Bitno je da smo i mi izvukli pobjedu, doduše jedva, al me fakat isfura ovaj PSG, još govorim 3 minute do kraja samo da još ovo ostane ovako, i čujem gooooolMonolog je napisao/la:Eh, ima onih kojima je taj gol godio.*p!p!t@* je napisao/la:Pa mrtvi PSG mora u 89' minuti primit' gol samo kako bi meni upropastio veče, a im'o sam ih![]()
Druga pobjeda Jointa. Ovaj put u hendikepu.Još kad nam se raspuca @King Kenny, onda baš ne bih volio biti u koži naših protivnika.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
BH Fanaticos 3:3 Zmajici ..
Izvuce ih raul_64 sa svoja dva gola.. steta Roma prekinut mec,da se igralo do kraja,ko zna mozda bi i uzeli Zmajice.
Izvuce ih raul_64 sa svoja dva gola.. steta Roma prekinut mec,da se igralo do kraja,ko zna mozda bi i uzeli Zmajice.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hat-trick, ali po svemu sudeci to nece biti dovoljno za pobjedu.
Osim ako Roma sutra ne nastavi utakmicu.
Osim ako Roma sutra ne nastavi utakmicu.
Vom Jäger zum Gejagten
- spielführer_21
- Kontakt:
Kasni golovi u Ligue 1 spasiše Delfine katastrofe. Moglo je biti 4:0, ali na kraju "samo" 2:1 za nas. Tako su Međedi u prve dvije utakmice protiv aktuelnih prvaka i viceprvaka osvojili maksimalnih 6 bodova... 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Drama na kraju utakmice Cekicari-Ljuta Krajina, nakon vodstva od 2:0 Cekicara, ipak na kraju Ljuta Krajina stiže do velikog boda sa gostovanja sa golovima Goalgettera i juventusa 0244.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- legenda reala
- Kontakt:
Jel se ovo Roma računa rezultat 1:1
Dali postoji neko pravilo,ako se odigra 60 % meča ,da se računa taj rezultat ili
Vidim nekima upisan gol za tu utakmicu
Oj Edo nije ništa zabioooooooooooooo
Ovi moji suigrači poludili na početku,predvode listu strijelaca
Nek su i oni proigrali
Al jesu se provukli Fanaticosi ,kakve dvije 100% šanse PSG profuli,sad bi imali 6 bodova ,i ovako dobar start sa 4 boda u vrhu smo
Dali postoji neko pravilo,ako se odigra 60 % meča ,da se računa taj rezultat ili
Vidim nekima upisan gol za tu utakmicu
Oj Edo nije ništa zabioooooooooooooo
Ovi moji suigrači poludili na početku,predvode listu strijelaca
Nek su i oni proigrali
Al jesu se provukli Fanaticosi ,kakve dvije 100% šanse PSG profuli,sad bi imali 6 bodova ,i ovako dobar start sa 4 boda u vrhu smo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samir_tm87
- Kontakt:
4 boda iz dvije gostujuce tekme za ekipu kojoj je cilj opstanak
BRAVOOOOO
BRAVOOOOO
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Je l' Jedinstvo M. jedina žrtva ova dva kola ? Kolo gostiju - mi domaći, kolo domaćih - mi gosti .Valjda nam se sutra u SUPER KUP-u sreća okrene.
Isti smo i mi.Sutra kome se posreci.Sretno i vama i nama.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
sekretaru gol Juventusu 0244 nisi upiso gol Bordeaux 2:1 
I šta si za Romu odlučio ,jesi je ovo prizno
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 14 jan 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Aaa, dva kola i nismo jos dali nijedan gol.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Je l' Jedinstvo M. jedina žrtva ova dva kola ? Kolo gostiju - mi domaći, kolo domaćih - mi gosti .Valjda nam se sutra u SUPER KUP-u sreća okrene.
Sutra mora past pobjeda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
legenda reala je napisao/la:Jel se ovo Roma računa rezultat 1:1![]()
![]()
Ma ja nisam upratio da je prekid.Samo usao na rezultate vidim zavrseno 1:1 i ja odma upisao.Znaci ne racuna se.Cekamo do sutra kako je i u pravilniku.Sad cu ja izbrisati golove od te utakmice.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
legenda reala je napisao/la:sekretaru gol Juventusu 0244 nisi upiso gol Bordeaux 2:1
To ti njegov potparol
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- NoName
- Kontakt:
Prije par sati si pizdio da nemate šansi a sad smo se mi provuklilegenda reala je napisao/la:Jel se ovo Roma računa rezultat 1:1![]()
![]()
Dali postoji neko pravilo,ako se odigra 60 % meča ,da se računa taj rezultat ili![]()
Vidim nekima upisan gol za tu utakmicu![]()
Oj Edo nije ništa zabioooooooooooooo![]()
![]()
![]()
Ovi moji suigrači poludili na početku,predvode listu strijelaca![]()
Nek su i oni proigrali![]()
Jeb*m ti Portugal, kad god se napijem naumpadne mi ona šansa Ibiševića
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dvije pobjede protiv najjačih prošle godine 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Prva utakmnica pa odma gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Dakle, najavljeno je da će se preostalih 25 minuta meča Roma - Catania odigrati u Februaru, tako da će, po svim prilikama, u opticaj ući rezervni tim (vjerujem da će se većina gostiju složiti, ja prvi
Vidis legenda, još u savezu, a zakidaju melegenda reala je napisao/la:sekretaru gol Juventusu 0244 nisi upiso gol Bordeaux 2:1
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bio bi zahvalan da neko ako sazna zvanicnu informaciju o ovome mecu da ovdje javi.Ako se utakmica ne nastavi do veceras 21h umjesto nje ce se racunati bonus par.Claus je napisao/la:
Dakle, najavljeno je da će se preostalih 25 minuta meča Roma - Catania odigrati u Februaru, tako da će, po svim prilikama, u opticaj ući rezervni tim (vjerujem da će se većina gostiju složiti, ja prvi). Ali eto, pošto su takva pravila, vrijedi još malo sačekati.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Click123456 je napisao/la:Bio bi zahvalan da neko ako sazna zvanicnu informaciju o ovome mecu da ovdje javi.Ako se utakmica ne nastavi do veceras 21h umjesto nje ce se racunati bonus par.Claus je napisao/la:
Dakle, najavljeno je da će se preostalih 25 minuta meča Roma - Catania odigrati u Februaru, tako da će, po svim prilikama, u opticaj ući rezervni tim (vjerujem da će se većina gostiju složiti, ja prvi). Ali eto, pošto su takva pravila, vrijedi još malo sačekati.
Ovako je objavila Gazzetta Dello Sport (provjeren portal i čuvene novine; sumnjam da bi bacali u javnost lažne izjave
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ovo ti je takva igra ,gdje se u sekundama mjenja pobjednik,kad sam pizdio,rezultati su išli vama u korist ,ali na kraju ste imali sreće i provukli se s bodomNoName je napisao/la:
Prije par sati si pizdio da nemate šansi a sad smo se mi provukli
Jeb*m ti Portugal, kad god se napijem naumpadne mi ona šansa Ibiševića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.