a tko sad igra u ovo gluho doba noći? kako im nije mrsko igrat?!majestic24 je napisao/la:Ima budnih,evo gleda se utakmica))
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Naravno da ima budnih, United igra, prati se i gleda se utakmica
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
-
- Kontakt:
Dajte da i mi gledamo
PS hebem ja ove sto spavaju spavajte kad umrete
joj valja u 10 na bazen

PS hebem ja ove sto spavaju spavajte kad umrete

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ima ovdje dobrih ljudi za poprocati,ali vecina je to nafurana djeca,koja su se sa sise odma na tastature prihvatili..ali neka
dubrava pravo dobar momak,vazda se s njim moglo popricat...ali sam bio iznenadjen kad je rekao da ce doci u Zenicu,ali ce samo malo biti..ali nema veze...bar jedna piva od mene..Sile isto tako dobar momak...al ne valja sto navija za WEST HAM i Sarajevo
mislio sam mu uvalit majicu ali mu mala
jbg nece me
malo sale ... i njega cekam da dodje u Zenicu pa nikad
,Goran dobar momak,samo me u zadnjih 7 dana ubi u pojam
salim se...vazda se s njim moglo popricati..kao i sa ostalima ovdje..koga sam jos zaboravio...rob do bagro dobar momak ali ga izgleda skola unistila
Neutrala fakultet,a nas ostale ce forum
ja zaboravi Devila,jos kad bi mi ucinio onu uslugu,pili bi cijeli dan i noc
..dobar je on,nije kao ostali..T mac,kako mu vec nick ide,poznati biznismen u Zenici
jos se nismo vidjeli a radimo na razdaljini 500 metara
Ministar Skoric
on me vazda nasmije,dopisujemo se ima pola godine,ali svaki njegov komentar me nasmije..od tramvaja do pekare,stadiona,C FAZE
i njega sve ganjam da upoznam pa nikad
tu je jos i harry...s njim sam u zadnje vrijeme dopisivao najvise,kladionica,Sloboda,Celik,Chat,Ekrem Jevric
...Ali eto odlucio je da nas napusti..Iako i ja razmisljam o toj opciji...
Onog koga sam zaboravio nek' se ne ljuti

Onog koga sam zaboravio nek' se ne ljuti

A C A B !
- majestic24
- Kontakt:
Gdje sam ja tu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Onog koga sam zaboravio nek' se ne ljutimajestic24 je napisao/la:Gdje sam ja tu???
Tu spadate Ti,Quaresma,Monolog,Willy,Morecambe,Avenija,Pasha...
P.S Mada s tobom nisam u nekim vecim kontaktima,ali da se popricati

A C A B !
Raja radil kod vas Sarajevo X
U mene nece da otvori nikako -.-'
U mene nece da otvori nikako -.-'
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
satra me ovaj Wireless internet, na kraju krajeva, moj net je majka za ovaj internet, covjece kako je nestabilan
i ako ne volim bhtelecom, dobri su opet <3 za razliku od ovog neta 

