na bilinom polju a gdje je bila ta fantastična atmosfera protiv španaca i portugalaca posebno nakon što smo primali odnosno primili gol ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 nov 2009, 12:52

sarajlija89 je napisao/la:Neki moj rezime utakmice....okolnosti su ucinile svoje,mislim na kartone i povrede,nezz koliko bi to znacilo i dali bi prosli da su svi na broju bili...al 4 standardna igraca su previse za nas koji nemamo tako siroku i kvalitetnu klupu.Sinoc jednostavno nismo nista pokazali od onoga sto smo igrali u kvalifikacijama a opet kazem nezz bil prosli al bi sigurno bolje odigrali sa ovom cetvoricom.

Momcima koji su igrali nema se sta zamjeriti al nije to taj kvalitet koji moze parirat portugalcima....cestitke za sve od strucnog staba do fudbalera,svaki realan covjek nek se sjeti kako je bilo kad je ciro tek preuzeo repku i kakva su nasa ocekivanja bila....i sta je napravio.Veliki uspjeh za nas i imamo podlogu za EURO samo treba nastavit radit.A ovi koji pljuju po igracima i ciri....samo mogu reci da se sad mogu vratiti i pjevati Savez napolje...valjda to znaju najbolje...jer nevjerovatno je kako mi brzo zaboravljamo,bilo dobro bilo lose....

i jos atmosferu i tribine da prokomentarisem....valjda je sada svima jasno da se na kosevu moraju igrati utakmice,ja nezz kako se moze poredit 15 i 38 000 ljudi i o kakvoj se atmosferi prica tu....to se ne moze poredit.

sto se tice navijanja.......ko sto neko rece dijaspora i provincija se nasli na jednom mjestu...stas ti tu ocekivat,ja sam siguran da je samo zenicka publika bila da bi navijanje puno bolje bilo...al vecinom su to ljudi koji u svojim mjestima mogu utakmice gledat samo na tv-u i takav dodje na stadion samo kad repka igra....i stas ti tu ocekivat.Uglavnom ne moze se ocekivat neko navijanje od BHF jer oni to nezz,nemozes ocekivat navijanje od provincijalaca koji dodju samo kad repka igra i u stvarnosti vidjeli utakmice nisu a dodju na utakmice reprezentacije ,a i RZ su zakazali ako vec organizovanao prate repku moraju puno bolje...u velikoj krizi ocigledno kao i njihov klub...

zato...Kosevo...pa da moze 40 000 ljudi doci,pa zamislite taj huk i atmosferu i navijanje prepustit onima koji to nabolje rade u drzavi...znamo svi koji su ;) pa cemo teko onda imat pravu podrsku i atmosferu koju repka zasluzuje
treba igrati i u Banja Luci..i u Mostaru..A najbolju infrastrukturu ima Široki Brijeg!

santasa
Kontakt:

Post Postao/la santasa » 19 nov 2009, 12:58

Iz ove zemlje dolaze svijetski asovi oduvijek, nisu samo Đeko, Ibišević, Miske sjajni asovi svijetskog fudbala. Naša repka iz vremena Saketa (Salihamiđića), Barbe, Balje, Bole, Hibe je bilja jer je ujednačenija - bolja odbrana, bolja krila, bolja sredina, bolji napad ! - pa poet tropa, još veća tropa nego danas ! Slovenija sa polovnim igračima iz Bosne i Srbije 2x na Svijetskom !
Pa majku mu !!! Pa pola Slovenije, Srbije, Njemačke, Švedske, Austrije bosanski igrači - dokle !!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 19 nov 2009, 12:58

Bakire Hadžiomeroviću čekamo da objaviš tu šokantnu vijest, koju nisi htio objavit prije utakmice sa Portugalom u Zenici.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 nov 2009, 12:59

edoox je napisao/la: treba igrati i u Banja Luci..i u Mostaru..A najbolju infrastrukturu ima Široki Brijeg!

mislim da svi znamo zašto se ne igraju utakmice u tim gradovima
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 nov 2009, 13:01

Utakmica nije bila namjestena ali je bilo dogovoreno da Portugal MORA proci na SP i dok god bude tako crno nam se pise.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 nov 2009, 13:03

Mirza_Hordas je napisao/la:
edoox je napisao/la: treba igrati i u Banja Luci..i u Mostaru..A najbolju infrastrukturu ima Široki Brijeg!

dok je tako nema ni SP ni EP..bit ce nam uvijek ovako!!! To se teško može promjeniti..ali može!!!

Invaders
Kontakt:

Post Postao/la Invaders » 19 nov 2009, 13:07

Zenicajesampion je napisao/la:Dobra vijest...Izgleda da ce utakmica biti ponovljena zbog onog incidenta..FIFA ce na sljedecoj sjednici razmatrati ovaj slucaj i postoji sansa da se revans utakmica ponovi na neutralnom terenu i bez publike. Uz to slijedi zabrana za Bilino Polje kao i novcana kazna savezu!!
To bi bilo fakat cudo. Nema sanse, pa sto bi oni ponavljali utakmicu kad bi nam tako samo ucinili uslugu, a nasi su navijaci krivi za incident.

Mislim, nema logike. Otkud ti to?

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 nov 2009, 13:07

edoox je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:

dok je tako nema ni SP ni EP..bit ce nam uvijek ovako!!! To se teško može promjeniti..ali može!!!

nismo svi ujedinjeni i to je to

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.