Ovaj status sam moram kopirat:
Moje 3 najdraze stvari:
1.canter strike 1.6 (proevolution kgb)
2.nogomet(barca)
3.a familiu ko sisa neka ih na zadnjem hahahah
Jao pismenosti majko mila xD
Moje 3 najdraze stvari:
1.canter strike 1.6 (proevolution kgb)
2.nogomet(barca)
3.a familiu ko sisa neka ih na zadnjem hahahah
Jao pismenosti majko mila xD
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Jedan zanimljiv komentar sa youtube-a
StO posto tacno, toliki padovi i porast nemocnog naroda mase glupog kontrolisanog uz televiziju javnog sapiranja mozga ,pogledajte proteste sve su manji jer su klinci pijani nadrogirani skole su sve lakse ovce je lakse kontrolisati ako pasu travu mirno i svi idemo lagano na klanje
StO posto tacno, toliki padovi i porast nemocnog naroda mase glupog kontrolisanog uz televiziju javnog sapiranja mozga ,pogledajte proteste sve su manji jer su klinci pijani nadrogirani skole su sve lakse ovce je lakse kontrolisati ako pasu travu mirno i svi idemo lagano na klanje
Colour of Manchester is blue...
Mi smo niciji. Uvijek smo na nekoj medji, uvijek neciji miraz. Vjekovima mi se trazimo i prepoznajemo, uskoro necemo znati ko smo. Zivimo na razmedju svjetova, na granici naroda, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi historije kao na grebenu. Otrgnuti smo, a neprihvaceni. Ko rukavac sto ga je bujica odvojila od majke pa nema vise ni toka, ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. Drugi nam cine cast da idemo pod njihovom zastavom jer svoju nemamo. Mame nas kad smo potrebni a odbacuju kad odsluzimo. Nesreca je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje, a sve se placa pa i ova ljubav. Svako misli da ce nadmudriti sve ostale i u tome je nasa nesreca. Kakvi su ljudi Bosanci? To su najzamrseniji ljudi na svijetu, ni sa kim se istorija nije tako posalila kao sa Bosnom. Juce smo bili ono sto danas zelimo da zaboravimo, a nismo postali ni nesto drugo. S nejasnim osjecajem stida zbog krivice i otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kad da gledamo unaprijed. Zar smo mi slucajno tako pretjerano meki i surovi, raznjezeni i tvrdi? Zar se slucajno zaklanjamo za ljubav kao jedinu izvjesnost u ovoj neodredjenosti, zasto? Zato sto nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno znaci da smo posteni. A kad smo posteni, svaka cast nasoj ludosti!dubrava je napisao/la: Pitam se pitam, ima li glupljih naroda od onih u BiH?! Ima li gorih ljudi koji mogu sami sebe uništiti, a ništa zajednički napraviti, sagraditi?! Ima li većih kompleksaša od naših naroda?! Ima li ugroženijih naroda?! Ima li ljudi koji su sposobni, što bi reko Andrić, položiti ciglu, posijati sjeme, a ne vječno paliti i uništavati...
ne znam gdje je kraj svemu ovome... Je li ima kraja??!
a i ne znam što sve ovo pišem, ovako, glupo, patetično...
možda zato sto sam malo popio, a inace ne podnosim miris ni okus te vatre...mozda i sto se osjecam nesposobnim bilo sto uciniti..
Mesa Selimovic

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
hammers je napisao/la: Mi smo niciji. Uvijek smo na nekoj medji, uvijek neciji miraz. Vjekovima mi se trazimo i prepoznajemo, uskoro necemo znati ko smo. Zivimo na razmedju svjetova, na granici naroda, uvijek krivi nekome. Na nama se lome talasi historije kao na grebenu. Otrgnuti smo, a neprihvaceni. Ko rukavac sto ga je bujica odvojila od majke pa nema vise ni toka, ni usca, suvise malen da bude jezero, suvise velik da ga zemlja upije. Drugi nam cine cast da idemo pod njihovom zastavom jer svoju nemamo. Mame nas kad smo potrebni a odbacuju kad odsluzimo. Nesreca je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje, a sve se placa pa i ova ljubav. Svako misli da ce nadmudriti sve ostale i u tome je nasa nesreca. Kakvi su ljudi Bosanci? To su najzamrseniji ljudi na svijetu, ni sa kim se istorija nije tako posalila kao sa Bosnom. Juce smo bili ono sto danas zelimo da zaboravimo, a nismo postali ni nesto drugo. S nejasnim osjecajem stida zbog krivice i otpadnistva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kad da gledamo unaprijed. Zar smo mi slucajno tako pretjerano meki i surovi, raznjezeni i tvrdi? Zar se slucajno zaklanjamo za ljubav kao jedinu izvjesnost u ovoj neodredjenosti, zasto? Zato sto nam nije svejedno. A kad nam nije svejedno znaci da smo posteni. A kad smo posteni, svaka cast nasoj ludosti!
Mesa Selimovic
ovo sam ja jednom za recital spremala, medju najljepsim stvarima koje je napisao

SAMO JE JEDAN, GRIJEHA JE VRIJEDAN !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
lik je legenda, kad ga gledam naprosto se ne mogu prestat smijati hahahahah

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ispade da je @Emir dobar sa svim forumašima.
Pitam se kako bi reagovali kada bih zalijepio onaj naš razgovor prIko msn-a? 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Treba ga kod hodze voditiQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Ispade da je @Emir dobar sa svim forumašima.Pitam se kako bi reagovali kada bih zalijepio onaj naš razgovor prIko msn-a?
Buraz 7505 korisnika ja ih nisam nabrojao ni 15...budimo realni svi ovi nabrojani ce Ti potvrditi da sam s njima dobar...a kakav razgovor ,ja i ne znam da te imam

A C A B !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
aj Boze dragi
boli me stomak 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.